Karadeniz Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cantunc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,961

Etiketler
Ynt: Karadeniz Gezimiz

Sayın Yaybek,bence işlerinizi seneye kadar toparlayıp önümüzdeki yaz yola çıkmanız gerekiyor.İdeal
mevsim 15 Temmuz-15 Ağustos.Mümkünse üç hafta ayırın.Koy,koy dolaşın.Şimdiden karadenizin keyfini çıkartmanız dileğiyle.

Sayın Mustafa Bedir,Ben fotorafçi değilim.Sadece denklanşöre basıyorum.Demekki o anda o açıyı yakalamışım.Övgünüzü tesadüfe borçluyum.

Sayın Yaybek sizi sabırsızlandırmak amacıyla,Sayın Bayar sizinde isteminiz doğrultusunda çekebildiğim kadarıyla fotoğrafları göndereceğim.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Gideros'ta günbat?m?.jpg

?nebolu'ya do?ru.jpg

yol üzerindeki ?EH?T hayrat?.jpg

?nebolu giri?i.jpg

Sn.Cantunç;

Fotoğraflarınız gerçekten çok güzel... O görüntüleri birebir görmek ve yaşamak başka güzel.. Yalnız Doğu Karadeniz'e tekrar yolunuz düşerse Uzungöl'ü sakın es geçmeyin, deriz.. Biz de gölün etrafına duvar çekilmesine tepki gösterdik.. Ancak son ulaşan bilgilere göre duvardan vazgeçilmiş... Ne olursa olsun, görülecek bir yer..

Güzel geziler dileğiyle..

Ülker&Yavuz[attachment=1]

rsz_mayıs_2009_112.jpg

Sayın Ülker&Yavuz,Bundan öncede belirtmiştim Doğu Karadenize bir dahaki sefere turla gitmeyi planladık.Hem daha ekonomik hemde daha kolay ancak Batı Karadenize seneye tekrar gitmeyi planlıyoruz.Batı Karadeniz resimlerine devam...Selamlar[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

?nebolu'da bir koy.jpg

Kaya.jpg

Kay?khaneler.jpg

Sinop'tan Trabzona doğru uolumuza devam ederken görüntülediklerimizden..........[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Sahil yolunun ba?lang?c?.jpg

Karadeniz sahil yolu.jpg

Ordu'ya do?ru.jpg

Giresun.jpg

yol üstü.jpg

Sayın Cantunç ,paylaşım için teşekkürler ,ben Cideliyim ama yılda birkez ancak gidebiliyorum.Bizim oralarla ilgili yorumlarınız çok güzel, ne eksik ne fazla.[attachment=1]

gideros.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri