audioslave_34
Ana Kamp
Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?
sen şimdi o yaptığın yorumu sanki ben yazmışım gibi oku bakalım ne anlayacaksın
herşey imlada bitmiyor yeterli ifadeyi de belirtmek lazım değilmi ?
böyle yanlış anlaşılır bu sitede çoğu insan uymaz imla kurallarına hepsine de hocalık yapılamaz değilmi ? Bu şekilde ancak negatif tavır toplarsınız varsa insanın kusuru kendinde kalır güzel kardeşim heleki ottan samandan kusurlar
sen istiyorsun diye devlet dairesine dilekçe yazar gibi yazamam kusura bakma sağlıcakla kal...
herhalde o yazılanı okumakta güçlük çeken birtek siz varsınızdıryucel59' Alıntı:Sn.Ersin Yalın,size cevap yazmayı ikinci mesaja bıraktım.Yazdığımı tekrar okursanız ‘’Action Men’’ ( burada özellikle ‘men’ yazıyorum,çünkü sizinle aynı fikirde olduğumuzu düşündüğüm korkusuz veya korkunun yersiz olduğunu belirten arkadaşlar çoğul durumda.Şimdi de İngilizce konusunda ahkam kestiğimi düşünmezsiniz umarım) konusunda size destek olmak düşüncesinde olduğumu göreceksiniz.Bıyıklılarla (yanında kadın,çocuk vb. olmadan) geziye gidenlerden kastımın siz olmayıp,bu korkusuz arkadaşlar olduğunu kolayca anlayacağınızdan şüphem yok.
Amacım Türkçe konusunda ders vermek olmayıp, daha fazla bozulmasını bir nebze engelleyebilmektir. Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi ‘’Eleştiriyi kürk yapmışlar,kimse giymemiş’’ demezler mi? Yazdıklarınızın içeriğini bir tarafa bırakıp tekrar okuyun.Özel isim,cins isim veya de-da konularına hiç girmeyeceğim;Allah aşkına bir tane nokta yok.Okuduklarımızı doğru anlayabilmek için güçlük çekiyorum/z ;lütfen bizi de düşünün.
Not : Maalesef Anadolu şivesiyle konuşabilme yetim yok; üstelik de çok uğraşmama rağmen…Rumuzumdaki ‘’59’’ memleketimin plaka numarasıdır…
böyle yanlış anlaşılır bu sitede çoğu insan uymaz imla kurallarına hepsine de hocalık yapılamaz değilmi ? Bu şekilde ancak negatif tavır toplarsınız varsa insanın kusuru kendinde kalır güzel kardeşim heleki ottan samandan kusurlar