Karadeniz Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cantunc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,962

Etiketler

Ynt: Karadeniz Gezimiz

Ayder[attachment=1]

Ayder.jpg

caneroz' Alıntı:
Bende gün gelecek ve her köşesini fotoğraflayacağım karadenizin.
Tam olarak aklımdan geçen buydu benim de :smiley:

Sn.cantunc çok teşekkürler. Paylaşımlarınız, hayallerimizi gerçekleştirmeye fırsat bulabildiğimizde iyi bir referans olacaktır. Tabii hafif bir kıskançlık da olmuyor değil kendi adıma :D

Sayın Nursel,kıskançlık sizi ideallerinize ulaştıracak bir yoldur.Yeterki kıskançlığınız Ayder olsun.

cantunc' Alıntı:
Kemal bey,Sinop'a uzun zaman ayırın.Çünkü çevresinde görülecek çok yer var.Çokta beğeneceksiniz.
S.n cantunç gerçektende türkiyemiz en az petrol kadar gelir getirecek büyük bir tarihi eser rezervine sahip bunu şuan ege ve akdeniz gezimizin 36.günüde 2800 km sinde antalya konyaaltında yız çok daha iyi anlamış durumdayım gezimiz halen sürüyor sanıyorum ocak sonu gibi istanbulda oluruz.bir çeyrek yolumuz daha kaldı fakat daha şimdiden elimizde 5 bin civarında resimler birikti. zamanla bunların tamamını gezenbilirde paylaşacağım her bir kare ülkemizin ne kadar eşssiz güzelliğe sahip olduğunu anlatmaya yetiyor.umarım herbir kareyi yüklemeyi başarırımda gitmeyenler bu güzelliklerden mahrum kalmaz. fakat epeyce bir zamanımı alacak gibi zira epeyce ilginç binlerce kare yakalamaya çalıştım.
saygılar

Kemal bey,Antalya'ya selam olsun.Kış sezonunda bu geziyi yapmanız enteresan.Size hayırlı yolculuklar dilerim.İstanbula dönüşünüz ardından yayınlayacağınız kareleri şimdiden merakla bekliyorum.Her zaman söylerim,gezenler geçtikleri,kaldıkları yerleri,güzergahlarını,
yaşadığı olumlu ve olumsuz şeyleri dönüşlerinde paylaşsalar birde bunları fotoğraflarla bezeseler kendilerinden sonra gezi planlayanlar için
son derece faydalı olurlar.Tekrar mutlu yolculuklar dileğiyle.........

cantunc' Alıntı:
Kemal bey,Antalya'ya selam olsun.Kış sezonunda bu geziyi yapmanız enteresan.Size hayırlı yolculuklar dilerim.İstanbula dönüşünüz ardından yayınlayacağınız kareleri şimdiden merakla bekliyorum.Her zaman söylerim,gezenler geçtikleri,kaldıkları yerleri,güzergahlarını,
yaşadığı olumlu ve olumsuz şeyleri dönüşlerinde paylaşsalar birde bunları fotoğraflarla bezeseler kendilerinden sonra gezi planlayanlar için
son derece faydalı olurlar.Tekrar mutlu yolculuklar dileğiyle.........
Özellikle kış gezisi düşünmedik biraz böyle rast geldi ve çok daha iyi oldu zira müze kart sayesinde bir dünya tarihi eseri ücretsiz ve çok çok rahat gezmeyi başardık.hiç kimseye biraz müsade edin resim çekeceğiz demeden yani her yer sanki bize ayrılmış gibiydi yolların sakinliği ise ayrı bir avantaj sağladı bize. böyle kış bir kış keşif gezisinde sadece denizden fazlaca yararlanamadık ama azda olsa ölüdenizde biraz dalarak bu ihtiyacımıza cevap bulabildik.
Oldukça renkli geçen gezimiz için verdiğiniz iyi dilek temennileriniz tekrar teşekkür ederim.
Kemal

yaybek' Alıntı:
Kemal abi sabırsızlıkla dönüş yolunuzu bekliyoruz Allah yolunuzu açık eylesin.
Bizde hemen dönmemek için yollarda yapılan tüm davetlere icabet ediyoruz. ;D ne misafirperver insanlarımız varmış meğer. Yusufçuğum güzel temennileriniz için teşekkür ediyorum yollardan yollamış olduğum mesajları ve bir kaç resimlere profilimden bakabilirsin.

Kemal bey,Müze kart deyince aklıma geldi.20 Tl.nereye verilmiyorki,bir yıl boyunca sınırsız tarihi yerleri ve müzeleri gezme imkanı.Herkesin edinmesi gereken bir kart.Yurdumda her giitiğimiz yerde o kadar ören yeri ve müze varki kart kendini iki müzede amorti ediyor.

Tüm arkadaşlara selam;
Çok gezen mi? çok yaşayan mı bilir? Paylaşımlarınızdan dolayı bilgi dağarcığımız genişliyor,merak ve gezme ilgimiz artıyor.Bundan dolayı emeği geçen hepinize teşekkür ederim.Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun,ne olur gördüğünüz yerleri paylaşmaya devam edin.Bu cennet vatanın görülesi muhteşem yerleri varken sizin gibi dostlarla buluşmamı sağlayan ''gezenbilir''hayatımıza çok renk kattı.Saygılarımla;Özkan Ügeöz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR