Bu arada program kullanmayı çok beceremesemde elimden geldiğince planı çizmeye çalıştım.
-Arka tarafta karşılıklı iki oturma alanı, en arka 50cm lik kısmı ve kalan 150cm lik kısmı iki parça halinde kayar şekilde ortada birleşerek yatağı oluşturacak. Bu şekilde yapmamın sebebi arka kapıları açıp giriş çıkış için kullanarak daha ferah bir ortam oluşturmak. Yatak 180*200 ölçüsünde.
-Sürgülü kapı tarafında 50*120mutfak tezgahı, onun önünde de biraz daha alçak bir dolap, bunu ne için kullanacağımı netleştirmedim. Alçak yapmamın sebebi karşısına denk gelecek olan arka oturma koltuğu ile arasındaki geçişin rahat olması.
-Arka koltuk 100*60cm ölçüsünde, -arkasında banyo kabini olacak. 70*100 ölçüsünde, banyoyu yarım yapmayı düşünüyorum. Üst kapağını açarak kullanmayı düşünüyorum. Sürekli kullanımda olmayacağı için tabandan tavana kadar kapatan bir banyo içerisinin ferahlığını da engelliyor. Kullanışlılık açısından Yanlış düşünüyorsam, daha sonra tamamen kapatma şansım da var. Ekte bir örneği var.
-Banyo kabini yanında da buzdolabı olacak, üstüne dar bir saklama dolabı olabilir.
-Mutfak üstünde ve arka koltuk üstünde tavan dolapları olacak. Arka tavanda klima olduğu için yatak üstüne dolap şimdilik düşünmüyorum.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi