İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wolkhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,730
Ynt: İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım

Paylaşımınız için teşekkürler :smiley:
Anladığım kadarıyla bir çok arkadaş karagölün kar içinde nasıl göründüğünü merak ediyor :smiley:
Şu an iş yerimdeyim
Akşam biraz kurcalayayım eski fotoğrafları ve sizlere küçükte olsa bir katkıda bulunayım :smiley:

Etiketler

doğa harikası bir yerde kamp yapmışsınız,paylaşım için teşekkürler

Eve vardım :smiley:
Buyrun size karlı karagöl fotoğrafları :smiley:

P2042376.jpg

P2042379.jpg

P2042380.jpg

P2042396.jpg

P2042408.jpg

Ömer bey gerçekten çokgüzel kareler, hele hiç ayak değmemiş olan resim birharika görünüyor
o karların üstünde bata çıka yürümek yuvarlanmak geldi içimden, sanki uzansam dokunackmışım gibi
görünyor gerçekten tam bir doğa harikası , karelere güzel yansımış elinize sağlık,

aahhkatibim_34' Alıntı:
Ömer bey gerçekten çokgüzel kareler, hele hiç ayak değmemiş olan resim birharika görünüyor
o karların üstünde bata çıka yürümek yuvarlanmak geldi içimden, sanki uzansam dokunackmışım gibi
görünyor gerçekten tam bir doğa harikası , karelere güzel yansımış elinize sağlık,
Teşekkür ederim :smiley:
Azda olsa kendi yaşadığım güzellikleri başkalarınada yaşatabiliyorsam bu sayede ne mutlu bana :smiley:

16-17-18 nisan 2010 karagöl bahar kamp fotoları yakında.. ;)

wolkhan' Alıntı:
şu anda eşimle beraber bakıyorduk foruma...benim 3 yaşında doruk isimli bir oğlum var allah bağışlarsa..8 aylıkken bir hastalığı çıktı..çok şükür 6 ay kadar önce tedavisi sonlandı ve hastalık remisyona girdi..bakıma muhtaç bir halde deil ama annelik içgüdüsü hiç oğlumuzu ayırmadı onun yanından..tabii ki tek sebep bu deil.birazda tercih meselesi diyelim..ben çok seviyorum oralarda olmayı hanım pek istemiyor..sevmediğinden deilde o şartlarda olmak istemediği için...inşallah oğlum biraz büyürse onunla beraber gideriz..doruk gelirse hanımda gelir o zaman mecburen.. ;)

Sevgili volkan bende İstanbuldan bir izmirli olarak Karagöl resimlerine bir bakıyım dedim. 15 sene önce günübirlik bir piknik yapmıştık ama galiba yaz'dı ve göl kuruydu. Pek beğenmemiştim o zaman ve bir daha gitmeyide düşünmedim. Genelde spili tercih ederim. Fakat resimlerinizden sonra fikrim değişti....

Bu arada benimde de DORUK adında 7 yaşında bir oğlum var. vw t3 westfaliayla boş vakitlerimizde baba oğul takılıyoruz. Genç doruğumuza içten geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve baba oğul en kısa sürede doğayı paylaşmanızı arzu ediyorum

MYWAY' Alıntı:
Sevgili volkan bende İstanbuldan bir izmirli olarak Karagöl resimlerine bir bakıyım dedim. 15 sene önce günübirlik bir piknik yapmıştık ama galiba yaz'dı ve göl kuruydu. Pek beğenmemiştim o zaman ve bir daha gitmeyide düşünmedim. Genelde spili tercih ederim. Fakat resimlerinizden sonra fikrim değişti....

Bu arada benimde de DORUK adında 7 yaşında bir oğlum var. vw t3 westfaliayla boş vakitlerimizde baba oğul takılıyoruz. Genç doruğumuza içten geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve baba oğul en kısa sürede doğayı paylaşmanızı arzu ediyorum

çok teşekkürler...doruğun şu anda kemoterapi tedavisi devam ediyor..inşallah en kısa zamanda sonuç alacağız bakalım...isterseniz bu hafta sonu yani 16-17-18 nisan karagöl kampımıza gelin.. :D..ne kadar değişmiş o zamandan bu zamana bir görün....selamlar...

Bahsettiğiniz tarihlerde izmirde olamayacağım. Fakat 1 hafta sonra 23-24-25 nisanda VKOD.ORG.TR olarak çanakkale gezimiz var. ben sizi oraya davet etmek isterim.
hoşçakalın

MYWAY' Alıntı:
Bahsettiğiniz tarihlerde izmirde olamayacağım. Fakat 1 hafta sonra 23-24-25 nisanda VKOD.ORG.TR olarak çanakkale gezimiz var. ben sizi oraya davet etmek isterim.
hoşçakalın

eyvallah üstad teşekkürler..ama hanımdan senede 2 kamp iznim var ;D,bu birincisi ve diğeride ekimde olacak...kaldı ki ekimdeki 15-20 kişilik ve 1 haftalık kamp vede organizasyondan ben sorumluyum...eğer çanakkale ye gelirsem o kamp iptal olur ..bende iptal olurum.... ;D ;D..size iyi eğlenceler...görüşmek üzere..

işte kamp ateşimiz..( 4 kasım 2009 kampımızdan bir kare)
[attachment=1]

10.jpg

çok güzel
böyle yerlerin hala bulunabilmesi daha güzel..

16-17-18 nisan 2010 kampımızından taze birkaç resim...
[attachment=1]
izmire son bakış...
[attachment=2]
kamp için seçtiğimiz yer..( hep aynı yer ama ne yapalım en uygun yer burası... ;D)
[attachment=3]
ateş için büyükçe bi çukur kazmak lazım...3-4 sene önce açtığımız çukur hala duruyor...biraz genişletmek lazım...
[attachment=4]
çadırlarımızı da düzenli bir şekilde kurduk...
[attachment=5]

bayrağımızı astık mı tamamdır...

IMG_3064.jpg

IMG_3067.jpg

IMG_3068.jpg

IMG_3069.jpg

IMG_3071.jpg

[attachment=1]
işin özü....
[attachment=2]
2-gecelik bi kütük bulduk ama oda söğütmüş herhalde..2 gün boyunca tısır tısır ötmekten başka bi işe yaramadı...
[attachment=3]
güneşide gökkaya nın arkasında bıraktık....
[attachment=4]
gökkaya...
[attachment=5]

IMG_3072.jpg

IMG_3080.jpg

IMG_3083.jpg

IMG_3084.jpg

IMG_3085.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR