Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 689
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 332,577
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Otomobilleri, karavanları, jipleri, motosikletleri vs. olan kocaman bir topluluğuz.
Bu büyük aileye işinin ehli ve hakkaniyetli bir sigortacı her zaman lazım.
Umarım Ali bey bu boşluğu doldurur, biz de kapı kapı gezmeyiz ve bir takım açıkgöz esnafa kazıklanmayız.

Etiketler

Yazmayı unutmuşum. Geçen ay dolan trafik sigortamı Ziraat Sigorta'dan 550 TL ye yenilemiştim. Buna yakın, en ucuz Halk Sigorta 985 TL teklif vermişti. Bu rakamlardan sonra 550 TL bana bedava gibi gelmişti ;D Ölümü görüp sıtmaya razı olmak buna denir galiba :-\ :mad: :-X

Bu konuda bende öpüldüm, geçen sene 228 TL. bu sene uzun araştırma sonucu 518 TL. Sudan ucuz. Böyle giderse karavanları müze kaldıracağız.

CCI17042013_00000.jpg

CCI17042013_00002-001.jpg

Ben geçen hafta 460 tl ye yaptırdım, sigortacının dediğine göre an be an değişebiliyormuş fiyat. Borsa gibi mübarek, ilk fiyat banada 600 ler 800 ler telafuz edilmişti. Kasko sigortasını da sordum adam çıkan fiyatı söylemeye utandı ' bunu geçelim abi ' dedi. Artık kaç yazıyorduysa o ekranda:smiley:)

merhabalar karavan trafik sigortalarında en uygun fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. e-mail: gundogduali@mynet.com
cep: 0535 635 98 75 ----- 0554 899 10 30

arkadaşlar benim aracım ducato 2.8 2005 model motokaravan aracı yeni aldım trafik siğortası 290 tl ödedim.aynı araç geçen yıl 550 tl ödemiş.siğortacının dediğine göre benim sattığım diğer bir aracın indirimini bu araca aktarmış o nedenle siğortam düşük çıkmış.

cemo70' Alıntı:
arkadaşlar benim aracım ducato 2.8 2005 model motokaravan aracı yeni aldım trafik siğortası 290 tl ödedim.aynı araç geçen yıl 550 tl ödemiş.siğortacının dediğine göre benim sattığım diğer bir aracın indirimini bu araca aktarmış o nedenle siğortam düşük çıkmış.

cem70 daha önceden karavan varmıydı üstünüze şayet indirim yok ise sigortacınız kamyonet olarak kesmiştir o poliçeyi özel amaçlı taşıtl olarak kesmemiştir. bir kontrol ederseniz poliçenizi yanlışlık var ise biran önce düzelsin. iyi çalışmalar

sigortacıali' Alıntı:
merhabalar karavan trafik sigortalarında en uygun fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. e-mail: gundogduali@mynet.com
cep: 0535 635 98 75 ----- 0554 899 10 30
Merhaba Ali Bey, e-postanıza geçen seneki poliçemi gönderdim, uygun fiyatlarınızı bekliyoruz. :smiley:

Ali beye tlf. ile ulaşarak binek aracımın mali mesuliyet sigortasını inceletmiştim.Kendisine burada teşekkür etmek istiyorum.Çünki 360 Tl olan sigortayı 210 tl ye yaptırmamızı sağladı.Tam anlamı ile ailemizin SİGORTACISI oldu.
slm. ersin erker

Ben de trafik sigortası fiyat çalışması için Ali beye başvurmuştum, sağolsun ilgilendi ve kısa sürede geri bildirim yaptı.
Kendisine teşekkür ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri