Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,609
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kara Panter' im

Evet cevdet bey,,
Aldıgımda aracın üzerinde sadece asfalt için kullanılmak üzere lastik vardı.Araziyi bırak normal toprak yolda bile sıkıntı yaşatırdı.
Eski lastikleri lastikci arkadaşa bıraktım.Bunları aldım.Haziranda eskileri takarım sanırım.4 ay kullanır tekrar arzileri takarım diyorum.. ;D

Etiketler

mdr' Alıntı:
Evet cevdet bey,,
Aldıgımda aracın üzerinde sadece asfalt için kullanılmak üzere lastik vardı.Araziyi bırak normal toprak yolda bile sıkıntı yaşatırdı.
Eski lastikleri lastikci arkadaşa bıraktım.Bunları aldım.Haziranda eskileri takarım sanırım.4 ay kullanır tekrar arzileri takarım diyorum.. ;D
gözünüz arabanın bu görüntüsüne alıştıktan sonra tekrar eski lastiklere dönmek zor.....kısa bir süre olsa bile katlanılmıyor...şu an üzerindekiler aracın görüntüsünü çok değiştiriyor... ;)

ismail bey güle güle kullanın gerçekten çok emek ve para harcıyosunuz.size feroza ile ilgili bir kaç sorum olcak acaba telefonla irtibat kurabilirmiyiz.teşekkürler 0532 552 7502

Katılıyorum..

Yeni lastikle.. trafikte gelirken..inanılmazdı..araziye girdim...oooo ne mukayese...biri siyah..biri beyaz ..o kadar farklı.

ama yaz sıcagında...asfaltta 3-4 ay bu arazi lastikleri ile..günah diyorum..yazık diyorum.... :D :D ;D ;D

mdr' Alıntı:
Katılıyorum..

Yeni lastikle.. trafikte gelirken..inanılmazdı..araziye girdim...oooo ne mukayese...biri siyah..biri beyaz ..o kadar farklı.

ama yaz sıcagında...asfaltta 3-4 ay bu arazi lastikleri ile..günah diyorum..yazık diyorum.... :D :D ;D ;D
doğru söylüyorsunuz da , benim çıkarttığım lastikler 5 yıllıktı, bir daha kullanmama imkan yok....bir takım daha alsam o da 2-2,5 bin TL.bu lastikleri yazında kullansam 3 yıl gideceğine 2 yıl gitsin, düşüncesindeyim...2.000 fazla yerine 750 TL zarar ediyorum yılda...ne bileyim seneye belki fikrim değişir. 1 yıl içinde 3 takım 4X4 lastiği alıpta 2 takımını yarı fiyatına 1000 km yapmadan satıca böyle düşünmeye başladım... :D

Düşüncende tamamen haklısın..

benim eski lastikler...iyi..

Çamurluk içini tatlı bir şekilde dolduruyor..Ne fazla ne eksik.. ;)

[attachment=1]

IMAG0332.jpg

mdr' Alıntı:
Çamurluk içini tatlı bir şekilde dolduruyor..Ne fazla ne eksik.. ;)

[attachment=1]
ağır arazide ve hızlı girip çıkmalarda dikkatli olun..bende ,yükseltme takmadan önce iki kere hafiften dodiklere sürttü...yükseltmenizi de taktıktan sonra spacer lazım olursa yapan bir bildiğimiz var...haberleşiriz...3 'er cm dışa..

İsmail abi bugün sanki seni Maslak oto sanayide gördüm oto mekaniğin karşısında ama yanına gidene kadar gazladın gittin çok hızlıydın ;D

Bu arada olcayto abinin bahsettiği spacerları çok özene bözene biz imal ettirdik, özel saplamalar ürettirdik, bende emin olamıyordum sağlamlıklarından ama 3-4 aydır her türlü uzun yol ve süratte , her türlü ağır off roadda 35 lastiklerle tepe tepe kullandım, dün söktük tüm alstikleri özellikle kontrol ettim spacerları taş gibiler hiçbir problem yoktu. Şiddetle tavsiye ederim :smiley:

Tempus' Alıntı:
İsmail abi bugün sanki seni Maslak oto sanayide gördüm oto mekaniğin karşısında ama yanına gidene kadar gazladın gittin çok hızlıydın ;D

Bu arada olcayto abinin bahsettiği spacerları çok özene bözene biz imal ettirdik, özel saplamalar ürettirdik, bende emin olamıyordum sağlamlıklarından ama 3-4 aydır her türlü uzun yol ve süratte , her türlü ağır off roadda 35 lastiklerle tepe tepe kullandım, dün söktük tüm alstikleri özellikle kontrol ettim spacerları taş gibiler hiçbir problem yoktu. Şiddetle tavsiye ederim :smiley:

Kürşat,
bugün İstanbulda idim...ama Maslak tarafında degil.
Saat 08.00-11.00 arası Ümraniye de Unilever binasında idik. 2011 yılı şirketlerimiz arası sözleşme toplantısı vardı.Şirket ARACI reno ile geldim-gittim.
Tahminim benim araca benzeyen bir araba idi. ;D

Olcayto ve sizin önerinizi dikkate alacagım.
Biliyorsun sizlerin önerileriniz benim için degerlidir.
-ilk önce LPG ve lastik işini hallettim.
Sonraa...cep durumuna bakarak yükseltme kiti ve vinç-şnorkel.
-sonraa Antalyaya gidiş ve tamponlar. :D

vx80 lerin en buyuk avantajı antalyaya gitmek zorunda olmamaları, ahmet ustada 80 kullanıyor..

Ya Antalyaya gidip..dostları görmek de varsa işin içinde... ;D ;D

1 gün katılabildigim Erçova etkinliginden..

[attachment=1]

[attachment=2]

IMAG0334.jpg

IMAG0335.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri