Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 689
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 333,225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Sonunda lanet okuyup kasko yaptırmaktan vazgeçtim. Şimdiki politikam açık: Cehenneme kadar yolları var. Yerin dibine batsınlar. Beter olsunlar. Bu şirketlere kim ne kadar para takabiliyorsa helal olsun. Biz yapamıyoruz. Hiç değilse birileri sokağa attığımız servetin bir kısmını geri alıyor.
[/quote]
Bekir Beyin söylediği de, açık ve net bir çözüm.ZTS ye ve taşıt pullarına da aynı şeyi söyleyebilir mi sanmam.Batarlar mı belki batarlar "TÜRKSEL gibi" Arkadaşlardan biri;sigortacılar anlaşmış.Bir sigorta dan diğerine geçilmiyormuş.Türkselden aveaya veya vodofona geçildiği gibi.Gerçi onlar da reklam paralarını bizden katmerli alıyorlar.Sonuçta bize ne veriyorlar?Türkiyede ki abone sayısı 70 milyon.Nüfusumuz kaç 70 milyon.Sayın başbakan çıtayı yükseltti.Bir az,iki yetmez.üç de yetmez dört olacak.Demek oluyor ki %2.5 luk büyüme hızına geri dönmek.Alt yapısı varmı?Okul,sağlık,konut gibi.Gerçi tokiler harıl harıl çalışıyor.Devlet garantili,peşin para orada da mütah itler
köşe oldu.Sizin anlayacağınız bu ülkede götüren götürene. Başınızı ağırttım affola.

Etiketler

2004 model Transporter kamyonet aracımın (koltuk eksiltince mecburen minübüsten kamyonete dönüştü)
trafik sigortası 07.02 tarihinde bitiyordu. Siggortacım 400-500 cıvarı fiyat çıkardı, ben netten on line sigorta şirketleri dahil araştırdım en ucuz 315 tl Mapfire sigortada buldum. Bu sayfada babasıda karavancı olan Fatih beyin telefonunu "seyyah54" arkadaşımız vermişti. Fatih beyi aradım ve sağolsun araştırdı ve anılan sigorta şirketinden nakit 290 Tl fiyata sigortamı yaptı ve 2 günde kargo ile elime ulaştırdı. Kendisine teşekkür ediyor, arkadaşlarımada sigorta yaptırmadan araştırmalarını öneriyorum. İhtiyaç duyabilecekler için (yanlış anlaşılmayacağını umarak) Fatih beyin telefonunu buraya yazıyorum. 05322666662.
Bu arada bende kasko sigortamı devam ettirmekten vazgeçtim. Tamamen duygusal olarak :smiley:

Anlamadım gitti.

Önümüzdeki ay hem otomobilin hem de karavanın sigortası doluyor. Genelde en ucuz Halk sigorta deniyor. Oradan teklif aldım. Otomobile 338,68 TL karavana 985,60 TL teklif veriyorlar. ne yapacaz bilemiyorum ??? :mad: araştırmaya devam...

Merhaba

Işık sigorta ve Hür sigortaya da sorunuz. Benim teklif aldığım sigortacı, 10 tane civarında sigortaya bakıyordu. Bakmadığı bu iki firma vardı onlar da ucuz olabilir demişti. Bana verilen fiyatlar yukarıda yazıyor. En ucuz halk vermişti.

Yıllardır Sigortamnet ile çalışırım. Hatta dün otomobilimin kaskosunu yenilediler. Full kasko 453 TL . 10 ay da taksit yapıyorlar aylık 45 TL :D Görevli karavan için size en uygun sigortayı bulacaz dedi. Bu gün heyecanlı heyecanlı aradı. " Size en uygun sigortayı bulduk dedi. Axa 1209 TL " dedi. Ben de ; "yalancının..." diyecektim ki son anda durdum ;)

Hakan çok ucuzmuş.Araştırmaya devam bu kanunlarla yapabileceğimiz malesef başka çare yok.

Sigorta şirketleri at koşturuyor. Hangi kritere göre böyle fiyatlar verdiklerini anlamak mümkün değil. :mad: En güzeli araçları satıp kurtulmak. böylece 50 çeşit vergiden de kurtuluruz.

Hür sigorta 5000 küsür lira diyor ;D ;D ;D artık gülme krizi tutttu :D

Forumdaki bilgiler doğrultusunda ve araştırmalarım neticesinde en uygunu Halk sigorta verdi.

2000 model VW transporter (özel amaçlı-motorkaravan) kredi kartına taksitle 428 L. (Geçen sene 205L)

Beni de sinirden gülme krizi tuttu. Sigortacıyı aradım "Bana ucuz olabilir dediğin sigortalar bu fiyatları veriyor" dedim. Ağzından çıkan ilk kelime "Oha" oldu. Ben bunun üzerine ne diyebilirim ki?
Şaka bir yana seneye ucuz fiyat yapan yerde bulamayacağız. Bu sene 362 liraya ucuz diye yaptırdığım sigorta geçen sene160 liraydı. Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar.

aslanahmet' Alıntı:
Genelde en ucuz Halk sigorta deniyor. Oradan teklif aldım. karavana 985,60 TL teklif veriyorlar. ne yapacaz bilemiyorum ??? :mad: araştırmaya devam...
Hakan...
Halk sigortanın her şehirde farklı fiyat çıkarması, (hasar yoksa) hangi kriterlere göre değişiyor acaba? Senin karavanın yaş itibarıyla fiyat olarak daha ucuz olması gerekmez mi? Sormak lazım.
(Bursa'da Halk sigortaya 428 L ya yaptırdım)

Bilemiyorum Erden Abi, en önemli faktör şehir farkı herhalde. İstanbul'da ikamet etmenin bedeli bu.

Aynı sıkıntılarla 3 gündür haşır neşir oluyorum, ufak aracım için verilen kasko fiyatları.
Halk : 2.042 TL
Yapı : 2.187 TL
AvivaSA: 1.960 TL
Aksa : 4.118 TL
Yakında bir sigorta şirketi çıkıp aracın değeri neyse "Fifti fifti yapalım" derse, şaşırmam artık.

aslanahmet' Alıntı:
Hür sigorta 5000 küsür lira diyor ;D ;D ;D artık gülme krizi tutttu :D
Bu ne böyle, birkaç yıl sigorta ettirince sigorta bedeli araç bedelini geçiyor. :mad:

Nasıl hesaplamışlar bunu böyle, karavanlar sigorta şirketine her sene ortalama bu kadar masraf mı çıkartıyorlar yani!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,582
Kaydolan Son Üyemiz
kmavi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri