Ankara sigortaya ve bu işe gönül vermiş olan Bekir hocama ve sigortacı Ali Beye teşekkürler.Ben de önce 1016 liraya yaptırdığım sigortamı iptal ettirip Ankara sigortaya 275 liraya yaptırdım.Buradan beni haberdar eden Yakup Beye teşekkür ediyorum.Sevgiler.drares' Alıntı:Benim karavanım da trafik sigortası bu gün Ankara sigorta tarafından 244 tl.ye yenilendi. Emeği geçen tüm dostlara gönül dolusu teşekkürü borç bilirim.
Sevgili Aka yeni görüntün biraz karamsar.Negatif yoğunluklu.İçimi kararttı.Zoraki sevgiler.Aka' Alıntı:Bekir Hoca ve diğer emeği geçenlere teşekkür.
Trw Tekstil' Alıntı:slm trafik sigortasında göstermiş olduğunuz dayanışma sayesinde bizi baduriyetten kurtaran site sakini karavan doslarımıza ve sigorta şirketi ali beye çok tşk ediyorum bu durumun muayne konusundada 2 yıllık olmasını karavanlar için diliyorum tkr tşk ederim hepinize....
frigobuz' Alıntı:... ali bey'e nasil ulasabilirim acaba?
Aliço' Alıntı:Ticari araçlar'a on yaşın altında dahi olsalar bir yıllık vize veriliyordu. Özel araç olduğu için iki yıllık vize verdiler.
Bekir bey,sigorta işinin altndan kalktığınız gibi ,sizin muayene günü gelene kadar bu iş de hallolur gibi his var içimde...Buradan yapacağımız desteğin dışında yapabileceklerimiz varsa ,mail yollamak,dilekçe vermek gibi duyurularınızın takipçisi olacağız.TA2RX' Alıntı:Muayene işinin peşine de düştüm. İlk iş olarak Bimer'den istediğim bilgiye yukarıdaki bilgi doğrultusunda bir cevap geldi. Anladığım kadarıyla kural böyle olmasına karşın her yerde farklı farklı uygulamalar var. Düzeltmesi biraz zaman alabilir ama umudum var. Bekleyelim bakalım devamında ne olacak.