itfaiyeci
dostluk kazansın
halilo11 kardesim benimde boyle bir planım var ama ya nasip diyorum iran üzerinden yola cıkıp gidebileceğim yere kadar gitmek ,,, isterseniz bir yol haritası yapabiliriz saygılar itfaiyeci68@mynet.com
Bu bölgeleri çok güzel ifade etmişsiniz,temennileriniz için teşekkürler selamlar saygılar muscattantheodor_malinovski' Alıntı:sınırları cetvel ile ingiltere ve amerika tarafından çizilmiş petro-dolar hükümdarlıklarının hüküm sürdüğü coğrafyaya yaptığınız cesur gezinizin önünde saygıyla eğiliyorum. umuyorum ki ülkemize sağ salim dönersiniz ve edindiğiniz ve sayenizde edindiğimiz bu tecrübeleri uzun uzun tahlil edebiliriz. emperyalizmin petrol-dolar ve din üçgeninde toplumları nasıl köleleştirdiğinin, petrol karası kan ve gözyaşı ile nasıl belluscattani bölgelerin gezilmeye bile değmeyeceği algısının yaratıldığının, güneş sarısı shell ve alaska yeşili bp nin nasıl devletleştiğinin tartışmasını da. kutsal saydığımız topraklara girebilmek için umre ve hac şirketlerine tomar dolusu dolar vermemiz gerektiğine de öyle güzel değinmişsiniz ki. umarım ülkeye sağ salim dönersiniz. ilgiyle takip ediyorum. saygılar.
selam halilo kardeşhalilo11' Alıntı:hikayenizi üzgün bir şekilde okudum neden bu anlamayan kişileri konsolosluklarda çaliştırıyorlar? medine yolculuğu benim için de çok zor görünüyor size kolay gelsin selamlar takip
Selam kardeşimgezgör' Alıntı:Merhaba Ferhat bey ,umarim sorunsuz Vizenizi alabilirsiniz.Bütün bunlar basiretsiz Politikacilardan kaynaklaniyor,Kendileri Vize almak zorunda kalmadiklari icin Vatandasin neler cektiginin farkina varmak istemiyorlar.Türk Pasaportlarin bir degeri kalmiyor artik.Türkiyeye girerken bile sorun cikiyor,Akraba,es dostu anlamadiklari ise alinca sorun yasamak bizim gibi vatandaslara düsüyor.Bir kac Afrika ülkesine Vizeyi kaldirdik diye caka satiyorlar,Ellerinde geliyorsa her yerde dik durup Vezeyi kaldirmaya calissalarya tabi o biraz sIkIyor .Ben sahsen 5 yildir Kapikule de yasadigim olaydan sonra Türk Pasaportunu kullanmiyorum.
Saglikli ve güzel geziler dilegiyle.
Selam kardeşbartek' Alıntı:Şu vize gelse de biz de rahatlasak
Dünyanın en pahalı ama en az işe yarayan pasaportunu kim veriyor acaba?
Temenniniz icin tesekkurler Gungor bey cabalamaktan baska caremiz yoktu )))) abu dhabiden selamlargüngör' Alıntı:Geçmiş olsun Ferhat bey,
çabalayan vazgeçmeyen derviş murada ermiş diyelimmi, yolunuz açık olsun.
Teşekkürler halil kardeşhalilo11' Alıntı:selam bu site size faydalı olurmu abi ? http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=2211052
Temenniniz için çok teşekkürler dubaiden selamlarsevikilhan' Alıntı:Sağ salim yurda dönmeniz temennisiyle takipteyiz....