Ynt: İzmir,Urla'da Yaşamak?
Sayın "derkan34";
Siz satın almadan önce, yine de iyice bir değerlendirin derim. Bazı şeylerin güzelliği, göreli olabiliyor; bana güzel gelen size gelmeyebilir. Konut alıp satmak, çok kolay bir şey değil; başınıza iş açmış olmayalım... :
Cavid Sezen
derkan34' Alıntı:urla benim ve esimin de hayali tipki sizin gibi lakin bi sorun var biz oraya hic gidip gezemedik hep tv den internetden gorebildigimiz kadar sevdik sizin gibi bizde tayinimizi oraya istemeyi dusunuyoruz bu yaz gidip bi gorelim diye de dusunuyoruz hatta tayin istemeden sonraki senede begenirsek ver elini urla birde karavanimi yaparsam tadindan yenmez iste o zaman...
omnitemporal' Alıntı:kesinlikle görmek lazım,insan görünce daha çok istiyorcavit beyin methetiği kadar var
derkan34' Alıntı:evet ben de daha fazla dayanamayip 1 nisan pazar gunu urlaya gezmeye ve bi tane cati dubleksi var ona bakmaya gidiyoruz baya ciddi bir sekilde kafayakoydum ben de burayi umarim gittigimde donmek istemeyecegim biryer bulurum...ev konusunda acele ettigimi dusunuyor olabilirsiniz tayinimin oraya cikmasinda % 90 etkeni olacagi icindir acelem..
Sayın "derkan34";
Siz satın almadan önce, yine de iyice bir değerlendirin derim. Bazı şeylerin güzelliği, göreli olabiliyor; bana güzel gelen size gelmeyebilir. Konut alıp satmak, çok kolay bir şey değil; başınıza iş açmış olmayalım... :
Cavid Sezen