Bir şekilde YOL DA olanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,577
Ynt: Bir şekilde YOL DA olanlar

.

CA Boondocking.jpg

CA Desert Camp.jpg

CA West Prospect.JPG

CL Atacama Desert Boondock.JPG

CL Chile Again (1).jpg

Etiketler

Gelecek olan ufaklığın kulağına ne fısıldarlarsa fısıldasınlar T1 in muhteşem sesini çıkaramazlar.

CN Rocky Mountains.JPG

CN South Alberta.JPG

DE Tranny New Mount (1).jpg

E Ali 16 weeks.jpg

FR VW Bearings Fix.jpg

Bir sorun var sonra tekrar eklemeye devam edeceğim.
Ben bu şekilde doldur boşalt fotoğrafları ilk defa yayımlıyorum ama inanın bu aile harika fotoğrafçı her biri olmasada çoğu çok başarılı,aylarca masa üstümü süsledilir.Ben bu T1 leri göresl bir şölen olarak gördüm (belkide çok sevdiğimden)umarım sizlerde böyle görürsünüz.

Eskiden, başlıkları takibe alma butonu vardı, onun sayesinde kaydettiğimiz konuları dönüp görebiliyorduk.
Yukarıya yazdığım mesajı ben unuttuuum gitti.
Bugün yeni giriş yapılmasaydı, sittin sene hatırlamazdım bu başlığı. :(

İyi günler
Bülent bey
Çok akıcı , sürükleyici anlatımınız ve paylaştığınız fotograflar için teşekkür ederim.
Kısa bir süre de olsa, farklı, bir o kadar da heyecanlı geziniz, bizi güncel konulardan uzaklaştırdı.
Saygılar
Batuhan

Çok moralim bozuldu(!).. :D

İki fotoğraftan birini duvar kağıdı yapacağım ama karar veremedim bir an; dönüşümlü kullanacağım artık!... :smiley: (CN Rocky Mountains.JPG ve CN South Alberta.JPG) (Diğerleri de çok güzel...)

Bülent, senin bu türden yeteneklerin var (moralimizi bozmak gibi), bizi yoksun bırakmayıp şurada sık sık paylaşsana!.. ;)

Emeğin için çok sağol. :smiley:

Cavid Sezen

Bunların genlerinde varmış yıkama yalama işlemi,bana birşeyler hatırlattı bu durumları.

MX Being Too Neighborly.JPG

MX Laguna Cows.jpg

MX Benchseat.JPG

MX Bus Palapa2.jpg

MX Camp Thanksgiving 2007.JPG

Evet sonuncularıda yükledim.

İnanın çok zengin bir arşivim vardır bu tarz yaşamlar konusunda ben bu kadar güzellerini hiç görmedim.Sürekli önümde 15-20 tane internet sayfası açık olur yıllardan beri,bunların 3 tanesi iş ile ilgili gerikalanları hobilerim ile ilgili.Birde bunu yıllara vurduğumda çok zengin bir görsel hafızaya sahibim.Son kareye baktığınızda iyi bir fotoğraf için ne kadar emek verdiklerini anlarsınız umarım herkes keyif almıştır.

PAN Speedo Work.JPG

SW Frauenfeld Show Awards1.jpg

Today was the main show and around ten the cars really started to file in.jpg

OR Mountain Bridge.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.