İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONTURK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,903

Etiketler
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

arkadaşlar perkins motor dodge fargo desoto marka diye bildiğimiz ama halk dilinde kısacası doç dediğimiz araçların orjinal motorudur. :smiley:

ONTURK' Alıntı:
Veeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

İlk marş;

Şampanyayı patlattık garajda :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=t7wF1dCNaD0

İzmir de Emeği geçen Ralli oto personeline ve Özellikle Defender in ciğerini bilen Motor u sıfırdan özenle ve özveriyle yapan Ali Ustama sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim.

hayırlısı olsun uzun ve yorucu bır surek sızı beklıyor.. kolay gelsın yavaş yavaş hepsını halledersınız hiiiç acele etmeyın küsmeyin birsürü zorluklarla karsılacaksınız umarım iyi ustalarla karsılasırsınız.. hıcbır defender sahıbı benımkı tamaamen bıttı demez oyuzden hıc acele etmeyın zamana yayarak bu ısın keyfını cıkarmaya calısın..
Berk

Aynen katılıyorum size;

Motor ve mekanik ustam "Ralli oto Ali usta" 4/4 lük işinin ehli ve en önemlisi bu işi severek ve büyük özveri ile yapıyor.

Aynı özelliklerde kaporta ve boya ustası arıyorum şu sıralar.

ONTURK' Alıntı:
Aynen katılıyorum size;

Motor ve mekanik ustam "Ralli oto Ali usta" 4/4 lük işinin ehli ve en önemlisi bu işi severek ve büyük özveri ile yapıyor.

Aynı özelliklerde kaporta ve boya ustası arıyorum şu sıralar.
Hayırlısı olsun motorun sesi çok güzel geliyor. inşallah en kısa sürede toplarsınız da sonbaharda gezeriz ;)
bende izmirdeyim Ralli oto Ali usta Ssangyonglara da bakıyor mu acaba,yada tüm arazi araçlarına bakıyor mu? bilginiz varmı?
Hayırlısı olsun. Saygılar..

mehmet35yildiz' Alıntı:
Hayırlısı olsun motorun sesi çok güzel geliyor. inşallah en kısa sürede toplarsınız da sonbaharda gezeriz ;)
bende izmirdeyim Ralli oto Ali usta Ssangyonglara da bakıyor mu acaba,yada tüm arazi araçlarına bakıyor mu? bilginiz varmı?
Hayırlısı olsun. Saygılar..

Tüm model araçların bakımlarını yapıyor.

İrtibat kuratsanız yardımzı olacaktır.

Aracı ilk kez Yürüttük.

Alt takım ve şanzımanlar ne durumda diye

Vize problemi olduğundan verdik kendimizi dağlara :smiley:

İşte fotolar;

e Dağa çıkılmışken Biralarımızı almasak olmazdı değil mi?

IMG_20110727_192249.jpg

IMG_20110727_192229.jpg

IMG_20110727_192214.jpg

hayirli olsun Serkan kardes, gec gordum, ben de izmirdeyim biliyorsun, kolayliklar diliyorum... en kisa zamanda gonlune gore tamamlayabilmen dilegi ile...

Tüm model araçların bakımlarını yapıyor.

İrtibat kuratsanız yardımzı olacaktır.

Teşekkür ederim, fakat Ali Ustanın telefon numarasını da verebilirseniz sevinirim..

saygılar

hay maşallah serkan ilk yürüttüğünde yanında olup keyfini ve sevincini görmek isterdim ;D

ben ilk aldığımda 1 saat şarkı söylemiştim içinde

o kadar arabam oldu en ucuzu buydu ama en çok buna (dinodefendere) sevinmiştim.

selamlar

turkakreb' Alıntı:
tüm lastiklere takoz koyduğunuza göre, işe el freninden başlamak lazımmış gibi geldi bana ;D

Oldu mu ya.

Bende bu cümleyi kuracaktım ama forum işleri ile ilgilenmekten unutuvermişim. ;D

İlk sefere ait fotoğraf sayısı çok az Serkan hocam.

Bu arada Bira şişeli fotoğraflarınızı abartmayalım. Kötü örnek olmayalım diğer kullanıcı arkadaşlarımıza.
Üzülerek yazıyorum bazılarını silmek zorunda kalabilirim başka zamanlarda. (İçki şişeli fotoğrafları yani)

kokteknik' Alıntı:
hay maşallah serkan ilk yürüttüğünde yanında olup keyfini ve sevincini görmek isterdim ;D

ben ilk aldığımda 1 saat şarkı söylemiştim içinde

o kadar arabam oldu en ucuzu buydu ama en çok buna (dinodefendere) sevinmiştim.

selamlar

Yanından ayrılamadım bir süre.

Çok farklı bir sevinç Seviyorum bu aracı.

turkakreb' Alıntı:
tüm lastiklere takoz koyduğunuza göre, işe el freninden başlamak lazımmış gibi geldi bana ;D

Şanzımanları indirip bakıma alacağız zaten bu motorun ilk test sürüşü idi .

Sırada şanzımanlar ve kople alt takım var.

Bu işlerin içinde el freninin balata değişimide var o zaman sorunumuz çözülecek.

Ses gelmeyen yer yok alt takımda tüm burçlar değişmeli sanırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri