En azindan Iran icin boyle bir kaygi (bilinenin aksine mevcut degil, Hatta cogu Avrupa ve Dunya ulkesinden daha guvenliklidir ki Insallah Ferhat abiler de yolculuk sonunda yazacaklari gezi raporunda duyma sansimiz olacak.tanerer' Alıntı:Ana konu güvenlik ile ilgili bazı endişeler giderilebilirse Türk karavancıları doğu yönünde de yepyeni dünyaların beklediğini düşünüyorum.
Taner
Çok teşekkür ederim taner kardeşim dönüş yolunda o bölgeden geçmeyi düşünüyoruztanerer' Alıntı:Vaktiyle Hazar kıyılarında ortak yat işletmeciliğine davet eden iranlı bir dostumuz vardı, yolunuz o tarafa düşecekse iletişim bilgilerini bulmaya çalışayım.
Ana konu güvenlik ile ilgili bazı endişeler giderilebilirse Türk karavancıları doğu yönünde de yepyeni dünyaların beklediğini düşünüyorum.
Taner
Temenniniz için teşekkür ediyorum ,mazot alırken kimlik sorma olayı yok tabiiki fakat mazotlu araçlara gideceğin km üzerinden alınan bir para var hatırı satılır meblağda bunu daha sonra detaylı olarak yazacağım saygılarfsirin' Alıntı:İyi yolculuklar diliyoruz. İran 'ın güvenli olduğunu ben de duymuştum. Gezi yazınız hepimize rehberlik yapacaktır.
Mazot alırken kimlik mi soruyorlar? Gerçi bir depo 10$, İran vatandaşına 5$. ;D
çok teşekkür ediyorum temennileriniz içinmayıstosböce' Alıntı:Evet herkesi heyecanlandıran bir başlık yazılanlarda bu nitelikte sanırım herkes böyle bir gezi başlığı için çok mutlu oldu.Güzel ciddi olmayan sorunlarla yurdumuza dönmenizi bekleyeceğiz.Keyifli geziler.
Merhaba şehram herşey için teşekkür ediyorum tahrandan selamlarshary' Alıntı:Dun Ferhat Abi ve Sevgili yol arkadasi ile gorustum, Her sey yolunda ve dogru duzgun goruniyordu. Internete Cep tel modem ile baglandiklari icin hiz sorunu yasiyorlar.
Insallah firsat olursa donus yolunda yeniden gorusucegiz.
En azindan Iran icin boyle bir kaygi (bilinenin aksine mevcut degil, Hatta cogu Avrupa ve Dunya ulkesinden daha guvenliklidir ki Insallah Ferhat abiler de yolculuk sonunda yazacaklari gezi raporunda duyma sansimiz olacak.
Temennileriniz için çok teşekkür ediyoruzgezmen' Alıntı:Geçeklerimiz (rota, güzergah) bile "Batı dayatmacılığı" içindeyken, aykırı geçekler(!) seçmeniz, bence takdir edilmesi gereken bir nokta. Kültürel hegemonyayı kırma çabalarınızı ilgi ile izliyorum/izleyeceğim.
İyi yolculuk, dinlence ve gezi dilerim.
Cavid Sezen