Karavan Dünyasına Bir Süreliğine Elveda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,696

omnitemporal

MURAT ERDOĞAN
değerli karavanseverler çekme karavan,mini çekme karavan,motokaravan derken en son kullandığım transporter kamp aracımı sattım ve bu aracı aldım,yeni görev yerim trabzon,yaylalarda olacağım,yolu düşenleri beklerim,ilerde tekrar karavancı olacağımı biliyorum ama birazda off road
herkese sevgiler saygılar

Etiketler

yeni hayatınızda başarılar dilerim. Camper olmaktan vazgeçmeden de off road cu olabilirsiniz. araç üstü çadır gibi aksesuarlar ile çok daha zevkli hale gelecektir.

Bu arada aracınızı biliyorum Antalya'dan. çok doğru bir seçim...

enver bey,sayın mrdnmz iyi dilekleriniz için teşekkürler
evet,araç üstü çadır düşünüyorum,malum buralarda kocaoğlan varmış dağlarda :eek: [SIZE=78%]birde vinç lazım bana ,yavaş yavaş halledebilirim umarım,[/SIZE]

omnitemporal' Alıntı:
enver bey,sayın mrdnmz iyi dilekleriniz için teşekkürler
evet,araç üstü çadır düşünüyorum,malum buralarda kocaoğlan varmış dağlarda :eek: [SIZE=78%]birde vinç lazım bana ,yavaş yavaş halledebilirim umarım,[/SIZE]

hepsi hallolur inşallah. keyif yerinde olsun yeter ki...

Hayırlısı olsun Murat Bey. Güle güle kullanın. Güzel bir 4x4 araç. Sizin yaptıklarınızı gördükçe kendimin ne kadar hantal olduğumun farkına vardım. Ben aracı en az 5-6 yıl kullandıktan sonra anca satmaya karar veririm. Satana kadar da 1 yıl geçer. Yani artık turşusu çıkmış şekilde satarım. Yenisini alana kadar da 1 yıl geçer ;D

Murat bey buradan da bir hayırlı olsun diyeyim..

Bizim camiaya hoş geldiniz...tekrardan... ;D ;D ;D

Malum bir tarafım da offroadcu..

Murat bey hayırlı olsun, gerçekten çok güzel bir araç almışsınız. Karadeniz doğasında keyfinizce güle güle kullanın inşallah. :smiley:

karavan,arazi aracı vb.. hepimiz sadece bir araç kullanmak değil,bundan zevk almak,doğayla başbaşa olmak istiyoruz,o yüzden buna değer bence,
aslanahmet bey hantal olmanında bir avantajı vardır sanırım,daha az para kaybedersiniz :D
iyi dileklerin hepsine çok teşekkür ederim

Murat bey merhaba;

Öncelikle yeni görev yerinizde başarılar dilerim. Yeni aracınız ve yaşam şeklinizde keyifli ve mutlu günler dilerim.
Çok isabetli ve güzel seçimler yapıyorsunuz, tekrar tebrikler.

Ömer Yahşi

çok teşekkürler ömer bey,bilmiyorum aracınız varmı ama umarım hayalinizdeki araçla harika geziler yaşarsınız,sevgiler

Merhabalar,
Murat bey artık size hemşehrim diyebilirim rahatlıka, sanırım göreve başladınız hem yeni göreviniz hemde yani aracınız hayırlı uğurlu olsun.
Bu arada bizim dağlardaki kocaoğlanlar damarına basmazsan ellemezler.
Bak yolun düşerse beni yaylam SİSDAĞI'nı da bir gör derim güzel yerdir.
Türkülerde kalın, sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR