Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 689
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 332,726
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

2008 model ducato aracıma özel amaclı yazmak kaydıyla trafik sigortası aratırıyorum fakat fiyatlar çok oldugundan karavan dönüşümü için beni bir kez daha düşündürdü. bana verdikleri fiyat 2500 tl civarı.

daha uygun yaptıran var mıdır aramızda ya da ne yapmam gerekiyor.

Etiketler

1992 model usa ford econoline e350 7.3 diesel özel amaçlı motorlu karavan aracıma 1300-8000 arası trafik sigorta teklifleri var. Bu gidişle kimse sigorta yaptırmayacak Allah göstermesi herhangi bir kaza durumunda bir çok mağdur yaratacak. Bizim bulduğumuz çözüm 600 tl 2013 model yeni kayıt kamyonet poliçesi ile idare ediyoruz ama kaza durumunda poliçenin bir manası yok. :smiley:) Ülkemiz çok ama çok ileri demokrasi ile yönetildiği için ARAÇ bedeli kadar ZORUNLU trafik sigortasına mahkumuz.

En uygun sigorta Ziraat Bankası şubelerinde yapılan sigorta 650.-tl civarı

Ziraat sigorta teklifi 1235,58 TL Ali Bey'in yaptığı çalışmada en ucuz teklif HALK sigorta çıktı 866 TL mecburen onu yaptıracağız gibi. Sigortacılıkta yeni dönem ZORUNLU SOYGUN ... Padişahımız efendimiz her konuda talimat veriyor. Talimat almadan helaya bile gidemeyen bürokrat türü yetişti sayelerinde. Bu konuya da bir el atsa da sigorta lobisi vatandaşı sömürmese ...

İveco için Ziraat sigortada iki kişiye sorduk herbiri ayrı fiyat verdi. Hem de aynı şubedeler. Biri 4410TL diğeri ise 9922TL dedi. Karavan değil yürüyen bomba sanki. :mad:
Sonra da AXA'ya 1568TL'den yaptırdık. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek böyle bir şey olsa gerek. :p
Daha uygunun bulunca iptal edip geçiş yapmayı düşünüyorum. ::smiley:

fsirin' Alıntı:
İveco için Ziraat sigortada iki kişiye sorduk herbiri ayrı fiyat verdi. Hem de aynı şubedeler. Biri 4410TL diğeri ise 9922TL dedi. Karavan değil yürüyen bomba sanki. :mad:
Sonra da AXA'ya 1568TL'den yaptırdık. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek böyle bir şey olsa gerek. :p
Avivasa bir sor

fsirin' Alıntı:

Ferhat sana kötü haber, artık sigorta iptali diye bir şey yok, satış yapmadan sigorta iptal edip başka bir sigortaya geçmek kaldırıldı...

Sigorta firmalarından birinde çalışan etkili bir arkadaş yokmudur. Bir sigorta firmasına "karavan" sigortalarını uygun fiyattan özel poliçe çıkartabilecek çözüm bulunamazmı?. Bu gidişle en düşük sigorta fiyatları her sene katlanarak artmaya devam edecek gibi. Biriyle anlasabilirsek bütün karavancılar bu firmaya sigorta yaptıracaktır. ::smiley:

atiladi' Alıntı:
Ferhat sana kötü haber, artık sigorta iptali diye bir şey yok, satış yapmadan sigorta iptal edip başka bir sigortaya geçmek kaldırıldı...

Ali Bey'in yaptığı sigorta poliçemi diğer şirkete e posta ile yolladım az önce eski poliçem iptal edildi sigorta bedeli 18 tl kesintiyle hesabıma yatırıldı. En uygun sigorta şirketini bulma konusunda gösterdiği çaba ve düzenlediği poliçeyi ücretsiz kargo ile yolladığı için SigortacıAli Arkadaşıma teşekkür ediyorum.

sigortacıali' Alıntı:
merhabalar karavan trafik sigortalarında en uygun fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. e-mail: gundogduali@mynet.com
cep: 0535 635 98 75 ----- 0554 899 10 30

Merhaba Ali bey.

Ruhsat ve poliçe fotografını mail adresinize gönderdim.
Uygun bir fiyat bilgisi verirseniz sevinirim.
İyi çalışmalar dilerim.

En iyi fiyati Ali beyden aldim ve policeyi kestirdim.
Dun de kargoyla elime gecti.
İlgi ve yardimlariniz icin tesekkurler Ali Bey.
Sagolun.

İYİ GÜNLER KARAVAN SİGORTASI İLE İLGİLİ BÜTÜN SORULARINIZ VE FİYAT TEKLİFLERİNİZ İÇİN 0535 635 98 75 --- 0554 899 10 30
e-mail: gundogduali@mynet.com ALİ GÜNDOĞDU

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22741.60#ixzz2dd94HNi8

sigortacıali' Alıntı:
İYİ GÜNLER KARAVAN SİGORTASI İLE İLGİLİ BÜTÜN SORULARINIZ VE FİYAT TEKLİFLERİNİZ İÇİN 0535 635 98 75 --- 0554 899 10 30
e-mail: gundogduali@mynet.com ALİ GÜNDOĞDU

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22741.60#ixzz2dd94HNi8
Merhaba; Ali Bey,
Sigorta sürem 3/10/2013 te bitiyor. Önceden araştırmakta yarar var sanırım. Mail adresinize bilgileri gönderdim.
Selamlar

edessastelio' Alıntı:
Merhaba; Ali Bey,
Sigorta sürem 3/10/2013 te bitiyor. Önceden araştırmakta yarar var sanırım. Mail adresinize bilgileri gönderdim.
Selamlar

merhaba Ahmet bey mail geldi ama araç bilgileri yok araç bilgilerinide gönderebilirseniz detaylı bir çalışma yapıp fiyat tekliflerini mail olarak gönderebilirim. iyi günler.

sigortacıali' Alıntı:
merhaba Ahmet bey mail geldi ama araç bilgileri yok araç bilgilerinide gönderebilirseniz detaylı bir çalışma yapıp fiyat tekliflerini mail olarak gönderebilirim. iyi günler.
Tekrar merhaba,
Bilgileri mailinize gönderdim. Selamlar

paylaşıldımı bilmiyorum bir alternatifde PTT şubelerinde,
PTT zorunlu trafik sigortası yapıyor, fiyatlar hakkında bilgim yok,
bir aydan fazla süre olduğu için bana fiyat vermedi,
günü yakın olan arkadaşlar fiyat alırsa paylaşsınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri