Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,216
Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)

Bülent, bu istatistiği sen tut...

Bu yıl düzenleyecek olduğumuz gezilerin en az %80'ine katılan dostların bu özel ekibe dahil edilmesini ve takip eden yılın "yol-da" ekibini oluşturmalarını öneriyorum.

Tasarı kabul görürse yol-da ekibini onurlandıracak özel bir sticker ya da flama bastırız. "Yol-da ekibi" de bu sticker ve flamaları 1 yıl boyunca taşımaya hak kazanır. Ne dersiniz?

[attachment=1]

YOLDA EKÄ°BÄ°.jpg

Etiketler

aslanahmet' Alıntı:
Cem, İnsel'in zincirini ben takacaktım ama gelemeyince iş sana düşmüş. Resimlerden gördüğüm kadarıyla elinde eldivenlerle İnsel de bayağı yardımcı olmuş :smiley:

Allahı var, eldivenleri bana vermeyi teklif etti. Hakkını yemeyelim İnsel hocamızın. :smiley: Ayrıca Bülent de benden daha fazla çaba gösterdi.

Bence harika bir fikir tabi hakkaniyetli olması açısından bu marmara bölgesini kapsayan bir durum olmalı,izmir bölgesi,Ankara bölgesi ve diğer bölgeler kendi aralarında yaptığı gezileri kendi takip etsin,ortak yapılacak olanlar da buna dahil edilir bence çok yaratıcı olmuş.
Şimdiden logo savaşları başlayacak gibi gözüküyor.Logo diyince ben hala herkesin (taa gezenbilire ilk girdiğimden beri)kendi logosu olmasını öneriyorum logoyu gördüğümde bu Orsaalabanda diyeyim.Neyse bu konuyu ben yapacağım herkeste görsün.

Sevgili Bülent, bu fikri ben de çok tuttum. Madem istatistik görevi sana verildi nick imi doğru yazmanı rica ediyorum. DADDY-T bir harf ekonomi yapmışsın. :smiley:)) DVD için ayrıca teşekkürler. Biz onu Poyrazlar'daki video görüntüleri sanmıştık ama müzikler harika çok teşekkürler.

A aaaa Tayfur hocam size onu vermedim ben,çok özür dilerim.Söz bunun için Karamürsel e geleceğim isterseniz kargo yapayım size, özelden atın adresinizi beklemeye de gerek yok çünkü gerçekten çok güzel bir cd olduğunu düşünüyorum,sizin için.

Bir dakika, bir dakika... Tayfur hocam, ben o DVD'yi size verdiğimi hatırlıyorum. Benim verdiğimden bahsediyorsanız içinde aynı zamanda "Chill N' Jazz The Coolest Collection Of Chill Out Jazz - La Corporacion" albümü de var. Görüntüler o DVD'de... Belki ilk taktığınızda autorun ilk olarak müzikleri çalıştırıyordur. Bilgisayarda içeriğini araştırmanızı öneririm. DVD player türü cihazlar HD destekli olmayabiliyor.

Çok katılmak istememe rağmen,önceden proğramlanan oğlumun doğum günü sebebiyle katılamadım,görüntülerden çıkan sonuca göre
keyifli, problemsiz geçmiş katılan ve paylaşımda bulunan arkadaşlara çok teşekkürler.

DADDY-T' Alıntı:
Sevgili Bülent, bu fikri ben de çok tuttum. Madem istatistik görevi sana verildi nick imi doğru yazmanı rica ediyorum. DADDY-T bir harf ekonomi yapmışsın. :smiley:)) DVD için ayrıca teşekkürler. Biz onu Poyrazlar'daki video görüntüleri sanmıştık ama müzikler harika çok teşekkürler.

Tayfur hocam ekonomiden değil,sizin d ler büyük harfli olunca göbeğe benziyor,2 tane olunca da çok göbekli gibi bir izlenim oluyor DD eee sizde daha birinci D de siniz ;) .

orsaalabanda' Alıntı:
Bülent, bu istatistiği sen tut...

Bu yıl düzenleyecek olduğumuz gezilerin en az %80'ine katılan dostların bu özel ekibe dahil edilmesini ve takip eden yılın "yol-da" ekibini oluşturmalarını öneriyorum.

[attachment=1]

Fikir şahane ancak katılımcıların evlerinden 50 km uzaklaştığı etkinliklerde olmalarını dikkate alalım...
5 yada 30 km öteye gidiyorlarsa "ev sahibi" kontenjanından listeye yok yazalım... ;D

taiga' Alıntı:
Fikir şahane ancak katılımcıların evlerinden 50 km uzaklaştığı etkinliklerde olmalarını dikkate alalım...
5 yada 30 km öteye gidiyorlarsa "ev sahibi" kontenjanından listeye yok yazalım... ;D

Hahahahha sen 0 çektin daha şimdiden,senin dediğin olursa ben % 7-10 da kalırım herhalde.

Güzel ve eğlenceli geçen bu geziye katılabilen herkesi tebrik ediyorum :smiley:
Köpekzedeler olayını anlamadım.ve de şüphelendim.Birileri iftira mı atıyor acaba diye ??
İnsel Hocamın dizi bile kardan ıslanmış,sizler çalışmadığını söylüyorsunuz.inanmadım.. ;D

Arkadaşlar bendede fotoğraflar var ama bir türlü yayınlayamıyorum. Tek tek ikişer ikişer bile denedim nafile zaten Cem bizi fotoğraf karelerine bile almamış bizim araçların hiç resmi bile yok sadece WV gurubu nasıl olduysa Haldun ağbinin aracı bu karelerden birine girmiş desem yalan olacak leventin aracı ducato onun yayınladığı resimler var bu durumda bizde bir gariplik var herhalde..

Bir offffffffff çeksem karşıkı dağlar yıkılır (çığlar düşer) bu güzel kampa katılamadım ama sayfaları okuyup resimleri gördükçe oradaymışcasına keyif aldım.Resim ve anlatılan,anlatılacak olanlar için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.Birgün katılabilmek dileğiyle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR