İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,153
Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

sevgili abilerim kardeşlerim ben yorum yapmıyorum bu niva land konusu gercekten sıkdı ama şunuda belirtmek istiyorum demekki bu landlar kendi dişlerine göre arac bulamıyorlar ve hep nivayı rakıp alıyorlar buda demeki nivanın iyi makına oldu ıspatı ;D

Etiketler

burhan amca neden bu kadar kızıyorsun yaa, benim 19 jantlı nivanın cıktıgı yere frontera,sport cıkamadı, ;D ;D ;D ;D ;Dsen neyin mücadelesini veriyon,,bide bu işin suyu cıktı arkadaşlar bence yeterince egleniyoruz,önemli olan arkada kimseyi bırakmadan geziyi bitirmek diye düşünüyorum :smiley: :smiley:

Gerçekten Harika Olmuş Abi Ya :smiley: Tam Hayalimde Düşlediğim İleride Aldığım Niva'yı yapmak İstediğim Şekil Tamamen Buydu, Resmen Hayalim'i Oluşturmuşsunuz Tebrik Ediyorum, Hayran kaldım, Başka Fotoğrafları varsa Görmek İsterim, Saygılar...

Gerçekten Harika Olmuş Abi Ya Tam Hayalimde Düşlediğim İleride Aldığım Niva'yı yapmak İstediğim Şekil Tamamen Buydu, Resmen Hayalim'i Oluşturmuşsunuz Tebrik Ed
iyorum, Hayran kaldım, Başka Fotoğrafları varsa Görmek İsterim, Saygılar...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nivatr de gezi resimlerimiz var ordan görebilirsin,gezenbilirde :smiley:

sany0090.jpg

Hepimiz ortak bir amaç için beraber değil miyiz? Bence EVET.
Amacımız eğlenmek, şamata gırgır yapmak. Bu niva-land şamatasını başlatan ben ve Serkan dır. Ve bu konuyu ciddi almayacağınızı güvenerek sürekli gündeme getiriyoruz. Bizler beraber gülüp eğlenmek amacında olurken bu şamata gırgır konusunu ciddiye almaya bence gerek yok. Nivanın artısı eksisi varda landın yok mu ? Bence her markada olduğu gibi land roverda da var. Amaç araçlarda açık gedik aramak değil şamata gırgır yapmaktır. Lütfen bu konuyu ciddiye alıp birbirimizi kırmıyalım. Ben bu vakitten sonra kesinlikle Niva-Land konusunda hiçbir yorum yapmıyacağım.

benim arabam ahmedin defendr dan daha güclü vede daha hızlı bozulmak yok degilmi kardeşim
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ahmedin arabasını cekmekten cok yoruldum hepte ben cekiyom yaaaa senin araban lr deyilmi benim niva olmasa hizbi geziye gelemezsin ahmetcim neyse ben seni herzaman cekerim rahat ol ;D ;D ;D

serdar tan' Alıntı:
benim arabam ahmedin defendr dan daha güclü vede daha hızlı bozulmak yok degilmi kardeşim
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ahmedin arabasını cekmekten cok yoruldum hepte ben cekiyom yaaaa senin araban lr deyilmi benim niva olmasa hizbi geziye gelemezsin ahmetcim neyse ben seni herzaman cekerim rahat ol ;D ;D ;D

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: haklısın abi :smiley: :smiley: :smiley: bizler araziye çekmek ve çekilmek için çıkmıyormuyuz ? Özellikle gezide ben batmazsam içim rahat etmiyor. Bu gezide telsizden gelen anonslar olmasa kesin o rampayı çıkamazdım :smiley: Artık batma işini birdahi geziye erteledim. Mutlaka batacam haberiniz olsun :smiley: :smiley: :smiley:

Bir gün iki çocuk kavga eder
biri diğerine oğlum senin baban açlıktan öldü der.
cevap: Bulduda YEMEDİMİ oğlum .
-----------------
Bizde çamur buldukta batmadıkmı vardı klasımızı karşılamadı ,hafif geldi ne yapalım.
------------ -----------------
Bir kanto vardır çok severim:
Ben kalender meşrebim güzel çirkin aramam.
GÖNLÜME BİR EĞLENCE İSTERİM OLSUN, OLSUN

şimdi mavi kutu ve etkilerini irdeleyelim

Bir bufalo sürüsü en yavaş bufalonun hızında hareket eder. Sürü saldırıya uğradığında ilk olarak en arkadaki zayıf ve yavaş olanlar öldürülür.
Bu doğal seleksiyon sürünün tümü için yararlıdır, çünkü sürünün genel hızı ve sağlığı bu zayıf üyelerin ölümü sayesinde korunur.
DSC08665.jpg

Aynı şekilde insan beyni de en yavaş beyin hücrelerinin hızında çalışır.
Bugün bildiğimiz gibi alkolün aşırı tüketimi beyin hücrelerini öldürmektedir.

Ancak, doğal olarak, alkol en yavaş ve zayıf beyin hücrelerine saldırmaktadır.
Bu yolla rakının ve/veya şarabın düzenli tüketimi zayıf beyin hücrelerini öldürerek beynin daha hızlı ve etkili bir makine olmasını sağlamaktadır.

İşte bu nedenle bir kaç kadehten sonra her zaman kendinizi daha zeki hissedersiniz.

;D ;D ;D

icelim akillanalim.jpg

yau bu ne yaa burdaki yazıları okumak icin eski türkce dersi almak lazım :D :D :D....
yada hakkı devrim beyden bilgi yau ;D ;D ;D

ooof offf bu sabah lastiğim yarıldı, jant kapağını kaybettim !

ha dağ ha şehir ooof ooof :-\

hadi kalan resimleri ve muhabbetleri aktarında içime biraz su serpilsin bari ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR