Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chaos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,983
Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

erce93' Alıntı:
merhaba
bende bu ürünü almayı düşünüyorum ama kararsızım sizce işimi görürmü ,sahte olabilirmi , fiyatı uygunmudur yorumlarınızı bekliyorum

http://urun.gittigidiyor.com/Smith-Wesson-CAKI-BICAK-OZEL-URETIM-23-cm_W0QQidZZ15391808

gittigidiyordan almayın derim, büyük ihtimal sahtedir, gerber, cold steel ve smith wesson adıyla dünya kadar sahte satılıyor bu tür sitelerde. İnternetten büyük alışveriş sitelerinden alabilirsiniz. Aldığınız faturada, ürün markası-model adı-numarısı bilgilerini yazarak satış yapan yerlerden alın ürünlerinizi. Böyle yapmıyor da çakı-bıçak gibi genel bir fatura kesiyorlarsa uzak durun.

Etiketler

TEKNOTURK' Alıntı:
gittigidiyordan almayın derim, büyük ihtimal sahtedir, gerber, cold steel ve smith wesson adıyla dünya kadar sahte satılıyor bu tür sitelerde. İnternetten büyük alışveriş sitelerinden alabilirsiniz. Aldığınız faturada, ürün markası-model adı-numarısı bilgilerini yazarak satış yapan yerlerden alın ürünlerinizi. Böyle yapmıyor da çakı-bıçak gibi genel bir fatura kesiyorlarsa uzak durun.
önerebileceğiniz siteler varmı ?

hepsiburada hizlial everestoutdoor adrenalin atlasoutdoor istegelsin gedikgross, birçok site var, google da istediğiniz modeli aratın "türkçe sayfalar" seçeneği ile, birçok site çıkar o ürünü satan, en uygun fiyatlısını alabilirsiniz.

TEKNOTURK' Alıntı:
hepsiburada hizlial everestoutdoor adrenalin atlasoutdoor istegelsin gedikgross, birçok site var, google da istediğiniz modeli aratın "türkçe sayfalar" seçeneği ile, birçok site çıkar o ürünü satan, en uygun fiyatlısını alabilirsiniz.
teşekkürler

bora bıçakları da güzel hem türk malı . garantili aynı zamanda , :smiley:

Paylaşımlarınız için kendi adıma teşekkür ederim, faydalı bilgiler edindim ;)

Kişisel olarak Victorinox'u kullanıyorum. Araba anahtarlığımda bile olmak üzere 5 farklı türünü. Ancak sadece bıçak için Opinell'i tercih ediyorum.

http://www.amazon.com/U-S-Divers-Titanium-5-Inch-Diving/dp/B000ELYHZE/ref=pd_sbs_sg_1

Merhaba,
Bu bıçak hakkında ben tam manasıyla arada kaldım, bu işte daha profesyonel arkadaşların daha doğru bir yorum yapabileceğini düşünüyor ve bekliyorum.

http://www.amazon.com/Sharp-Tip-Titanium-Dive-Knife/dp/B000L15UB2/ref=pd_sim_sg_2

Ancak bu bıçağı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :smiley:

cagdas90' Alıntı:
http://www.amazon.com/U-S-Divers-Titanium-5-Inch-Diving/dp/B000ELYHZE/ref=pd_sbs_sg_1

Merhaba,
Bu bıçak hakkında ben tam manasıyla arada kaldım, bu işte daha profesyonel arkadaşların daha doğru bir yorum yapabileceğini düşünüyor ve bekliyorum.

Anti-manyetik fünyeli mayınları temizlemek gerektiğinde titanyum tabii ki faydalı olacaktır. Ancak böyle askeri bir görev dışında titanyumdan bir dalgıç bıçağının paslanmaza göre ne gibi bir avantajla fiyatını mazur göstereceğini bilemiyorum.

Arkadaşlar Wenger ve Victorinox bıçaklarının bir çok modeli neredeyse bir birinin aynısı, tabiki görünüm açısından. Hepsi burda ve bazı sitelerde inceledim. Sanki wenger biraz daha uygun fiyatlı. Peki arkadaşlar sorum bu iki firmanın ürünleri arasında kalite farkı var mı?
Saygılar.

ERDAL1' Alıntı:
Arkadaşlar Wenger ve Victorinox bıçaklarının bir çok modeli neredeyse bir birinin aynısı, tabiki görünüm açısından. Hepsi burda ve bazı sitelerde inceledim. Sanki wenger biraz daha uygun fiyatlı. Peki arkadaşlar sorum bu iki firmanın ürünleri arasında kalite farkı var mı?
Saygılar.

Yoktur sanırım. Victorinox, Wenger'i aldı ama marka büyüklüğüyle oynamadı. Biri diğerinden çok üstün gibi değil sanki. Eğer tek tek incelerseniz, kendince tarzları var parçalarının. Aynı işi göeren paraçalar fakat, dizaynları farklı. Ya da bi parçanın ucu başka gövdesi başka bir özellik taşıyorsa, bu farklılıklar iki marka arasında değişiklik gösterebiliyor. İkisi de şık bence.

arkadaşlar yakında abd ye gıdıcek bır arkadaşım var ona leatherman siparişi vermek istiyorum leatherman juice xe6 ve leatherman wave düşünüyorum.ne kadar tutabılır ve reeshop tan mı alması daha karlı olur?? yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla avukat halıl karasu

Arkadaşlar Selam,
Bir kaç gün önce karaköyde bir dükkandan BUCK marka katlanabilir bıçak satın aldım. Bıçağın üzerinde USA 482 yazıyor. Bıçağın fotoğraflarını da ekledim. Daha önceden kullanan ya da bıçak hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

IMG_6792.jpg

themisabi' Alıntı:
Arkadaşlar Selam,
Bir kaç gün önce karaköyde bir dükkandan BUCK marka katlanabilir bıçak satın aldım. Bıçağın üzerinde USA 482 yazıyor. Bıçağın fotoğraflarını da ekledim. Daha önceden kullanan ya da bıçak hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Buck iyi bir markadır. Güle güle kullanın.

merhaba ben LEATHERMAN CHARGE TTİ TOOL almayı düşünüyorum nasıl bir çakıdır önerebileceğiniz başka modeller var mı tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR