İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wolkhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,730
Ynt: İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım

sabah kahvaltısı için çay ocakta...
[attachment=1]

sıcak uyku tulumunu bırakıp sabahın serininde de kalkmak zor be ya...
[attachment=2]

yağmur biraz korkuttu ama neyseki kısa ve etkısiz di...
[attachment=3]

yağmur bile o güzel kahvaltıdan edemezdi bizi...
[attachment=4]

[attachment=5]

IMG_3089.jpg

IMG_3090.jpg

IMG_3092.jpg

IMG_3096.jpg

IMG_3108.jpg

Etiketler

Sayın Volkan DURAN bey ; sevgili arkadaşlarınızla kampçılık ve doğa aşkınız karagöl e hayran kaldım.Bende Karşıyakada oturmaktayım.Sizler ile birlikte o kampta olmak isterdim.Ben 50 yaşında yeni emekli macerayı seven biriyim.Sizler deneyimli olarak yapacağınız kamplara arkadaş kabul ediyormusunuz?Ayrıca Ayvalık ve Edremit den gelen arkadaşlar var dediniz.Ayrı ayrı yerlerden katılımmı var?Siz nereden katılıyor ve nerede bulunuyorsunuz?İrtibat kurmak istermisiniz?SEVGİ ve SAYGILAR.

metin0035' Alıntı:
Sayın Volkan DURAN bey ; sevgili arkadaşlarınızla kampçılık ve doğa aşkınız karagöl e hayran kaldım.Bende Karşıyakada oturmaktayım.Sizler ile birlikte o kampta olmak isterdim.Ben 50 yaşında yeni emekli macerayı seven biriyim.Sizler deneyimli olarak yapacağınız kamplara arkadaş kabul ediyormusunuz?Ayrıca Ayvalık ve Edremit den gelen arkadaşlar var dediniz.Ayrı ayrı yerlerden katılımmı var?Siz nereden katılıyor ve nerede bulunuyorsunuz?İrtibat kurmak istermisiniz?SEVGİ ve SAYGILAR.

üstad aslında ben 11 seneden beri her ekim veya kasımda giderim karagöle..3 kişi başladık ama yer yer 12 kişiye kadar çıktı katılımcı..aslına bakarsanız kapalı bir grubuz diyebilirim..yanlış anlamayın yani kapalı dediysem hep birbirini tanıyan kişiler..tabii bu da organizasyonu güzelleştiren şey..koordinasyon daha kolay sağlanıyor...fakat tabii ki yeni kişilerle tanışmak hepimizin hoşuna gider.
ayvalık ve edremit değilde burhaniyede oturan akrabalarım ve onların arkadaşları geliyorlar kampa...
ekim ayı içersinde yine orada olacağız allah izin verirse..sizide aramızda görmeyi tabii ki isteriz...biz 4 gece 5 gün kalıyoruz orada.o yüzden de biraz detaylı bir program yapmamız gerekiyor..hiç şehre inmediğimiz için 5 gün boyunca yiyecek içecek dahil tüm ihiyaçlarımızı yanımızda götürüyoruz...size uyarmı uymazmı bilmem ama siz isterseniz sonradan bile katılabilirsiniz..
ben izmirde oturuyorum..kemeraltında işyerim var...mail adresimi vereyim..volkanduran_1974@hotmail.com

selamlar...

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

diğer fotoğrafları da boyutlarını ayarlayıp yollamam gerekiyor..şimddilik bu kadar...herkese selamlar..

IMG_3113.jpg

IMG_3115.jpg

IMG_3120.jpg

IMG_3130.jpg

IMG_3126.jpg

Sevgi ve saygılar.Memnun oldum davetinize .İNŞALLAH durum ve vaziyet müsait olursa aranıza katılmaktan hoşnut olurum.Kamplarınızı ilgi ile izliyorum.Sağlık ve mutluluklar dilerim.Nice güzel kamplara.

Super bir gezi olmus kardesim. Ekim sonu insalah hep beraberiz. Bu kampa sadece Izmir, Burhaniyeden degil ; Brighton Bremen Paris Bursa Marmaris den katilimlar oluyor degil mi sayin Wolkhan ? :smiley:

kemal93' Alıntı:
Super bir gezi olmus kardesim. Ekim sonu insalah hep beraberiz. Bu kampa sadece Izmir, Burhaniyeden degil ; Brighton Bremen Paris Bursa Marmaris den katilimlar oluyor degil mi sayin Wolkhan ? :smiley:

evet kemal im...bursa dan bu sene katılım olmayacak galiba ama..olsun diğerleri de yeter...selamlar...

Kanka ekim ayını sabırsızlıkla beklemeye başladım
hele şu nisan kamp fotolarını görünce
kaburgalarımın azizliği ve o kaza olmasaydı arnızda olacaktım
neyse

az kaldı az
ekimde yıkarız biz gene karagölü

selamlar

ah be abicim imrendiriyorsunuz adamı valla ;D , sizin bu yaptığınıza ne derler valla bilmiyorum , paylaşım için teşekkürler

Geçtiğimiz haftasonu karagöldeydim gerçekten çok güzel insanı dinlendiren bir yer,ama millet olarak bu değerlerin farkında değiliz çeşme önleri leşşş gibi insanlar su doldurmaya gidiyo ambalaj poşet ne ararsan bırak dönüyorlar gölün çevreside tabiki bu deurmdan nasiplenmiş herifler piknik yapıyo ama heryer peçete heryer cöp kavga etmeden dönmüş olmam bir başarı öyküsü ,
Yinede çok güzel bir yerr,

Serkan Bey,çevre ile ilgili söylediklerinize katılmamak mümkün değil. Tüm gezilerimizde hatta şehir içinde bile adeta gözüme batıyor bu çevre konusundaki duyarsızlık.Daha dün Narlıdere taraflarında çok güzel bir Honda aracin içinden yolda pet şişeyi attı arkadaş, kırmızı ışıkta yanyana durduk,
-''İzmir'li misiniz beyefendi '' dedim
-'' Evet'' dedi,
-'' Hiç belli olmuyor'' deyince de şaşkınlığını anlatamam. Beni ençok düşündüren yönü: ne yapacağız bu kafadaki insanlarla. Selamlar.

ne yapılır bilmiyorum durup bi şey söylüyon adam veya kadın ters yapıyo sonra iş daha karmaşık bir hal alıyor,gerçekten bilmiyorum kavga etsek olmaz aslında olurda ,,,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR