Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)
O köpekleri şimdi gördüm ve o akşamda söylediğim gibi Tayland lıların köpek yemesine hak veriyorum.
Birde bazı arkadaşların gerçek yüzlerini ortaya dökme vakti geldi,Haldun hocamın ''ya o kadar sucuk bekledim hiç gelmedi'' cümlesine ''ya evet ne oldu o sucuklar'' diyen Levent bey.İbrahim aracın içi kokmasın diye dışarı koyduğu köfteleri inanıyorum köpekler ağlayarak yemiştir çünkü İbrahim donduğunda yapışmasın diye tek tek ayrı ayrı koymuştu .Biz bu açlık içinde köpekler belki bir şeyler unutmuşlardır diye otaraflarda gezerken Levent hocam zorla kolumuzdan tutup bizi sac bir tavaya götürdü yiyin aç insanlar dedi alındım ama hadi dedim sineye çekeyim,zaten eşi Ayşegül Bülent sen Levent i bilmezsin ben senin içinde yemek koyuyorum her zaman ,dediğinden getirdiği,zeytinyağlı dolma ,barbunyayı ve böreği bu yüzden yedim yoksa yemezdim.
Bende bunun altında kalmayayım diye sabah ın köründe camdan dışarı baktım aaa camdan Levent hocam bana bakıyor,dedim 25 dakika sonra sucuk hazır ,24 dk sonra geldi sucuklar gün yüzünü fazla göremeden midelerimize doğru bir yolculuğa çıkmışlardı.
Birde cem bey var,ben sabaha kadar yaktığım alkol sobasından tedirgin olarak uyudum İbrahim in nefeslerini kontrol ettim sürekli,ilk yattığımızda burnumuz donuyordu,sabaha karşı anca kırılmıştı ortalık,neyse ben bu sıkıntılı geceden sonra bir kalkayım etrafa bir bakayım dedim,cem in aracının önünden geçerken adam tişörtle ,demez mi ''içerisi 29 derece'',üstüne birde ibiş keyfi yapıyor hemen manzarasını kapattım.
Ama benim alındığım konu bu değil bu arkadaş biz Kaptırga İnsel nerelerde,nereye gitti ne durumda diye düşünüp,ben telefonla,Mehmet hocam telsizle uğraşırken o ot böcek fotoğraflarıyla uğraşıyordu…
[attachment=1]
Hatta bir ara gelip ya boşver İnsel i zaten zinciride bize taktırdı dedi.
[attachment=2]
Bana en çok koyan gel buraya benle fotoğraf çekilde memleket adam görsün demesi inanın beni bu çok üzdü,insanları bu kadar hakir görmeyi nerden edindi çok merak ediyorum.
[attachment=3]