emmez' Alıntı:mrb.sayın karavancı gezenbilir dostları.bende bu konuda mağdurum.benim aracımda geçen sene aksa oyak sigortadan özel amaçlı karavan olarak.258 tl ye sigorta yaptırdım fakaaaat ne yazikki bu sene yani 2013 sigortasını heryerden araştırmama rağmen en uygun gene aynı sigortacıma 960 tl ye yaptırmak zorunda kaldım bu konuda ne yapabilirim kendimi soyulmuş olarak görüyorum.çok zoruma gitti aracım camper 97 model sprinter mercedes.bu konuda bilgisi olan gezenbilir dostlarından yardım bekliyorum.soyguna dur demeliyiz
emmez' Alıntı:mrb verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.henüz bir bilgi alamadım.yarın sigortacısını aramayı düşünüyorum.bu arada başka sitelerden halk sigortanın en uygun olduğu hakkında notlar okudum msj attım.bu soyguna bir dur denilmesi gerekiyor.saygılarımla
Alpaslan bey,bariscim' Alıntı:Doğru, benimki de Halk Sigortadan yapıldı. Belirttiğim gibi, en uygun olan oydu...
Kasko da düşünmüştüm ama onu yapmak istemiyorlar bile, fiyat dahi vermiyorlar.
Bir gelişme olursa öğrenmek isterim.
Kolay gelsin.
Alpaslan
armes' Alıntı:Alpaslan bey,
Kasko için geçen yıl www.sigortam.net'ten sadece bir şirket Allianz'dan yaptırabilmiştim.İsterseniz araştırın.
insel' Alıntı:Levent Gungorun bana tavsiye ettigi Merve Hanim saolsun bana bir oncekinden de hasarsizlik indirimi alarak 680 gibi bir rakama halletti. Halk sigorta. Bilmiyorum telefonu paylasildi mi? 05379361888
Bu arada kimi sirketler 3000 bile dedi. 1500 normali. Yani bu insafsizliga dur diyen olmayacak mi? Nasil denir onu da bilmiyorum.