İzmir,Urla'da Yaşamak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,512
Ynt: İzmir,Urla'da Yaşamak?

TezzMertek' Alıntı:
Hafta içi ve okullar kapalı iken 15-20 dakika da Üçkuyulara varırsanız şanslı sayın kendinizi. :smiley:

Urla'dan İzmir'e otoban geçişini unuttunuz galiba. İstenirse 10 dakikada Üçkuyular'a gidilir.

Etiketler

Muratcım, Eskişehirde 40 yıl yaşayıpta izmire ğöçen bir aile olarak her türlü yardıma hazırım.
Öyle direk Urla ,Çeşme , Foça vb. gibi yerlere yerleşeceğim hayali kurmanı istemem, Genç sin, çalışıyorsun, çocukların varsa ufak olduklarını sanıyorum. Tüm bunları göz önüne alarak yerleşim yeri aramada fayda olduğunu tavsiye ederek, ön araştırmalar için geldiğinde alo demeni rica ederim. Benim söyleyeceklerimin yanında , eşimin fikirleri, hanımların düşünceleri daha önemli.
Sevgilerimle.

DSC02398.JPG

teşekkürler,fikir alabileceğimiz birilerinin olması çok güzel,yakında bir keşif gezisi için geleceğiz,görüşmek üzere,ev nerede sizin?

Her zaman beklerim,
tahminen 15 gün daha İzmir deyim,
Havalar biraz düzeldiği gibi Eskişehir e geleceğim, :D [SIZE=78%](3-5 gün Hamam ve Körkamil için)[/SIZE] ;)
Allah nasip ederse oradan Mersine geçeceğim, Mayıs 15 gibi tekrar İzmirde olacağım. 0 532 525 44 46

BİBS' Alıntı:
Her zaman beklerim,
tahminen 15 gün daha İzmir deyim,
Havalar biraz düzeldiği gibi Eskişehir e geleceğim, :D [SIZE=78%](3-5 gün Hamam ve Körkamil için)[/SIZE] ;)
Allah nasip ederse oradan Mersine geçeceğim, Mayıs 15 gibi tekrar İzmirde olacağım. 0 532 525 44 46

Körkamil hala var mı? Akşamlar aydın olsun ;)

eskişehirin 2 tane meşhur meyhanesi vardır ,kör kamil ve bomonti
insanlar ister bekar,ister aileleriyle,ister sevgilileriyle gidebilir,müthiş eğlenceli ortamlardır,hatta kadın kadına gruplar gelir eğlenir,kimse rahatsız etmez,ben böyle bir medeniyeti sadece eskişehirde gördüm

Murat Bey,

Umarım İzmir olur..
Türkiye'nin her köşesinde yaşanır, Ama İzmir'de bir başka yaşanır..
Neresi olduğu farketmez, Kemalpaşa bile muhteşemdir aslında yaşamak için,
Deniz olmasa bile çok güzeldir.
Şehir ile aktif her gün gelecek gidecek bağlantınız olmayacaksa Foça da muhteşemdir, Urla'da

Biz Çiğli'deyiz Bekleriz..

izmirli gezenbilirci çok zaten.yabancılık çekmeyiz.gidipte mutsuz olan yok zaten.herkes çok seviyor izmiri.demekki var bir keramet

yugun' Alıntı:
Biz Çiğli'deyiz Bekleriz..

Siz hala bana çay içmeye geleceksiniz.

Mart kapıdan baktırır Tokat sobasını balkonda yaktırır Yücel.
:smiley:

11 ya da 25 martta beklerim. Ev kombi döşenirken biraz dağıldı hala toparlayacağım salonu. :(
17/18 Mart ta Kaz Dağlarında dağ kampında olacağım büyük ihtimal.

murat bey ,Bibs arkadaşım en önemli noktaya değindi
ve sizde izmir farkını dile getirdiniz sırrına erişilmez bir çekiciliği vardır şehrimizin.
burada mutlu olacağınızdan eminim.
İş ve iş yeri mevkii önemlidir ulaşım ömrümüzün ruhsatlı hırsızıdır.
iş ve geliratı bilmeden yorum atmak bize düşmez yakışmaz.
ama şartlar uyarsa oto yol sayesinde en uzak noktadan urla yarım saat.
dolayısıyla önce hayırlı işler dilerim.

Merhaba Murat,

İnan bu dünya işleri böyle insanı rahat bırakmıyor,
Eşimin çalışma durumları benden daha yoğun,
Ben de haftasonları genelde karavanla uğraştım haliyle,
Şimdi de başka sorunlar var başımızda, Uzun hikaye canınızı sıkmak istemem,
Mesela çaysa hiçbir şey kampta dostlarla içilen bir bardak çayın yerini tutamaz benim için,
Size kampta katıldığımız o güzel Bozdağ kamplı etkinliğinizdeki anılarımız hala sıcak ve taze,
Hatice ablamıza da selamlar, İnşallah gelmek isteriz ama mümkün değil görünüyor daha bir süreliğine..

Selamlar,

Urla hakkında bir yazı:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85163.msg1090655#msg1090655

Cavid Sezen

urla benim ve esimin de hayali tipki sizin gibi lakin bi sorun var biz oraya hic gidip gezemedik hep tv den internetden gorebildigimiz kadar sevdik sizin gibi bizde tayinimizi oraya istemeyi dusunuyoruz bu yaz gidip bi gorelim diye de dusunuyoruz hatta tayin istemeden sonraki senede begenirsek ver elini urla birde karavanimi yaparsam tadindan yenmez iste o zaman...

kesinlikle görmek lazım,insan görünce daha çok istiyor :D cavit beyin methetiği kadar var

omnitemporal' Alıntı:
kesinlikle görmek lazım,insan görünce daha çok istiyor :D cavit beyin methetiği kadar var
evet ben de daha fazla dayanamayip 1 nisan pazar gunu urlaya gezmeye ve bi tane cati dubleksi var ona bakmaya gidiyoruz baya ciddi bir sekilde kafayakoydum ben de burayi umarim gittigimde donmek istemeyecegim biryer bulurum...ev konusunda acele ettigimi dusunuyor olabilirsiniz tayinimin oraya cikmasinda % 90 etkeni olacagi icindir acelem..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR