İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,450
Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

yaw muabbet almış yürümüş maşşallah...

arkadaşlar iyiki defenderi rampa yukarı çektik. bilsem bu kadara konu olacak vallahi yapmazdım. zaten çekemedimde. öyle dik bir yerki önde 1.5 tonluk suzuki arkada 2.5 tonluk defenderimi çekecek... nerde... onu çekerken kaldığım yerde aynaya baktığımda defender benden daha iyi gidiyordu ve ben durduğumdan oda durdu... :smiley: bırakalım şu sohbeti artık. o rampayı canlı gözle görmeyenler lütfen yorum yapmamaya çalışsın diyorum... yorum yerine icraat gösterip geldiğinizde ben sizi oraya götürürüm... isteyen istediği kadar ileri geri zorlar aracını... koordinatları mevcut... ama denemeden önce şunuda belirteyim defenderler ve ben konvoyun 4.-5. ve 6. arabalarıydık. yani önünüzde 4 araç o rampayı iyice bir sıvazlayacak bunuda belirteyim... zaten işin sonunda hamsi olduktan sonra fizana bile giderim...

Etiketler

Her gezi bir referans ve araç alacak, offroada başlayacak insanlar için iyi birer örnektir, araçların kabiliyetlerini test etmenin başka yolu yok.. oraya bir sürü araç götürmenin özellikle ağır modifiyeli araç götürmenin alemi yok bence, orta ve az modifiyeli araçlar geçmiş zaten :smiley:

Tüm arkadaşlara uzun bir aradan sonra selam olsun.Vallahi artık kendimi tutamayacagım. :smiley:.Son dönemlerde önceliklerim çok farklı olmasına ragmen bende tartışmanın içine girmeden duramadım. :D.88 model standart donanımlı 2,5 düz dizel 110 landımla (Defender degil) 96 lot'lu LT/A lastiklerimle geliyorum o rampaya. ;).Sevgili Naci,Mert,Mesut,Günay abi,Cüneyt arkadaşlarımızla gittigimiz bir gezide landların çıktigi kanallı ve çamurlu bir rampada grand cherokee kalmış ve vinçlenmişti..Ve bizler fazla şaşırmamıştık. ;D.Arkadaşlar hatırlayacak ve videolarını koyacaklardır....Neyse çıkalım bakalım ne olacak..Bu vesile ilede uzun zamandır ayrı kaldıgımız arkadaşlarla görüşme,yeni arkadaşlarımız ilede tanışma fırsatımız olur..Sevgilerimle..

Eskiden resminizde Land vardı, artık catamaran var :smiley: hoşgeldiniz Birden Bey :smiley:

Bilirim :smiley: iki tanede yunus geldi mi katamaranın arasına unutlmaz anılar olur .....

Felice' Alıntı:
Alıntı sahibi: Felice, Tarihi: Dün 21:46:56
tamda sadede gelelim diyecektimki, siz benden çok yaşayacaksınız Önder hocam,
ne zaman gidiyoruz o rampaya?
1 kasa hamsi de benden....
herkese selamlar.

Alıntı sahibi: Felice, Tarihi: Dün 21:50:52
yaw pazara kadar falan bekleyemiycem, cumartesi yani 29/11 uygunmudur?
gece de kalabiliriz.....

Alıntı sahibi: dronder, Tarihi: Dün 22:22:57
en kısa zamanda gidelim mesut abi...
bir kürek helvada en fıstıklısından benden
maksat zaten yemek içmek muhabbet off-road bahane...
çok haklısınız. xj, zj, def veya niva bahane insanlık şahane
amaç gezip görmek yemek muhabbet birazda heyecan olduktan sonra gerisi boş...
en kısa zamanda tekrarlayalım...
arada kaynamasın........

evet kalmasın :smiley:
14/12/2008 bayramdan sonraki pazar bir geziyi şimdiden organize edelim. uzaktan gelecek arkadaşlarda kendilerini rahat bir şekilde ayarlarlar.
kocaeli de hamsili helvalı defenderlı tur :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20346.msg152689#msg152689

=Jeepcj7 link=topic=19548.msg152688#msg152688 date=1227773089]
Bilirim :smiley: iki tanede yunus geldi mi katamaranın arasına unutlmaz anılar olur ..

Denk gelebilirsek bakarız laptopdan yunuslu olan resimlere..[ ;)

Transporter' Alıntı:
Sevgili Naci,Mert,Mesut,Günay abi,Cüneyt arkadaşlarımızla gittigimiz bir gezide landların çıktigi kanallı ve çamurlu bir rampada grand cherokee kalmış ve vinçlenmişti..Ve bizler fazla şaşırmamıştık. ;D.Arkadaşlar hatırlayacak ve videolarını koyacaklardır....Neyse çıkalım bakalım ne olacak..Bu vesile ilede uzun zamandır ayrı kaldıgımız arkadaşlarla görüşme,yeni arkadaşlarımız ilede tanışma fırsatımız olur..Sevgilerimle..

yaw Birdenim hatırlarsan biz cheroke kurtarma işini çok eskilerden beri yapıyoruz.........;D

tarih, Aralık 1994.......
yer, kuzuyayladan vericiye doğru ~500m.
hey gidi günler....

CIMG78.jpg

Tüm offroad camiasına selamlar ...
Ben Fatihe katılıyorum.O rampayı ve zemini görmeden yorum yapmayalım.Bayramdan sonraya bırakmadan belirtilen adresde meraklıları ile buluşmak isterim.Fatihin dediği gibi Hamsi oldukdan sonra problem yok.

Arkadaşlar birde şu strep ile çekme işine bir açıklama yapayım,aracınızı seviyorsanız çok zorda kalmadıkça kimseyi özellikle vurdurarak çekmeyin.Farkında olmadan diferansiyel kovanınıza+diferansiyelinize+şanzumana zarar veriyorsunuz.Bunu önlemek için şuan kullandığımız streplerin yeni esnek,şoku emen versiyonları çıktı.Ya ondan alın yada kimseyi çekmeyin,tekrar söyliyim vurdurarak asla.

:smiley::smiley: insan bunca güzelliği görünce mutlu oluyor. beyazın üstünde ilk izleri bırakmakta çok güzel olmalı... fotoğraflar için teşekkürler çok keyifli bir gezi oollmuş..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

SON KONULAR

Geri