Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,216
Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)

Evet Katılıyorum. Çok şey kaçırmışız yine. Kar kampını hep istedik ama kısmet olmadı. Aslında araba boyada yoksa ufaklığı alıp çıkacaktık. İnsel hocam tavsiye ettiğim eldivenleri almış :smiley: . Ama zinciri sarma tarifini ve tavsiyeleri unutmuş. Ama zincir sardırmada başarılı gördüm kendisini :smiley:

Etiketler

Fotoğraflarınız ve anlatımlarınızla o güzellikleri yaşamış kadar olduk. Tek farkla; sıcacık bir odada.. kebap kestane eşliğinde.. Fakat, orada olmanın tadı çoookk başka, tabii ki..
Bundan sonraki gezilerinizin çok daha güzel olması dileğiyle.. :smiley: :smiley:

Ülker&Yavuz

VW egemenliği sarmış ortalığı... :D
PSA grubu sınırlı sayıda temsil edilmiş, o da az da olsa teselli bizim için...
Aslında tam LR-Camper cı arkadaşların ortamıymış... ;D
Uzun süredir görmediğim dostları görmek için iyi bir fırsattı ancak olmadı...
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık... ;)

Çok güzel fotoğraflar, baktıkça insanın içi açılıyor ...

Çok güzel fotoğraflar gerçekten, Gerçekten özlemişiz kar görmeyi,
Kamp nizamınızı biraz sıkışık almışsınız sanki...
Karavanları birbirine siper edip daha rahat ısınmak için mi böyle yerleştiniz?

O köpekleri şimdi gördüm ve o akşamda söylediğim gibi Tayland lıların köpek yemesine hak veriyorum.

Birde bazı arkadaşların gerçek yüzlerini ortaya dökme vakti geldi,Haldun hocamın ''ya o kadar sucuk bekledim hiç gelmedi'' cümlesine ''ya evet ne oldu o sucuklar'' diyen Levent bey.İbrahim aracın içi kokmasın diye dışarı koyduğu köfteleri inanıyorum köpekler ağlayarak yemiştir çünkü İbrahim donduğunda yapışmasın diye tek tek ayrı ayrı koymuştu .Biz bu açlık içinde köpekler belki bir şeyler unutmuşlardır diye otaraflarda gezerken Levent hocam zorla kolumuzdan tutup bizi sac bir tavaya götürdü yiyin aç insanlar dedi alındım ama hadi dedim sineye çekeyim,zaten eşi Ayşegül Bülent sen Levent i bilmezsin ben senin içinde yemek koyuyorum her zaman ,dediğinden getirdiği,zeytinyağlı dolma ,barbunyayı ve böreği bu yüzden yedim yoksa yemezdim.
Bende bunun altında kalmayayım diye sabah ın köründe camdan dışarı baktım aaa camdan Levent hocam bana bakıyor,dedim 25 dakika sonra sucuk hazır ,24 dk sonra geldi sucuklar gün yüzünü fazla göremeden midelerimize doğru bir yolculuğa çıkmışlardı.
Birde cem bey var,ben sabaha kadar yaktığım alkol sobasından tedirgin olarak uyudum İbrahim in nefeslerini kontrol ettim sürekli,ilk yattığımızda burnumuz donuyordu,sabaha karşı anca kırılmıştı ortalık,neyse ben bu sıkıntılı geceden sonra bir kalkayım etrafa bir bakayım dedim,cem in aracının önünden geçerken adam tişörtle ,demez mi ''içerisi 29 derece'',üstüne birde ibiş keyfi yapıyor hemen manzarasını kapattım.

Ama benim alındığım konu bu değil bu arkadaş biz Kaptırga İnsel nerelerde,nereye gitti ne durumda diye düşünüp,ben telefonla,Mehmet hocam telsizle uğraşırken o ot böcek fotoğraflarıyla uğraşıyordu…

[attachment=1]

Hatta bir ara gelip ya boşver İnsel i zaten zinciride bize taktırdı dedi.

[attachment=2]

Bana en çok koyan gel buraya benle fotoğraf çekilde memleket adam görsün demesi inanın beni bu çok üzdü,insanları bu kadar hakir görmeyi nerden edindi çok merak ediyorum.

[attachment=3]

DSC05969.jpg

DSC05986.jpg

DSC06064.jpg

Valla inanilmazsiniz. Ama ben de fena degilim. En one gecerek yolu kapamam tabiiki sans degildi. "Zincirsiz ilerleyemeyiz, e zinciri de takamiyorum ne yapsak acaba?" diyince arkadaslar yollarini acmak icin davrandilar. Sagolsunlar.
Şaka bir yana gercekten cok zor bu zinciri takma işi. Cem'in soyledigine gore arabaya takmaktan daha da zormus minibuslere takmak.
Asfaltta talim yapmakla olmuyor. O karin camuru cok engelliyor insani. Cem ve Bulent'e sonsuz tesekkurler.
Gece cok keyifliydi. Yagmur'un grip olmasi ateslenmesi bile keyfimizi kacirmadi. Levent'in muhtesem sac kavurmasi ise unutulmazlarin icinde yer aldi.
Biz sonrasinda Mecit ile oteli gormeye gittik. Otel yolu cok temiz ve iki seritliydi. Yol kenarlarinda cok buyuk cepler vardı. Ben cok memnunum Kuzu yaylasina cıktıgımız icin ama aklinizda olsun. Eger zincir takmakla bir sorununuz varsa otel yolu denenebilir. Kalmak icin veya mangal yapmak icin de enfes yol kenari bosluklar var. Cogu da kapilmisti. Gencler mangal yapip kartopu oynuyorlardi.
Biraz otelin etrafinda gezinip pistte kizak ve kayak yapanlara baktik. Mecit ile oglanlari buraya tekrar getirmeye karar verdik. Gercekten kayma alanlari cok guzel. Biraz daha etrafta dolandiktan sonra göl kenarinda yemek yemege karar verdik. Gol kenarinda Gezenbilir ekibiyle tekrar karsilasmak cok zevkliydi.
Evet gelelim camperime. T3 nimetlerinin en onemlisi arkadan itisli olmasi sayesinde cok rahatca indim ve ciktim. Cem'in tabiriyle yardirdim. Cok rahat bir kamp zamanini bize bir kere daha yasatti. Bizden daha heyecanliydi. Yerinde duramayan kipir kipir bir delikanli gibiydi.
Yeniden tekrar etmek umidiyle. Artik Uludag'a mi gideriz, yoksa baska bir yere mi hep beraber heyecanla bekliyoruz.

Her ne kadar kamp ateşine, saç kavurmalara, zeytinyağlı dolmalara, böreklere yetişememiş olsak da, kısa bir süre dostlarla birlikte olmak çok güzeldi. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Bende olan bir kaç fotoğrafı ekliyorum.

IMGP5676.jpg

IMGP5677.jpg

IMGP5678.jpg

IMGP5679.jpg

IMGP5686.jpg

Karavan Yönetimimiz bu yıl önüne ciddi bir gezi etabını alarak başladı. Hedef KAR KAMPI,
Hedefe ulaşabilmek için iyi bir havayı yakalayabilmek ve karavancı dostluğuna güvenmek,her ikiside kar kampımızda vardı.Hava ve yol şartları bize güneşli
bir cumartesiyi sunarken konvoyumuzda içleri dostlarla dolu araçlarımıza ve bizlere önemli bir lütuftu. Kuzuyayla sapağında başlayıp zirveye çıkana kadar
kar ve buz kaplı zemin dostluğun,dayanışmanın sayesinde bir çırpıda kamp alanımıza ulaşmamızı sağladı.
Zirvenin çok rüzgarlı olması nedeniyle biraz aşağıda yolu engellemeden durabileceğimiz alanı belirleyip kampımızı kurduk ve akşam klasiğimiz kamp ateşimizi yaktık.
Dolunayında bize eşlik etmesiyle geceyarısını geçen sohbetimizden sonra ısıtıcılarımızın sıcacık yaptığı araçlarımızda sabaha kadar keyifli bir uyku ve pazar keyfi
niyetine güzel kahvaltıdan sonra sırayla Çetin ailesi ve Çıvgıner ailesi ve dostlarının bizi ziyarete gelmeleri ile hararetli güzel sohbetlerden sonra Kırkpınarda göl
keyfinden sonra akşam üzeri dostlarla vedalaşıp dönüş yolunda keyifli bir yolculukla kampımızı sonlandırdık.
Bu güzel ve keyifli kampımıza katılanlar kadar fırsat yaratamayan ancak desteklerinide esirgemeyen tüm dostlara sevgiyle...
Levent

Not. Yeni aldığım fotograf makinamın bilgisayara tanıtım cd'sindeki problem nedeniyle ulaştığım yetkili servis sorunun ne olduğunu bulup bana geri dönemediğinden
benim fotograf yüklemem biraz gecikecek. Bu nadida japon malı makinanın markasını şimdilik yazmayacağım. :-\

Syncro'ya bayıldım gerçekten, geçen haftalarda Karaburun tarafında görmüştüm sanırım.

Karavanlı olarak ilk gezimizdi, İlk olması dolayısı ile mi bilmem ama bizim için çok güzeldi. Bu kampı düzenleyen arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ederiz, ayrıca Bülent kardeşimize hazırlamış olduğu cd için özel teşekkür ederiz. Zeynep&Süreyya

Gerçekten çok güzel kar kampı olmuş. Paylaşım için teşekkürler.

Cem, İnsel'in zincirini ben takacaktım ama gelemeyince iş sana düşmüş. Resimlerden gördüğüm kadarıyla elinde eldivenlerle İnsel de bayağı yardımcı olmuş :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR