Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)
Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)
Atilla hocam ateş başı fotoğrafları diğer arkadaşımın kamerasında sanırım bende yarın düzenleyip yollayacağım.En azından yolun ne kadar güzel olduğunu gösteren bir fotoğraf göstereyim size...
[attachment=2]
Birde göl kenarında transporter mescid açılmış.Hizmet budur dedim kendi kendime,bende bunu bir işaret sayarak hemen dine döndüm.Arkadaşın biri benden önce dönmüş...
[attachment=3]
Buda müezzinimiz...
[attachment=4]
Birileri de bizi merakla izliyordu...
[attachment=5]
Şimdi siz bu fotoğraflar arasında ki bu inanılmaz boşluğu doldurun.
Benim çok keyif aldığım güzel bir kamp oldu.Yine en uzaktan ben geldim,gidiş geliş 60 km civarı.Geziye arkadaşım İbrahim le katıldım,fotoğrafların çoğunu o çekti,zaten açıların bir kısmına bakarsanız o kadar yükseğe ben çıkmam sırf fotoğraf güzel çıksın diye.
Tahminlerimin çok ötesinde güzel ve doyurucu bir kamp oldu. Katılan tüm dostlara yoldaşlıkları, sohbetleri, hediyeleri ve ikramları için kucak dolusu teşekkürlerimle...
Bizleri heveslendirip yüreklendirmesi ve yönlendirmesi nedeniyle bu gezinin asıl mimarı Levent (güngör) abi'dir. Bu nedenle çok özel bir teşekkürü hak ediyor. İyi ki varsın Levent abi...
Yoldan kesitlerle başlayalım...
[attachment=1]
[attachment=2]
Burada Bülent'le birlikte İnsel hocama zincirin nasıl takılacağını gösteriyoruz... Fotoğraflardan anlaşılacağı üzere biz tarif ediyoruz, İnsel takıyor..
İlk önce "zinciri arka tekerleklere mi yoksa ön tekerleklere mi takması gerektiğini" soruyor ??? "Ön tekerleklere tak" deyip o şekilde fotoğraflamak geçiyor aklımdan ama arkadan gelenleri fazladan bekletmek içimize sinmiyor...
Son kamp fotoğrafından sonra Cem ne yapacaksın diye sordum oda hazır gelmişken bir Sapancaya uğrayayım dedi tamam o zaman bende oradan eve giderim dedim ve sonuç...
[attachment=1]
Ayrıca Levent hocamı zinciri kırılan Haldun hocamı yolda yalnız bırakmadığı ,Mecit bey in de tekrar kırılan zincirden dolayı kampa kadar çekmesi dostlukların ne kadar önemli olduğunu hatırlattı bize.