euzlu
"YANOFF" KARS...
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
güzel olmuş : )))
güzel olmuş : )))
ONTURK' Alıntı:Veeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
İlk marş;
Şampanyayı patlattık garajda
http://www.youtube.com/watch?v=t7wF1dCNaD0
İzmir de Emeği geçen Ralli oto personeline ve Özellikle Defender in ciğerini bilen Motor u sıfırdan özenle ve özveriyle yapan Ali Ustama sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim.
Hayırlısı olsun motorun sesi çok güzel geliyor. inşallah en kısa sürede toplarsınız da sonbaharda gezerizONTURK' Alıntı:Aynen katılıyorum size;
Motor ve mekanik ustam "Ralli oto Ali usta" 4/4 lük işinin ehli ve en önemlisi bu işi severek ve büyük özveri ile yapıyor.
Aynı özelliklerde kaporta ve boya ustası arıyorum şu sıralar.
mehmet35yildiz' Alıntı:Hayırlısı olsun motorun sesi çok güzel geliyor. inşallah en kısa sürede toplarsınız da sonbaharda gezeriz
bende izmirdeyim Ralli oto Ali usta Ssangyonglara da bakıyor mu acaba,yada tüm arazi araçlarına bakıyor mu? bilginiz varmı?
Hayırlısı olsun. Saygılar..
Tüm model araçların bakımlarını yapıyor.
İrtibat kuratsanız yardımzı olacaktır.
turkakreb' Alıntı:tüm lastiklere takoz koyduğunuza göre, işe el freninden başlamak lazımmış gibi geldi bana ;D
kokteknik' Alıntı:hay maşallah serkan ilk yürüttüğünde yanında olup keyfini ve sevincini görmek isterdim ;D
ben ilk aldığımda 1 saat şarkı söylemiştim içinde
o kadar arabam oldu en ucuzu buydu ama en çok buna (dinodefendere) sevinmiştim.
selamlar
turkakreb' Alıntı:tüm lastiklere takoz koyduğunuza göre, işe el freninden başlamak lazımmış gibi geldi bana ;D