Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,216
Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)

Bu Bülent ne kadar dikkatli bir arkadaş...

Bülent'in dikkatinden kaçmayacağını bildiğim için bu pozun hemen ardından aracın camının önünü boşaltmış, aşağı inip camı silmiş ve hatta manzarayı engellemesin diyerek silecekleri bile çıkartmıştım. ;D ;D ;D

Camcı bir arakadaş ayarlar ve sattıkları mastiklerden bedava verirse bir dahaki sefere bülent için camı da çıkaracağım :D

[attachment=1]

PIC_0827.jpg

Etiketler

Süper bi Photoshop çalışması olmuş ;D ;D Ama torpido da görselliği biraz kapatmış gibi.. Onu da sökmeli.. ;)

Ayağınıza Yüreğinize sağlık,güzel bir etkinlik olmuş.Bizlerle paylaştığınız resimler ve Cem beyle,Bülent beyin şiir tadında atışmalarıyla reklendirdiği anılarınız için çok teşekkürler.

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar önemli bir konuya dikkatinizi çekiyorum,biliyorsunuz söz uçar fotoğraf kalır :smiley:,foruma koyduğumuz fotoğraflar boyut açısından kalitesi düşürülerek eklenmek zorunda.Bundan sonra gezilerde fotoğraf çeken arkadaşlar çektiği fotoğrafları alacağı usb belleğe koyarsa ve sonra geleceği herhangi bir gezide yanında getirirse herkes açısından daha faydalı olur.Biz bunları bir araya getirip sonra herkese tekrar usb belleğe yükler veririz.Bu yüzden alacağınız usb bellek 4-8 gb ve üstü olursa geride almadığınız fotoğraf kalmaz.Birde fotoğraf çeken arkadaşlar fotoğraf makinasının ayarlarını en üst kaliteye getirsin,gerekiyorsa belleğini büyütün(isteyen)çünkü belkide hayatınızın en güzel anlarını çekiyorsunuz ve kalitesi düşük bir görüntü kimsenin hoşuna gitmez.
Normalde hepimiz Ferhat gibi internet ortamına atsak daha kolay ama bu herkes için kolay birşey değil.
Aracın önünden çektiğiniz yol fotoğraflarında camın hem içten hem dıştan temiz olmasına dikkat edin,aracın önünde gereksiz obje bulundurmayın,açık renkli olanlar cama da yansıyarak dikkati dağıtığı gibi çektiğiniz fotoğrafıda etkilyor.
O kadar da zor değil. Bunun için **.com veya mediafire.com gibi bir siteye girip kayıt yapıyorsunuz hatta kayıt yapmadan bile dosyalarınızı paylaşabiliyorsunuz. Dileyen arkadaşa yardımcı olurum.
orsaalabanda' Alıntı:
Bu Bülent ne kadar dikkatli bir arkadaş...

Bülent'in dikkatinden kaçmayacağını bildiğim için bu pozun hemen ardından aracın camının önünü boşaltmış, aşağı inip camı silmiş ve hatta manzarayı engellemesin diyerek silecekleri bile çıkartmıştım. ;D ;D ;D

Camcı bir arakadaş ayarlar ve sattıkları mastiklerden bedava verirse bir dahaki sefere bülent için camı da çıkaracağım :D
Süper bir çalışma Cem. Belli bile olmuyor. :D ;D

Nekadar güzel bir kış kampı geçirmişsiniz...
imrenmemek elde değil...
Görsellerde harika..:smiley:

geziyi çok güzel resimleyip anlatmışsınız hepinize teşekkürler

Çok güzel yerler gezmeyi görmeyi paylaşmayı ve resim çekmeyi sevenler adına hepinizi tebrik ediyorum doğayı sevmek çok güzel birşey bol gezmeler sizleri zevkle imrenerek takip ediyorum.

Resimlerden gördüğüm kadarı ile keyifli bir seyahat olmuş. Yaz kış farketmez buralarda da bir gün kervan olabilmeyi dilerim :smiley:
Herkese selamlar

2013 Ocak ayına geldik, yeni bir kar-kış kampı yok mu?
Yoksa İstanbul'da yeterince görüp bıktık diye niyetiniz yok mu? ;D

Haşmet bey bende aynı sizin gibi düşünüyorum ama kimseden ses çıkmıyor bu aralar...

Tanju bizim ekibin işi belli olmaz, her an her şey olabilir ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR