İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONTURK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,907
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

İzmirde hangi sanayide topluyosunbuz aracı.
geldiğimde ziyaret etmek isterim.
saygılar.

Etiketler

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
İzmirde hangi sanayide topluyosunbuz aracı.
geldiğimde ziyaret etmek isterim.
saygılar.

Araç Şu an Balçova Rally Otoda;

Motor burada yapıldı şimdi şanzımanlar ve alt takım yapıldıktan sonra Kaportacıya gidecek onu henuz kesinleştirmediğim için bilemiyorum yerini.

huseyinyilmaz' Alıntı:
lastikleri ne düşünüyorsunuz?

Lastikleri Bf Goodrich MT Düşünüyorum.

Ama İlgiyle Sizin konuyuda takip ediyorum

24133330057_large.jpg

biraz önce federal couriga 265 75 16 için 1400 TL fiyat aldım 4adet için. Ama biraz daha büyük ebatta almak istiyorum. bendeki lastikleri takasa alan başka bir yer var orası da takas sonucu 5 federale 1500 diyor.. bu kadar buyuk paralar veriyorsak almışken pişman olmayacağım bir lastik almak istiyorum.

bu arada gezdiğim tum lastikçiler liste fiyatları yenileniyor diyor. zam gelecekmiş. onların yalancısıyım.

Benim lastiklere gelene kadar baya bir zaman ve yol var.

Arabanin diğer işlerini hallettikten sonra lastiklere bakacağım

TezzMertek' Alıntı:
Oldu mu ya.

Bende bu cümleyi kuracaktım ama forum işleri ile ilgilenmekten unutuvermişim. ;D

İlk sefere ait fotoğraf sayısı çok az Serkan hocam.

Bu arada Bira şişeli fotoğraflarınızı abartmayalım. Kötü örnek olmayalım diğer kullanıcı arkadaşlarımıza.
Üzülerek yazıyorum bazılarını silmek zorunda kalabilirim başka zamanlarda. (İçki şişeli fotoğrafları yani)

Sayın Murat bey o şişeler efes in yeni alkolsüzleriymiş ;D

turkakreb' Alıntı:
Sayın Murat bey o şişeler efes in yeni alkolsüzleriymiş ;D

Sanırım şişenin resmi problem olmuyor. İçilirken çekilirse problem oluyor galiba. Yanlışsam düzeltin lütfen.

huseyinyilmaz' Alıntı:
biraz önce federal couriga 265 75 16 için 1400 TL fiyat aldım 4adet için. Ama biraz daha büyük ebatta almak istiyorum. bendeki lastikleri takasa alan başka bir yer var orası da takas sonucu 5 federale 1500 diyor.. bu kadar buyuk paralar veriyorsak almışken pişman olmayacağım bir lastik almak istiyorum.

bu arada gezdiğim tum lastikçiler liste fiyatları yenileniyor diyor. zam gelecekmiş. onların yalancısıyım.
www.lastikcim.com sahibi Gün-Las adına Poyraz Bey... inanılmaz ilgili... Onda da bir tane GMC Jimmy var... hele ofroad aracım var dediğinizde istediğiniz lastiği çok iyi bir fiyatla bir şekilde bulup size gönderiyor... Ben benim BF 265/75/16 AT leri ondan aldım... Kaç yeri aradıysam hepsinden daha düşük fiyata verdi bana...

Tel: 232 253 88 08 (İzmir merkezli ama Türkiyenin her yerine sevkiyatları var... Ayrıca Taner Öner/ gezenbilir aracılığıyla arıyorum dediğimnizde de extra yardımcı olacaktır)

ilginiz için çok teşekkürler ama benim elimde 4 adet lastikvar bunları takasa verebileceğim biyerler arıyorum.

obozkr1' Alıntı:
Sanırım şişenin resmi problem olmuyor. İçilirken çekilirse problem oluyor galiba. Yanlışsam düzeltin lütfen.

Her ikisi de problem.
:smiley:

Bir etkinliğimizde (kapalı mekan yemek buluşması) sigara içilen fotoğrafları bile kaldırmıştık.
Etkinliğin yapıldığı mekanın (Otel Restoranı) ceza yememesi için.

İçki şişeli off road fotoğraflarına ise kötü örnek olmamak ve kazaya sebebiyet vermemek adına tolerans göstermiyoruz.

Adı üzerinde Off Road. Yol dışı demek.
Yolun kalitesinin ne olduğu belli. Altımızda ki araç her ne kadar sağlam ve güçlü görünse de kullanıcının küçük bir hatası ile kendimizi su kanalında - yamaç dibinde bulmamız işten bile değil.

Yoksa içki şişelerine ve/veya içilmesine bir ön yargımız olamaz.
" Her koyun kendi bacağından asılır "

TezzMertek' Alıntı:
Her ikisi de problem.
:smiley:

Bir etkinliğimizde (kapalı mekan yemek buluşması) sigara içilen fotoğrafları bile kaldırmıştık.
Etkinliğin yapıldığı mekanın (Otel Restoranı) ceza yememesi için.

İçki şişeli off road fotoğraflarına ise kötü örnek olmamak ve kazaya sebebiyet vermemek adına tolerans göstermiyoruz.

Adı üzerinde Off Road. Yol dışı demek.
Yolun kalitesinin ne olduğu belli. Altımızda ki araç her ne kadar sağlam ve güçlü görünse de kullanıcının küçük bir hatası ile kendimizi su kanalında - yamaç dibinde bulmamız işten bile değil.

Yoksa içki şişelerine ve/veya içilmesine bir ön yargımız olamaz.
" Her koyun kendi bacağından asılır "

Haklısınız. İşin yasal yönü bir yana sonradan pişman olunacak sonuçlar yaşamamamak için kaçınmak lazım.

tindersticks' Alıntı:
www.lastikcim.com sahibi Gün-Las adına Poyraz Bey... inanılmaz ilgili... Onda da bir tane GMC Jimmy var... hele ofroad aracım var dediğinizde istediğiniz lastiği çok iyi bir fiyatla bir şekilde bulup size gönderiyor... Ben benim BF 265/75/16 AT leri ondan aldım... Kaç yeri aradıysam hepsinden daha düşük fiyata verdi bana...

Tel: 232 253 88 08 (İzmir merkezli ama Türkiyenin her yerine sevkiyatları var... Ayrıca Taner Öner/ gezenbilir aracılığıyla arıyorum dediğimnizde de extra yardımcı olacaktır)

biraz önce Poyar Bey le konuştum. Bey deme bana dedi. Peki abi dedim. Abi senin babandır dedi. Bilader de bana dedi :smiley: böyle başladı konuşmamız. gerçekten çok bilgili hatta lastikçi olup lastiğe bu kadar hakim olan kimseyle tanışmamıştım.

şöyle bir sorun çıktı 35" yada 315 lastik için en az 10 yada 11.5 jant bulmam lazım. lastik bulduk jant ıkıntı şimdi. alacağın janttan 8 tane al kesp birleştirelim dedi. ne zormuş bu lastik buyutme işi.

huseyinyilmaz' Alıntı:
biraz önce Poyar Bey le konuştum. Bey deme bana dedi. Peki abi dedim. Abi senin babandır dedi. Bilader de bana dedi :smiley: böyle başladı konuşmamız. gerçekten çok bilgili hatta lastikçi olup lastiğe bu kadar hakim olan kimseyle tanışmamıştım.

şöyle bir sorun çıktı 35" yada 315 lastik için en az 10 yada 11.5 jant bulmam lazım. lastik bulduk jant ıkıntı şimdi. alacağın janttan 8 tane al kesp birleştirelim dedi. ne zormuş bu lastik buyutme işi.
Poyraz hayatınızda tanıyabileceğiniz en renkli adamdır... İzmirde sanayi sitesinde dolaştığında esnaf kepenklerini kapatıyor.. Jimmysi şu an4, kez boyaya girdi... Hatta boyacı boyuyor sonra hiç sormadan Poyraz bunu beğenmez diyip bi daha boyuyor... Bodrumlu bir arkadaşına 10 günde CJ5 topladı... İnanamadım... Bizim 4 ayda yaptığımız işleri adam 10 günde yaptıryor...

Bi de jant ebadı konusunda haklı... 7inch Bost janta 285 lastik takanlar var... Ama bu konuda dünya standartları var... www.lastikcim.com.tr adresinde jant lastik uyum tablosu var... bu tablo dünya standartlarına göre...
Huma otodan Korayı ararsanız size defender için 5 bijon 165 aralık 10 inch jant sahlayabilir ve yanlış khatırlamıyorsam fiyatı da 130 lira civarı idi....

Tüv standartlarına göre jant lastik standartı
1. Verwendungsbereich und Reifen:
Fahrzeughersteller: Typ: ABE - Nr. bzw. ETG-Nr.: Ausf.: Handelsbezeichnung:
Rover Group LTD LD H 263 bzw. B Rover Defender 110
(GB) EBE *)
e11*96/79*0086*--
Folgende Reifengrößen sind an dem aufgeführten Fahrzeugtyp jeweils an der Vorder- und
Hinterachse unter Berücksichtigung der in Punkt 2. genannten Auflagen und Hinweise in
Verbindung mit dem Serienrad möglich:
Fahrzeugausführung mit 5½ F x 16" Serienfelge
Angaben zum Serienrad: 5½ F x 16 ET 33
Serienreifen: 7.50 R 16
Auflagen und Hinweise
(siehe Pkt 3.)
7.50 R 16 1), 3)
Fahrzeugausführung mit 5 ½ J x 16" Serienfelge
Angaben zum Serienrad: 5 ½ J x 16 ET 33
Serienreifen: 7.50 R 16
Auflagen und Hinweise
(siehe Pkt 3.)
215/85 R 16 1), 2), 3)
235/85 R 16 1), 3)
7.50 R 16 1), 3)
Fahrzeugausführung mit 6 ½ J x 16" Serienfelge
Angaben zum Serienrad: 6 ½ J x 16 ET 20,6
Serienreifen: 7.50 R 16 bzw. 235/85 R 16
Auflagen und Hinweise
(siehe Pkt 3.)
215/85 R 16 1), 3)
235/75 R 16 1), 2), 3)
235/80 R 16 1), 3)
235/85 R 16 1), 3)
245/75 R 16 1), 3)
255/70 R 16 1), 3)
255/85 R 16 1), 2), 3)
265/75 R 16 1), 3)
TÜV AUTOMOTIVE GMBH
Unternehmensgruppe TÜV Süddeutschland
Engineering Center Böblingen
Otto-Lilienthal-Straße 16
D-71034 Böblingen
Hersteller: Mayerosch Off Road Reifen GmbH & Co. KG Anlage 95 zum
Sudetenstraße 20 zumGutachten
D - 35440 Linden Nr.18 10 07 5180/4
(Stand 04/2004)
Blatt: 2 von 3
Akkreditiert unter DAR-Registriernummer KBA-P-00001-95
von der Akkreditierungsstelle des Kraftfahrt-Bundesamtes, Bundesrepublik Deutschland
1.
Fortsetzung zu
Verwendungsbereich und Reifen:
Fahrzeugausführung mit 7x16" Serienfelge
Angaben zum Serienrad: 7J x 16 ET 33
Serienreifen: 235/85 R 16 bzw. 265/75 R 16
Auflagen und Hinweise
(siehe Pkt 3.)
215/85 R 16 1), 3)
235/75 R 16 1), 2), 3)
235/85 R 16 1), 3)
245/75 R 16 1), 3)
255/70 R 16 1), 3)
265/70 R 16 1), 3)
265/75 R 16 1), 3)
275/70 R 16 1), 3)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR