Sevgili doğasever dostlar, 2006 model İveco Daily marka araç üzerine yapılı motokaravanımın zorunlu trafik sigortasının süresi 31.03.2014 tarihinde bitmişti.Geçen yıl en uygun fiyatı veren Halk Sigorta bu yıl bir hayli yüksek fiyat verdi.Antalya'da değişik sigorta şirketlerinden fiyatlar aldım ve bunlar da inanılmaz astronomik rakkamlardı . Aldığım en düşük fiyat 1350.-TL oldu.Hemen uzun süredir giremediğim Gezenbilir formuna girdim ve kendisinin de karavancı olduğunu ve karavanını sattığını söyleyen Ankara'dan Buğra Darıcı arkadaşımızın yukarıdaki yazısını okudum.Yazıda vermiş olduğu e-mail adreslerine motokaravanımın ruhsatının bilgisayarımda taranmış bilgilerini ve iletişim bilgilerimi içeren mail atarak fiyat isteminde bulundum.Yarım saat geçmeden Buğra arkadaşımız beni telefonla aradı ve kendisiyle tanışmış olduk.1 saat sonra tekrar arayarak yapmış olduğu araştırmada,çeşitli sigorta şirketlerinden aldığı fiyatları ve en düşük Ak Sigortadan 763 TL fiyat aldığını söyledi.Yeni tanışmamıza rağmen ses tonu ve konuşmasındaki içtenliğe güvenerek,dün mail order vasıtasıyla sigortayı yapmasını ve poliçeyi bana (Antalya'ya ) kargo ile göndermesini rica ettim.Sigorta poliçem bu gün öğleden sonra kargo ile elime ulaştı.Hem sigorta problemimi en ucuz yolla çözmenin hem de yeni bir doğasever dostla tanışmanın mutluluğunu yaşadım.Bu vesile ile buradan sevgili Buğra Darıcı arkadaşımıza çok çok teşekkür ediyorum.