Zemine iki kat İsonem ms polimer uyguladım. Yumuşak esnek bir kaplama sağlıyor. Su yalıtımı için daha önce çekme karavanımın altına uygulamıştım.
Ön kabin tavanını kontraplak ile kapladım. Ekli dosyayı görüntüle 518269
Zemine iki kat İsonem ms polimer uyguladım. Yumuşak esnek bir kaplama sağlıyor. Su yalıtımı için daha önce çekme karavanımın altına uygulamıştım.
Ön kabin tavanını kontraplak ile kapladım. Ekli dosyayı görüntüle 518269Ekli dosyayı görüntüle 518270
Taban çıtalarını zemine dayson ile yapıştırdım. Aralarını dynaflex ile doldurdum. Karton kullanarak kalıp çıkarıp zemin kontraları kestim. Kontraların altına BİZOFOL da serdim. Taban yalıtımı da bu şekilde tamamlandı.
Valla her gün bayağı yoruluyorum. Ses biraz da herkes uyuduktan sonra kayıt yaptığım için alçak ve tekdüze oldu.
Bu arada yerlere laminant döşedim.
Duş kabini ölçüleri davlumbazların olduğu yere uymadığı için biraz yükseltmek gerekti. Alt karkası oluşturup üstüne yerleştirdim. Benim niyetim duşu yarım kabin yapmaktı fakat eşimin isteği sonucu tam boy olarak duvarlarını hazırladım. Duvar kontraplağı ile kabin arasında oluşan boşluklara da yalıtım süngerinden yapıştırıp arada boşluk oluşmasını engelledim.
Oturma grubu aynı zamanda yatak olabilecek şekilde düşünmüştüm. Bunun için oturma grubunun üst kısımları sürgülü şekilde olacaktı. Önce planlayıp kontra üzerinde çizdim. Daha sonra freze ile çizdiğim yerlerden kestim. Yerinde uygun yerlerinden birleştirerek ve ayaklarını da yaptıktan sonra sürgülü yatak hazır. Aynı zamanda yukarı doğru kapak açılabiliyor ve depolama alanına ulaşım sağlanıyor.
Mutfak alt dolabına başladım. İlk resimdeki gibi fakat yerleşimde çıkan sıkıntıdan dolayı yerlerini değiştirmek gerekti ve ikinci resimdeki gibi bir dolap ortaya çıktı.sağda lavabo ortada buzdolabı olacak solda kapı girişinde ocak olacak. Ocağın olduğu yer daha sonra koyacağım ikili koltukla arasında az mesafe kalacağı için daha dar tezgah mesafesi yaptım. Aynı zamanda ocağı yanlamasına koymak daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. daha önceden çekme karavanıma dikine koymuştum ve duvara fazla yakın olmuştu.