Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 689
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 332,582
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

sayın insel verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.ben ordu ili ünye ilçesinde bulunmaktayım.ve en düşük axa oyakta arkadaşım aracılığı ile hasarsızlık da dahil geçen sene 258 tl ye yaptırdığım sigortata zorunlu trafik bu sene 960 tl ye yaptırmak zorunda kaldım.bilge hanımla görüşmeye çalışacağım eger uygunsa iptal ettirebilirsem oradan en uygun olan yerde yaptırmaya çalışacam. evet nasıl bir tutum alabiliriz bu soyguna dur demeye bu konuda gezen bilir yetkilileride bizlere yardımcı olmalılar ve bir kampanya başlatılmalı düşüncesindeyim saygılarımla.bu arada sigortacı arkadaştan bir haber gelmedi bekliyorum

Etiketler

tango' Alıntı:
Ali bey sigortalardaki bu artışın sebebini açıklayabilirmisiniz acaba.
valla bu artış sigorta şirketlerinin insiyatifinde tamamen. kimi firma en alt seviyeden yapıyor tarifesini kimi en üst düzeyden yapıyor. bunun bir denetimi yok malesef hazine müşteşarlığı serbest piyasa diyerek bir şey yapamıyor. bunun içinde şirketler karlılık ve zararlık dönemlerine bakarak fiyatları en dip veya en üst derecede fiyatlandırabiliyor. bunun için bütün firmalardan fiyat alınmasını şiddetle tavsiye ediyorum malesef bunu bir acente olarak söylüyorum. detaylı bilgi için arayabilirsiniz 0535 635 98 75

emmez' Alıntı:
hocam fiyat vermenizmümkün değilmi ayrıca bazı sigortacılar sahte sigorta yapıldığını artık nasıl oluyor bilemiyorum o sebeplerden ucuz yapıldığını da belirtiyorlar tabiki ne kadar haklılık payı var bilinmez.52 plakalı 5 artı 1 nekadar olabilir saygılarımla

GEZEN TİLKİ BUGÜN BİR TANE YAPTIM ÖZEL AMAÇLI TAŞIT SİGORTASI ANKARA PLAKALI BU YIL YÜZDE 15 HASARSIZLIK İNDİRİMİ VAR YANİ BU YIL 3. YILINA GİRDİ 510 TL YAPTIM TRAFİK SİGORTASINI KASKOSU VARDI 6 KOLTUKLU 33,650 TL KASKO BEDELİ VARDI 550 TL YE DE KASKO FİYATI CIKTI. SİZİN FİYATADA BAKABİLİRİM AMA BİLGİLERİNİZ LAZIM TEL ULAŞABİLİRSİNİZ 0535 635 98 75 ALİ

sn.sigortacı alı siz bir sigortacı olarak bir fiyat veremezmisiniz daha öncede sormuştum evet serbest piyasa ise bizlerde en uygun fiyatla yapan yerden yaptırmak isteriz,bu konuda buradan gezenbilir dostlarımızı bilinçlendirebiliriz.size kendi aracım la ilgili bilgilendirmek istiyorum.97 model mercedes sprenter 5 artı 1 koltuk geçen sene ve daha öncesi kaza yok.ordu 52 plakalı siz bir fiyat verirseniz.sevinirim.saygılarımla.özel amaçlı motor karavan ruhsatta ayrıca çeki demiri ve motor taşıma aparatı işli bunlar fiyata fark ettiğini zannetmiyorum.ama genede yazdım edebilir diye.

Daha kötüleri geliyor:

Hasarsızlık indirimi kalkıyor:

http://www.kanalb.com.tr/haber.php?HaberNo=47835#.UTToBjevNjg

Bu iyi mi kötü mü bilemedim, illere göre farklılıklar kalkıyor:

http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/01/19/trafik-sigortasinda-ile-gore-farkli-prim-kalkiyor

Riveyete göre sürücünün ceza durumuna göre primi değişecekmiş. Ama araç plakasıyla sürücüyü nasıl ilişkilendireceklerine dair henüz bilgi yok.

Merhabalar, bende bugün 97 model 1+1 aracımın trafik sigortasını 3+ bankanın verdiği taksit sayı ile 313 TL'ye yaptırdım.

syn.racoed aracınız özelamaçlı karavanmıdır.hangi sigortaya yaptırdınız bilgilendirirseniz bizim gibi magdur olanlarda yararlanabilir.saygıla

Evet, özel amaçlı Magirus Motokaravan.Sigorta Axa Oyak.İlgilenirseniz telefon verebilirim,Adapazarı'ndan kargo yapabilirlermiş.Karavancı dostlara gerekirse diye bilgi aldım.selamlar

Sigorta bedellerini görünce herhalde bu işe devam edemeyeceğiz diye düşünüyorken,geçen yıl sigorta yaptırdığım kişiler aradı.Sigortam 10 mart'ta bitmesine karşın bugün yaptırdım,geçerliliği 10 mart olacğı ve gün olarak zarar görmeyeceğim söylendi,güvendiğim kişiler.

sayın gezenbilir dostları bu sitede tanıdığım sigortacı ali bey axa da 960 tl ye yaptırdığım sigortayı 338 tl ye yaptı.ve eskisini iptal ettirdim çok dürüst,anlayışlı efendi bir kişilik telini veriyorum. 0535 635 98 75 ankara da.bilgilerinize

emmez' Alıntı:
sayın gezenbilir dostları bu sitede tanıdığım sigortacı ali bey axa da 960 tl ye yaptırdığım sigortayı 338 tl ye yaptı.ve eskisini iptal ettirdim çok dürüst,anlayışlı efendi bir kişilik telini veriyorum. 0535 635 98 75 ankara da.bilgilerinize

çok teşekürler sayın gezen tilki abim sizin kazancınız benim kazancımdır. benim burdaki amacım aynı şartlardaki poliçeye çok yüksek paralar ödemeyin. çünkü arada uçurum sayılabilecek farklar çıkıyor. ben burda elimden geldiği kadar en uygun fiyatları bulmaya çalışıyorum bu fiyatları bulurkende en iyi firmalardan fiyat bulmaya çalışıyorum.

sigortacıali' Alıntı:
çok teşekürler sayın gezen tilki abim sizin kazancınız benim kazancımdır. benim burdaki amacım aynı şartlardaki poliçeye çok yüksek paralar ödemeyin. çünkü arada uçurum sayılabilecek farklar çıkıyor. ben burda elimden geldiği kadar en uygun fiyatları bulmaya çalışıyorum bu fiyatları bulurkende en iyi firmalardan fiyat bulmaya çalışıyorum.

Merhaba Ali Bey,
Ben motokaravanıma kasko istedim ama kimse bulamadı. Bir kişi bulur gibi olduysa da rakam çok yüksekti, onu da ben istemedim. Araç 1998 Mercedes 312D. Karavan kısmı camper İmaj karavan. Kasko bulma olasılığı var mı? İlgilenirseniz özele mail adresinizi gönderin lütfen, detay bilgileri vereyim.

Teşekkürler,
Alpaslan

sayın karavan dostu barışcım benim aracımda 97 sprenter eski model oldugu için kasko yapmak istemiyoryar yapan firmalarda aşırı fiyatı yüksek tutuyor bilgilerinize genede ali bey birşeyler yapabilir belkide

emmez' Alıntı:
sayın karavan dostu barışcım benim aracımda 97 sprenter eski model oldugu için kasko yapmak istemiyoryar yapan firmalarda aşırı fiyatı yüksek tutuyor bilgilerinize genede ali bey birşeyler yapabilir belkide

Aynı durumdayız :smiley: Haklılar mı değiller mi anlamadım...
İlginiz için teşekkürler,

bariscim' Alıntı:
Merhaba Ali Bey,
Ben motokaravanıma kasko istedim ama kimse bulamadı. Bir kişi bulur gibi olduysa da rakam çok yüksekti, onu da ben istemedim. Araç 1998 Mercedes 312D. Karavan kısmı camper İmaj karavan. Kasko bulma olasılığı var mı? İlgilenirseniz özele mail adresinizi gönderin lütfen, detay bilgileri vereyim.

Teşekkürler,
Alpaslan
merhaba barış bey daha önceden kasko yapılmamış 10 yaşından büyük araçlara kasko teminatı çogu firma vermek istemiyor. sadece 1-2 firma fiyat veriyor. isterseniz onlardan bir çalışma yapabiliriz. bilgileri telde alırsam daha sağlıklı olur. isterseniz mail de atabilirsiniz, 0535 635 98 75 gundogduali@mynet.com

sigortacıali' Alıntı:
merhaba barış bey daha önceden kasko yapılmamış 10 yaşından büyük araçlara kasko teminatı çogu firma vermek istemiyor. sadece 1-2 firma fiyat veriyor. isterseniz onlardan bir çalışma yapabiliriz. bilgileri telde alırsam daha sağlıklı olur. isterseniz mail de atabilirsiniz, 0535 635 98 75 gundogduali@mynet.com

Ali Bey,
Mail adresinize ruhsat ve TC no bilgilerini gönderdim.
Teşekkürler,
Alpaslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri