İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONTURK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,935
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

karşıyaka' Alıntı:
6. Sanayide İsmail usta ve ekibi. 0554 491 5377 nosu. Ben bugun yanındaydım xj için görüştüm,dodik montajı için ama polyester oldugu için ben aracın sacını kesmem,ama ne istersen sana sactan yaparım dedi. Ara bi görüş istersen tatminkar olacağına eminim. Benide söyleyebilirsin.

Sen anlaştın mı xj için bu ustayla

Etiketler

Yok abi polyester oldugun sacı kesmem dedi,istanbula götürcem ben aracı, Sacı kesmem demesi kıyılmaz bu araca demesinden. Ama tamponlar için istanbul dönüşü ona gidicem.

karşıyaka' Alıntı:
Yok abi polyester oldugun sacı kesmem dedi,istanbula götürcem ben aracı, Sacı kesmem demesi kıyılmaz bu araca demesinden. Ama tamponlar için istanbul dönüşü ona gidicem.

Murat;

Bu kaportacı ile konuştum aracı gördü.

Ama istediği fiyatı burada söyleyemiyorum bile sıfırlar yetmiyor

Sadece kaporta işçiliği için istediği paralara defender toparlanıyor walla

ONTURK' Alıntı:
Ama istediği fiyatı burada söyleyemiyorum bile sıfırlar yetmiyor

Sadece kaporta işçiliği için istediği paralara defender toparlanıyor walla

İzmir'de iş yaptırmak zor abi , bizim arabaları gönlümüzce yaptırabileceğimiz ustalar hep 6ayda 1 senede amerikan toplayanlar :smiley: gündüz 2 çekiç atıp kalan vakitte araç sahibiyle kafa kıyak takılan amcalar :smiley: ama işçilik çok pahalı, amerikan toplanır gibi muamele çekmişlerdir :smiley:

Kolay gelsin

ozcour' Alıntı:
İzmir'de iş yaptırmak zor abi , bizim arabaları gönlümüzce yaptırabileceğimiz ustalar hep 6ayda 1 senede amerikan toplayanlar :smiley: gündüz 2 çekiç atıp kalan vakitte araç sahibiyle kafa kıyak takılan amcalar :smiley: ama işçilik çok pahalı, amerikan toplanır gibi muamele çekmişlerdir :smiley:

Kolay gelsin

Aynen ama bu gün kafama göre birini buldum sanırım bakalım haftaya girecek kaportaya sanırım

Doğrudur valla abi,izmir piyasasında pek adam olmadığından olanlarda biraz şişiriyor,işçiliğine lafım yok ama ücret konusunda olur yani bana çektiği fiyatta baya sağlam ama bende artık pes etme noktasına geldiğimden ince işleri mecbur yaptırcam ona. Yeni bulduğundan memnun kalırsan banada haber ediver ya

karşıyaka' Alıntı:
Doğrudur valla abi,izmir piyasasında pek adam olmadığından olanlarda biraz şişiriyor,işçiliğine lafım yok ama ücret konusunda olur yani bana çektiği fiyatta baya sağlam ama bende artık pes etme noktasına geldiğimden ince işleri mecbur yaptırcam ona. Yeni bulduğundan memnun kalırsan banada haber ediver ya

Daha önce bir arkadaşımın vosvosu topladı işçilik 100 üzerinden 200 o racı çok iyi biliyorum.

:Bakalım defender da neler yapacak. aleminyum olunca işler değişiyor biliyorsun.

ONTURK' Alıntı:
Daha önce bir arkadaşımın vosvosu topladı işçilik 100 üzerinden 200 o racı çok iyi biliyorum.

:Bakalım defender da neler yapacak. aleminyum olunca işler değişiyor biliyorsun.

evet abi sende bide bu sıkıntı var alüminyum kasa,sac toplayan pek bulaşmıyor sanırım yada beceremiyor

karşıyaka' Alıntı:
evet abi sende bide bu sıkıntı var alüminyum kasa,sac toplayan pek bulaşmıyor sanırım yada beceremiyor

Tüm kapılar yeniden basılıyor.

Kaput ve sağ ön çamurluk yenisi takılıyor.

Gerisi düzgün zaten . yani pek aleminyum işçiliği kalmıyor ustaya.

benim izmir de 1. sanayide bi kaportacı akrabam var, ona zamanında benimde defender alacağımı söyledigimde, kaporta işiini kafaya takma hallederiz demişti. isterseniz halen halledebilirmi diye ona sorabilirim?

Arkadaşlar ,

04 Eylül Pazar günü İzmir Seferihisar'da bir etkinliğimiz var.

Ziyaret etmeniz gereken linkimiz;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78753.0

Sonunda Kafama göre bir kaportacı buldum ve araç bu gün çekici üzerinde kaportacıya indi.

Bakalım Asıl değişim bundan sonra sanırım

hayırlı olsun kardeşim,değişimi aşama aşama fotoğraflarsan daha çok takipteyiz ;)

Her aşamasını fotoğraflayacağım,

Paylaşırım burada

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri