İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wolkhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,729
Ynt: İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım

4-9 kasım 2009 den başka fotolar...
[attachment=1]
4 gece 5 gün sürecek..kafa üstü fişek deposu.. ;)
[attachment=2]
yamanlar güney yamacından izmir görünümü..
[attachment=3]
gökkaya da çay-çikolata keyfi..çıkmak kadar inmek de zor enerji lazım...
[attachment=4]
arkadaşlar olmadan ne çikolata kakaolu ne de çay lezzetli...
[attachment=5]
yaylada dinlenme zamanı...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Etiketler

[attachment=1]
en sıkı dostlar..volkan miller temel... :smiley:
[attachment=2]
yemek için biraz köz lazım...temel de bu işin piri...
[attachment=3]
temel kardeşim odun kesmede de usta dır...kütükteki metal kazık 40 yıllık bu arada.arkadaşımıza dede mirası...
[attachment=4]
kestane kebap yemesi sevap..eğer karagölde yersen daha da sevap..
[attachment=5]

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Diğer resimleri merakla bekliyorum ,eminim hepsi birbirinden güzeldir.

Resimler gayet hoş görünüyor,epey eğlenilmiş,kıskanıyor insan:smiley:
Fakat neden hiç bayan yok?
Yani talep mi yok yoksa?

zelal' Alıntı:
Resimler gayet hoş görünüyor,epey eğlenilmiş,kıskanıyor insan:smiley:
Fakat neden hiç bayan yok?
Yani talep mi yok yoksa?

aslında bizden yana talep var ama :smiley:bayanlardan yani eşlerimizden yana pek talep yok..yani resimlerdeki herşey bizce son derece doğal ve keyifli ama eşlerimiz için biraz fazla doğal ve hijyenik şartlara haiz değil...
birde yurtdışından gelen arkadaşlar için eşleriyle birlikte gelmek biraz masraflı ve zor bi durum.çünkü hemen hemen herkesin 2 şer çocuğu var ;D..e böyle olunca da eşlerin gelmesi pek mantıklı gözükmüyor....

wolkhan' Alıntı:
aslında bizden yana talep var ama :smiley:bayanlardan yani eşlerimizden yana pek talep yok..yani resimlerdeki herşey bizce son derece doğal ve keyifli ama eşlerimiz için biraz fazla doğal ve hijyenik şartlara haiz değil...
birde yurtdışından gelen arkadaşlar için eşleriyle birlikte gelmek biraz masraflı ve zor bi durum.çünkü hemen hemen herkesin 2 şer çocuğu var ;D..e böyle olunca da eşlerin gelmesi pek mantıklı gözükmüyor....

:smiley:
Hayat; bekarlara güsel :smiley:)
Onlardan yana talep yok ama anladığım kadarıyla olumsuz anlamda müdahil olma durumu da yok,eşlerinizin kıymetini bilin:smiley:)İşin ekonomik boyutu en temel neden olsa gerek:(
Hepinizin çocuklarını Allah bağışlasın,kuvvetle muhtemel ilerleyen zamanlara onlar bayrakları sizden devr alır:smiley:

zelal' Alıntı:
Hayat; bekarlara güsel :smiley:)
Onlardan yana talep yok ama anladığım kadarıyla olumsuz anlamda müdahil olma durumu da yok,eşlerinizin kıymetini bilin:smiley:)İşin ekonomik boyutu en temel neden olsa gerek:(
Hepinizin çocuklarını Allah bağışlasın,kuvvetle muhtemel ilerleyen zamanlara onlar bayrakları sizden devr alır:smiley:

aslına bakarsanız talep var ama bu şartlara değil. ;).yani şartlar iyileştirilebilir ve süre de kısalırsa gelebileceklerini söylüyorlar.bizde elimizden geldiğince süreyi uzun tutmaya gayret ediyoruz...
çocuklara gelince.ben hep dağlara çıkma hayalleriyle büyüdüm bilmem nedendir ama şartlar oluşmadı ve yapamadım bir türlü..hatta en büyük hayalim ağrıya çıkmaktı ama olmadı.spilde 7-8 sene önce bir yürüyüşte sakatlandım belimden..artık çıkamayacağımı bildiğim için de oğluma doruk adını verdim.inşallah o çıkar dedim yükseklere ama doruk ta 8 aylıkken evlerden uzak juvenil idiopatik artrit yani iltihaplı eklem romatizması oldu :(.tedaviye başladık 1.5 sene kemoterapi gördü..1.5 yaşında sağlam yürür oldu.çok şükür şimdi 3 yaşında ve tedavi bitti.sağlığına tam olarak kavuştu ama hayatı boyunca romatizma ile beraber yaşayacak..
neyse inşallah ilerde oğlumla beraber dağlara da çıkarız kamplara da gideriz( hanımda gelir o zaman ;))..yanımızda da bu işlere gönül vermiş arkadaşlarımız oldukça hep beraber güzel vakit geçiririz yükseklerde...

wolkhan' Alıntı:
aslına bakarsanız talep var ama bu şartlara değil. ;).yani şartlar iyileştirilebilir ve süre de kısalırsa gelebileceklerini söylüyorlar.bizde elimizden geldiğince süreyi uzun tutmaya gayret ediyoruz...
çocuklara gelince.ben hep dağlara çıkma hayalleriyle büyüdüm bilmem nedendir ama şartlar oluşmadı ve yapamadım bir türlü..hatta en büyük hayalim ağrıya çıkmaktı ama olmadı.spilde 7-8 sene önce bir yürüyüşte sakatlandım belimden..artık çıkamayacağımı bildiğim için de oğluma doruk adını verdim.inşallah o çıkar dedim yükseklere ama doruk ta 8 aylıkken evlerden uzak juvenil idiopatik artrit yani iltihaplı eklem romatizması oldu :(.tedaviye başladık 1.5 sene kemoterapi gördü..1.5 yaşında sağlam yürür oldu.çok şükür şimdi 3 yaşında ve tedavi bitti.sağlığına tam olarak kavuştu ama hayatı boyunca romatizma ile beraber yaşayacak..
neyse inşallah ilerde oğlumla beraber dağlara da çıkarız kamplara da gideriz( hanımda gelir o zaman ;))..yanımızda da bu işlere gönül vermiş arkadaşlarımız oldukça hep beraber güzel vakit geçiririz yükseklerde...
Hayat her zaman insandan yana olmuyor,önemli olan Doruk'un sağlıklı olması,gersi nasılsa olur: )Eklem romatizması ile ilgili çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla her insanda olma olasılığı var özellikle 1-18 yaş arası çocuklarda çoğunlukla sebebi çokta bilinmeyen bir hastalık.Hastalığın belirlenmesinde ebeveynin rolü çok büyük yani iyi birer gözlemci olmakta fayda var ki anladığım kadarıyla bu anlamda ailecek ciddi bir duyarlılık var,ne mutlu size: )Erken teşhis bu hastalığın doğuracağı farklı rahatsızlıklarıda ortadan kaldırıyor ki bu anlamdada oldukça bilinçliyiz,tebrikler: )Tedavi süreci çocuk için sancılı,çünkü bildiğim kadarıyla kemoterapi sürecinde bi takım kanser ilaçları düşük dozda kullanılıyor,Doruk güçlü bir çocuk iyleşmiş,onunla gurur duyun: )
Ben bir süre gönüllü olarak rehber öğretmenlik yaptım,çocukları gerçekten severim ve bilirim ki yer yüzünün en masum ve en kuvvetli varlıakları çocuklardır: )Dediğiniz gibi yanınızda sizin gibi doğa gönül verenler olduktan sonra hayat çok daha güsel olur: )
Sevgiler...Doruk'a

zelal' Alıntı:
Hayat her zaman insandan yana olmuyor,önemli olan Doruk'un sağlıklı olması,gersi nasılsa olur: )Eklem romatizması ile ilgili çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla her insanda olma olasılığı var özellikle 1-18 yaş arası çocuklarda çoğunlukla sebebi çokta bilinmeyen bir hastalık.Hastalığın belirlenmesinde ebeveynin rolü çok büyük yani iyi birer gözlemci olmakta fayda var ki anladığım kadarıyla bu anlamda ailecek ciddi bir duyarlılık var,ne mutlu size: )Erken teşhis bu hastalığın doğuracağı farklı rahatsızlıklarıda ortadan kaldırıyor ki bu anlamdada oldukça bilinçliyiz,tebrikler: )Tedavi süreci çocuk için sancılı,çünkü bildiğim kadarıyla kemoterapi sürecinde bi takım kanser ilaçları düşük dozda kullanılıyor,Doruk güçlü bir çocuk iyleşmiş,onunla gurur duyun: )
Ben bir süre gönüllü olarak rehber öğretmenlik yaptım,çocukları gerçekten severim ve bilirim ki yer yüzünün en masum ve en kuvvetli varlıakları çocuklardır: )Dediğiniz gibi yanınızda sizin gibi doğa gönül verenler olduktan sonra hayat çok daha güsel olur: )
Sevgiler...Doruk'a
çok teşekkürler söylediğiniz güzel şeyler için.evet dediğiniz gibi doruk çok güçlü bir çocuk ki bu hastalığı atlatabildi..nacizane bizim de ailesi olarak katkımız olmuştur...dediğiniz gibi sebebi belli olmayan ama çok kolay ortaya çıkabilen kötü bir hastalık ama sıklıkla görülen türden değil.çünkü bildiğim kadarıyla yüzlerce çeşit romatizma var ama doruğun hastalığı en kötü seyredenlerinden.allahtan erkenden farkına vardık da tedaviye hemen başladık..yoksa dikkatimizden kaçmış olsa çok çok kötü sonuçlarla karşı karşıya kalacaktık..hastalığı öğrenip te internette araştırınca psikolojik destek bile almak zorunda kaldık ailece.kaldı ki kesinlikle her eve lazım bu psikologlar :D.psikolojik destek olmasa bizim de pek takatimiz kalmamıştı açıkçası.
kemoterapi süresince pekde keyifli sürmedi hayatımız ama sonuçlar gelmeye başladıkça daha da neşelendik ve mutlu son..allah kimseye dermansız dert vermesin.
sağlıcakla kalın...

fotoğraflar gercekten güzel garagöl yazısını ilk gördüğümde buranın dikilide bulunan kara göl olduğunu düsünmüştüm lakin orası değilmiş aklınızda bulunsun bir karagöl de çandarlıdan ayvalığa doğru giden sahil yolunda denizköy mevkiine 8 kilometre de bulunan ve eski bir yanardağ olan bu kreter gölüormanın ortasında cam kokuları arasında yolunuz düserse mutlaka uğrayın.

seymen' Alıntı:
fotoğraflar gercekten güzel garagöl yazısını ilk gördüğümde buranın dikilide bulunan kara göl olduğunu düsünmüştüm lakin orası değilmiş aklınızda bulunsun bir karagöl de çandarlıdan ayvalığa doğru giden sahil yolunda denizköy mevkiine 8 kilometre de bulunan ve eski bir yanardağ olan bu kreter gölüormanın ortasında cam kokuları arasında yolunuz düserse mutlaka uğrayın.

evet doğrudur orayıda google earth den gördüm ama araçla gidilecek yol olup olmadığını bilmediğim için denemedim..önümüzdeki sene bir keşif yapabilirsek mutlaka deneyeceğiz orayıda...

merhabalar. iyi pazarlar. herkesin sevgi günü kutlu olsun :smiley:
dışarıda hava kapalı , yağmur yağdı yağacak dışrı çıkmak istemiyor isnasn
en güzeli gezmek dedim kampnızı ziyateret etttim, çokgüzelmiş, yanan o büyük ateşlerde
ne güzel patates pişilir kumpir yapılırdı, közde mısır da iyi giderdi, en gzülezi de Kestanelere bayıldılm
sanki kokusunu hissetttik baktıkça,burmuna kestanekokusu geldi sanki, anneme söyledim kestane kokuyor diye ,şaşırdı kadıncağız nerden geliyor diye valla bilgisayardan geliyor dedim, güldük.
eglenceli ve keyifli geçmiş kampınız, darısı biz bayan arkadaşların başına, :smiley:

Bu karagöl aşkı bizde de var. 2 kere yürüyerek, 2 kere bisikletle çıkış yaptık. yürümek zor olsada bisikletle oldukça keyifli oluyor. En son gittiğimizde kar görme fırsatını yakaldık çok iyi yakaladığımız bir gündü sadece o gün kar vardı Karagöl de. Ama çilesinide çekmek zorunda kaldık geri dönüşte yarı yola gelemeden bisikletlerimizle karanlıkta kaldık. Çay keyfimiz yüzünden 4 saat ateş yakıp kar eritmekle uğraştık sonucunda gece inmek zorunda kaldık. Ama o an için kötü olan koşullar çıkmayı başardığında büyük bir deneyim ve unutulmayacak anılar oluşturuluyor. Biraz tehlike yaşamı daha güzel kılıyor.

Buradan Karagöl için olarak fotoğraf atamıyorum maalesef ama yol üzeri fotoğraflarımızdan paylaşmak isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR