Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma
Son yazışmalardan şunu anlıyorum. Zaten dernek ve federasyon var, ne gerek var böyle bir yapılanmaya. Bölünmeyelim, güçlerimizi birleştirelim.
iyi güzel de katılımcı olan hiçbir arkadaşım derneklere üye olmayalım, duayenlererimizden katılım olmasın, fikirlerini almayalım demedi ki bu güne kadar.
Ben de ilk katılım aşamasında belirttiğim gibi dernekleşmeden , organize olmaktan yana tavır koydum ve bu görüşümü hala da savunuyorum.
Ancak yadsınamayacak bir gerçek var. Çok fazla karavancı ne yazık ki çeşitli nedenlerle dernek üyesi değil . Bu grubu dışlayacak mıyız ?
Neden bir aklı selimde buluşmuyoruz. Serbestçe tartışalım ,çözüm yolları bulalım, yeni önerileri dinleyelim, belki de arkadaşlarımızı ikna edebilirsek dernek çatısı altında birleşmek
bu işin bir yan ürünü olsun,olabilirse. İnsanlar ikna olursa neden olmasın diyorum. Bunu 2004 ten bu yana dernek üyesi olan ama son yapılanmada kendini beklemeye çekmiş eski bir dernek üyesi olarak söylüyorum.
Federasyon sadece fotoğraf sergisi açmadı, aynı zamanda yeni TSE yönetmeliğindeki karavancıları zorlayıcı konuları da bir dosya haline getirip TSE'ye sundu. Sonucunu ben de merakla bekliyorum.
Umarım herkes ile paylaşılır. Bir diğer çalışmanın da ÖTV alanında yapıldığını biliyor, duyuyorum. Muhtemelen başka çalışmalar da var. Bunlar olumlu gelişmeler. Dernek/Federasyon konularının burada değil, hala kullanılan
http://www.kampkaravan.org/forum/default.asp adresinde yapılmasının taraftarıyım. Orada yazışan ama buraya üye olmayan arkadaşlar, büyüklerimiz de var.
Beyin fırtınasına devam diyor, Ahmet arkadaşımı bu gayretleri için kutluyorum.
Oğuz Sevim