Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 689
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 332,582
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Gazete HAERTÜRK'ten 18/2/2013 tarihli bir yazı.

http://ekonomi.haberturk.com/para/haber/820993-arac-sahipleri-dikkat

Etiketler

2 Şubat 2013 tarihinde Ybr125 motosikletim için 112 TL ZTS ödedim, içime oturdu. :mad:

Bu yılki 2007 Ducato 15 m3 motokaravan trafik sigortası:589 tl.Geçen yıl:230tl.idi.Şehir Manisa..Tarih:15 şubat
(En ucuz fiyattı...1000tl.civarına çıkan rakamlar telaffuz edildi)

sayın gezenbilir üyeleri sayın gezenbiir yöneticileri geçen sene 260tl olar karavanımın bu seneki sigortası 960 tl olmuş kaza falan yapılmış veya günü geçmiş değil.yani 700 tl zam gelmiş sebebi karavan olması.bu bir soygun bu konuda yapabileceklerimiz olmalı bu ülkede binlerce karavan sahibi bulunmakta.bu durumda moderatörümüzden de yardım rica ediyorum.ne yapılabilir.bu soygun nasıl durdurulurlütfen bilgisi olanlar cevaplasın saygılarımla.ekrem yavuz eksen35@hotmail.com

mrb.sayın karavancı gezenbilir dostları.bende bu konuda mağdurum.benim aracımda geçen sene aksa oyak sigortadan özel amaçlı karavan olarak.258 tl ye sigorta yaptırdım fakaaaat ne yazikki bu sene yani 2013 sigortasını heryerden araştırmama rağmen en uygun gene aynı sigortacıma 960 tl ye yaptırmak zorunda kaldım bu konuda ne yapabilirim kendimi soyulmuş olarak görüyorum.çok zoruma gitti aracım camper 97 model sprinter mercedes.bu konuda bilgisi olan gezenbilir dostlarından yardım bekliyorum.soyguna dur demeliyiz :smiley:

sayın armes ben ordu ili ünye ilçesinde ikamet etmekteyim.ve yazdığım gibi 960 tl ye bu sene sigorta yaptırdım tüm araştırmama rağmen daha uygununu bulamadım.lütfen sizin sigortacınızı verebilirmisiniz.eksen35@hotmail.com.saygılarımla

emmez' Alıntı:
mrb.sayın karavancı gezenbilir dostları.bende bu konuda mağdurum.benim aracımda geçen sene aksa oyak sigortadan özel amaçlı karavan olarak.258 tl ye sigorta yaptırdım fakaaaat ne yazikki bu sene yani 2013 sigortasını heryerden araştırmama rağmen en uygun gene aynı sigortacıma 960 tl ye yaptırmak zorunda kaldım bu konuda ne yapabilirim kendimi soyulmuş olarak görüyorum.çok zoruma gitti aracım camper 97 model sprinter mercedes.bu konuda bilgisi olan gezenbilir dostlarından yardım bekliyorum.soyguna dur demeliyiz :smiley:

1998 Mercedes karavanımın trafik sigortasını ben de 985 TL ye, ancak İstanbul fiyatları riskli şehir olması nedeniyle biraz daha yüksek oluyormuş, yaptırabildim. Sonraki en yakın rakam 1.400, 2040 diye gidiyordu.
Siz bir sonuç aldınızmı sayın Armes'in sigotacısından?
Alpaslan

mrb verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.henüz bir bilgi alamadım.yarın sigortacısını aramayı düşünüyorum.bu arada başka sitelerden halk sigortanın en uygun olduğu hakkında notlar okudum msj attım.bu soyguna bir dur denilmesi gerekiyor.saygılarımla

emmez' Alıntı:
mrb verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.henüz bir bilgi alamadım.yarın sigortacısını aramayı düşünüyorum.bu arada başka sitelerden halk sigortanın en uygun olduğu hakkında notlar okudum msj attım.bu soyguna bir dur denilmesi gerekiyor.saygılarımla

Doğru, benimki de Halk Sigortadan yapıldı. Belirttiğim gibi, en uygun olan oydu...
Kasko da düşünmüştüm ama onu yapmak istemiyorlar bile, fiyat dahi vermiyorlar.
Bir gelişme olursa öğrenmek isterim.
Kolay gelsin.
Alpaslan

bariscim' Alıntı:
Doğru, benimki de Halk Sigortadan yapıldı. Belirttiğim gibi, en uygun olan oydu...
Kasko da düşünmüştüm ama onu yapmak istemiyorlar bile, fiyat dahi vermiyorlar.
Bir gelişme olursa öğrenmek isterim.
Kolay gelsin.
Alpaslan
Alpaslan bey,
Kasko için geçen yıl www.sigortam.net'ten sadece bir şirket Allianz'dan yaptırabilmiştim.İsterseniz araştırın.

arkadaşlar karavan (özel amaçlı taşıtlar) en uygun trafik sigortası için benimle irtibata geçebilirsiniz. türkiyenin neresinde olursanız olun sigortanız en uygun fiyata yapılır ve adresinize kargo yapılır. toplamda 15 adet acentelik bulunmaktadır bünyemizde. 0535 635 98 75

Ali bey sigortalardaki bu artışın sebebini açıklayabilirmisiniz acaba.

hocam fiyat vermenizmümkün değilmi ayrıca bazı sigortacılar sahte sigorta yapıldığını artık nasıl oluyor bilemiyorum o sebeplerden ucuz yapıldığını da belirtiyorlar tabiki ne kadar haklılık payı var bilinmez.52 plakalı 5 artı 1 nekadar olabilir saygılarımla

armes' Alıntı:
Alpaslan bey,
Kasko için geçen yıl www.sigortam.net'ten sadece bir şirket Allianz'dan yaptırabilmiştim.İsterseniz araştırın.

Bilgi için teşekkürler, araştıracağım :smiley:
Olumlu bir şey bulursam paylaşırım.
Alpaslan

Levent Gungorun bana tavsiye ettigi Merve Hanim saolsun bana bir oncekinden de hasarsizlik indirimi alarak 680 gibi bir rakama halletti. Halk sigorta. Bilmiyorum telefonu paylasildi mi? 05379361888
Bu arada kimi sirketler 3000 bile dedi. 1500 normali. Yani bu insafsizliga dur diyen olmayacak mi? Nasil denir onu da bilmiyorum.

insel' Alıntı:
Levent Gungorun bana tavsiye ettigi Merve Hanim saolsun bana bir oncekinden de hasarsizlik indirimi alarak 680 gibi bir rakama halletti. Halk sigorta. Bilmiyorum telefonu paylasildi mi? 05379361888
Bu arada kimi sirketler 3000 bile dedi. 1500 normali. Yani bu insafsizliga dur diyen olmayacak mi? Nasil denir onu da bilmiyorum.

Merve Hanım benimde trafik sigortamı yaptırdığım Sigorta acentesi. Tabi ki yine Levent Güngör tavsiyesiyle :smiley:
Ancak kasko ya yardımcı olamadı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri