Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,609
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kara Panter' im

Teşeekürler Serkan..

yakın olsada gelebilseydin... ;D

Etiketler

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC_1053.jpg

DSC_1063.jpg

DSC_1072.jpg

LPG Takılmadan önce stepnenin yere yakınlıgı. bu idi...

[attachment=1]

LPG takıldıktan sonra lpg tankının yere yakınlıgı bu oldu..tank daha yukarda kaldı....

[attachment=2]

KARA PANTERÄ°M(45).jpg

L (179).jpg

İsmail Abi Kara Panter gerçekten harikaydı....Ercova da bizi yanlız bırakmayıp bir günlüğüne de olsa bizimle birliket olduğun için teşekkürler...saygılar...

Serkancıgım..orada pazar günü olamamak beni kahretti..

uzun süre hangi tv veriyor diye aradım durdum :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D

neyse acısını bayramda düzenlenecek.....etkinlikte sizlerle sakarya gurubu ile çıkartırız inşallah..

LPG Harcamada ilk depo hesabım..

Alınan LPG 54 Lt. =105.8 tl
Yapılan yol 294 km

yapılan yol şehir içi-şehirler arası yol ve Erçova etkinligine ilk gün katılım ve arazi denemeleri.

km de 18.4 lt yakmış oluyor bu lpg fiyatına görede 361 krş yakıyor.

ikinci depo alışımda 70.4 lt aldı..şimdi onun denemelerini yapıyorum..

Sizce nasıl bu degerler ???

Değerler oldukça iyi bence.

mdr' Alıntı:
LPG Harcamada ilk depo hesabım..

Alınan LPG 54 Lt. =105.8 tl
Yapılan yol 294 km

yapılan yol şehir içi-şehirler arası yol ve Erçova etkinligine ilk gün katılım ve arazi denemeleri.

km de 18.4 lt yakmış oluyor bu lpg fiyatına görede 361 krş yakıyor.

ikinci depo alışımda 70.4 lt aldı..şimdi onun denemelerini yapıyorum..

Sizce nasıl bu degerler ???

Burak bey günaydın,

bunda aslında kişisel kullanımın da etkili oldugunu düşünüyorum. ;D

kullandıgım her arabada ister şirketin olsun ister şahsıma ait olsun..mutlaka dikkat ederim..Etkisi hep kendini gösteriyor..

belki bilinç altında ilk araba kullanmaya başladıgımda 3-4 sefer yolda benzinimin bitip saatlerce benzin aramaya gitmemin etkisi olabilir.. ;D ;D

İsmail ağbinin toyotayı keşif gezisinde guruptan farklı yola dalarak yada dalgınlıktan gruptan koparak daha zor bir etaba gittiğimizde ne harika bir araç olduğunu bir defa daha gösterdi, pilotu ismail ağbi bu arabanın acemisiyim diyor ama kendi de harika idi. bo çok güzel iki araçlı gezi için teşekkürler ismail ağbi
kaybolmak harikaydı ... ;D

Sinancıgım,

-bazan kaybolmak iyidir... ;D ;D ;D
-Suzukilerin umulmadık performansını hep bilirdim.ama gözlerimle keçi gibi olduklarını bir daha gördüm.. ;D

-L.C ile ilk araziye çıkmam..daha kilitleri kullanmayı bilmiyorum..Sadece low seçenegi ile denedim.Yokuş bayagı var..zemin paluza gibi...bizi bekleyenler olmasa idi ..
orada 4-5 defa daha çamura bata çıka yokuş yukarı denemeler yapardık.Hele ki..selin götürdügü yol varya...inanılmazdı.Emin bey inşallah çektigi fotoları yükler.Bu kaybolmadaki etkinlik yarış etabından daha zevkli oldu bence...
Asıl ben teşekkür ediyorum..misafirperverliginiz ve dostlugunuz için..Bayramda inşallah Sakarya grubu etkinlik düzenler..ailece oradayız.

İsmail Bey,
ayağınızın altında o kadar güç olunca kendini tutmak zor olsada bende uslu kullanıyorum. :D

mdr' Alıntı:
Burak bey günaydın,

bunda aslında kişisel kullanımın da etkili oldugunu düşünüyorum. ;D

kullandıgım her arabada ister şirketin olsun ister şahsıma ait olsun..mutlaka dikkat ederim..Etkisi hep kendini gösteriyor..

belki bilinç altında ilk araba kullanmaya başladıgımda 3-4 sefer yolda benzinimin bitip saatlerce benzin aramaya gitmemin etkisi olabilir.. ;D ;D

Korkmayın basın, tadına varın aracın.
Gaza basmayınca corolladan farkı kalmıyor :D

Sedat bey,

mutlaka o dediginizi yapıyoruz.. :D

ama hafif meyili bir yolda tam gaz gitmenin,yada ışıklara gelirken son sürat gelip zınk diye fren yapmanın,ne biliyim uzun süreler 140-160 ile gitmenin bence yakıtı içmekten farkı yok gibi.

arazide hiç düşünmem yakılanı..ama bu dedigim hep gidiş-geliş durumlarında..birde insana bu siniyor..nasıl alışırsan öyle gidiyor. ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri