Yazılarınızı okudukça keyiflenmekte, tekrar bir Karadeniz turuna başlasakmı acaba demekteyiz.
1994 Samsun fotografınız bir harika...
Bu arada; Boğazınıza fazla özen göstermeden yöresel falan değip ağır'dan gitmektesiniz. Dikkat !! dememde bir sakınca yoktur herhalde.
Biz ise Mordağan'dan hala demir alamadık. Fakat yakındır.
Saygılarımızla..
Bu gezide yöresel yemek aramak ve bulmak ayrı bir zenaat.Ben o konuda pek başarılı değilim.Zaten kabin amiri korumam da bu konuda son derece insafsız.1994 deki fotoğraflarıma bakınca neler hissettiğimi anlamışsınızdır.Hedef -15 kg. lık bir Rüzgar.
buralpdi' Alıntı:
bizim koşarak geçtiğimiz karadenizi sindire sindire burada okuyoruz, çok teşekkürler
Bizim gezi de oldukça koşarak geçti sayılı.17 gün de 3355 km.Kaba hesapla günde 200 km.Otoyol da gidildiğine göre siz düşünün artık.
züğürt gezençi' Alıntı:
Siz yaz başında gezinizi yapıp döndünüz,biz yaz bitiyor hala yerimizde seksek oynuyoruz.Ya nasip deyip bekliyelim bakalım...Sevgiler,saygılar.
Vallahi yaz başı kış başı demeyip buldun mu kontak anahtarını hemen çevireceksin.Hiç ihmale gelmez..Sonraki yıllar bu günleri çok ararsınız inanın...
*** Halilo 11 kardeşimizin ilgisine çok teşekkür ediyorum.
TUGAY58' Alıntı:
abi cok güzel bi gezi planlaması ile hareket ediyorsunuz sizlere kolay gelsin acizane benimde bir samsun yaylalarından alıntım saygılarımla
Teşekkür ederim.Sizi de tanımış olduk.Umarım bir yerlerde karşılaşırız.
mayıstosböce' Alıntı:
Çok ama çok keyif aldım,okuduğumdan beri bu hüzünle örtüşen müzik aradım,şimdi dinliyorum birşeyler keyifle.
Yazılar benden, fon müziği senden...Çok daha güzel ve etkileyici olur kesin.Becerebilsem bu işi ben de yapmayı çok istiyorum ama.Ammaaa...
Net den istediğin parçayı indir araya ekle falan..
Bir dene istersen..Sevinirim...
Üçüncü bölüm çok yakındaaaa..