Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 689
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 332,989
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Arkadaşlar

Karavanımın biten trafik sigortasını , sigortacım , söylediğine göre sisteminde bulunan 8 şirketten sorgulamış ve ve ucuz bulduğu firmadan 651 tlye yapmış.

Poliçe bana gelince dikkatimi çekti. neden bu kadar yüksek diye.

Bu sayfaları okudum. Ve HALK sigortaya ulaştım.

Yapılan poliçe iptal oldu. Ve aynı araca, aynı plakaya 268,54 tl ye trafik poliçesi düzenlendi.

Bilgi için

Etiketler

bkocoglu' Alıntı:
Arkadaşlar

Karavanımın biten trafik sigortasını , sigortacım , söylediğine göre sisteminde bulunan 8 şirketten sorgulamış ve ve ucuz bulduğu firmadan 651 tlye yapmış.

Poliçe bana gelince dikkatimi çekti. neden bu kadar yüksek diye.

Bu sayfaları okudum. Ve HALK sigortaya ulaştım.

Yapılan poliçe iptal oldu. Ve aynı araca, aynı plakaya 268,54 tl ye trafik poliçesi düzenlendi.

Şimdi ben yine aynı konuya geleceğim ve bazı arkadaşlar bana yine sitem edecekler.

Gezenbilir bana 382 tl kazandırdı.

Bu , örgütlü , birlikte olmanın çok basit bir örneği idi.

Şimdi, diğer araçlara baktığımda % 90 daha az risk taşıyan karavana, kum ocağından kum taşıyan , mahallede patates satan araç muamelesi yapılıyor.

Ülkemizde 2 tane resmi karavan oluşumu var. Demek ki biz, karavancılar olarak bu oluşumlara yeterli destek versek,
sigorta firması ile bizi temsilen masa başına otursa , bu rakam belkide 100 tlye düşecek.

"Kardeşim önce, dernek yapsın bakalım, ondan sonra katılırım " düşüncesinde olanlara da saygı duyarım.

ama, adam masaya oturduğunda , şirket sormaz mı " kaç üyen var, kaç kişiyi temsil ediyorsun" diye......

Geçtiğimiz hafta 34 il plakalı motokaravanımın trafik sigortasını motokaravan olarak 539 Tl sına Halk Sigorta'ya yaptırdım rekor

fiyatı 2 138 Tl ile yapıkredi sigorta verdi diğerleri iki fiyat arasını doldurdu.

Araçların hangi plaka kodu ile başladığınıda yazsanız, daha net olacak. büyük şehir küçük şehir olayı yani.

Merhabalar,

Ben de 2007 model 15 m3 yeni kasa 35 plakalı ducato motokaravanım için İzmir'de Halk Sigorta'dan %10 hasarsızlık indirimi ile 4 taksitte toplam 361,98 TL'ye poliçemi yeniledim.
Yeni sigorta yaptıracaklara duyurulur.

Dostlar benim karavanım 09 plaka :smiley:

Şenol bey,sorunuz sayesinde diğer dostlarımızıda aydınlatayım. İllaki bulunduğunuz yerde sigorta acentesi bulup oraya gitmenize gerek yok.
Örneğin ben ERDEK'te oturuyorum. HALK sigorta balıkesir acentesine telefon ile ulaştım. Ruhsatı elime alıp istediği bilgileri okudum,karşı tarafda o anda TRAMER'e girip bana fiyat verdi. Fiyatda anlaşınca kredi kartı bilgileimi verdim,taksitli olarak ödemeyi aldı. Ertesi günüde poliçeyi kargo ile yolladı.
Yani kısacası telefon ile ulaşacağınız bir acente poliçeyi hazırlayıp size kargo ile gönderebiliyor. Eğer tarih o gün doluyorsa size yeni poliçeyi faks ile gönderiyorlar. Orijinali gelinceye kadar geçerli oluyor.
Telefon ile halletmekte zorlanan arkadaşlarımız olursa beni arasınlar,kendilerine telefonda işi bitirebilecek acente telefonunu verebilirim. Sevgi ve saygılarımla

Arkadaşlar Fatih Akın diye bir delikanlı 0532 266 6662 nolu telefonda tüm sigorta sorunlarınızı halledebilirsiniz.Hiç gitmeden kargo ile elime geldi.Sadece fiyat almak için de olsa sorabilirsiniz.Gezenbilirden dendiğinde gereken tüm işlemler yaplacaktır.

aslanahmet' Alıntı:
Vayyy!... şu 250 TL ye ya da 350 TL ye yaptırdım diyenler nasıl yaptırıyor anlamadım.

Fiyatlar 3 ay da bir düzenleniyormuş fiyat farkı bu yüzdenmiş bu aralar 300 civarı fiyata yaptıran yok o yüzden.

Arkadaşlar, bildiğim kadarı ile, acenta güvenilir değilse, sizden aldığı ödemeyi ana sigortaya ödemeyebiliyormuş. Bu durumda poliçeniz geçersiz olabilir. Zaman kötü :(

bkocoglu' Alıntı:
Arkadaşlar, bildiğim kadarı ile, acenta güvenilir değilse, sizden aldığı ödemeyi ana sigortaya ödemeyebiliyormuş. Bu durumda poliçeniz geçersiz olabilir. Zaman kötü :(
Poliçenizi sorgulayabilirsiniz.Öyle bir olayla ev sigortasında karşılaştım.Selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri