ermus35
Kamp II
Teşekkürler. Psikolojik danışmanım. Bir ortaokulda çalışıyorum.elinize sağlık. sitemli bir düzen dahilinde çalışıyorsunuz. tebrik ederim. bu arada mesleğiniz nedir?
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler. Psikolojik danışmanım. Bir ortaokulda çalışıyorum.elinize sağlık. sitemli bir düzen dahilinde çalışıyorsunuz. tebrik ederim. bu arada mesleğiniz nedir?
Yanlardaki su oluğunun birinde ve arka tavanın bitim yerinde biraz vardı. Sadece buralara boya sürdüm. Tamamını yapmadım. Tamamına yapsam daha güzel olurdu aslında ama sonra da yapılabilir.Mustafa hocam tavanda hiç korozyon pas yok muydu, önce bir kat boya atsanız miydi diye düşündüm
Pencere kenarlarına çerçeve yaptım.
Orta kısımdaki camlar yalıtımla kapatıldı.
Yan duvarlar ikinci kat climaflex ve BİZOFOL ile yalıtımı tamamlanacak.Ekli dosyayı görüntüle 518155Ekli dosyayı görüntüle 518156Ekli dosyayı görüntüle 518157Ekli dosyayı görüntüle 518158Ekli dosyayı görüntüle 518159Ekli dosyayı görüntüle 518160
Sitede sorun var galiba. Düzenliyorum fakat yayınlamıyor. Tekrar atayım.Bu son posttaki resimleri açmıyor malesef tarayıcı..
Güneş panellerini tutturmak için profilden bir şase oluşturmuştum. Bunu araca delik delmeden nasıl bağlayacağımı araştırırken yurtdışında aracın kendi üzerinde bulunan bağlantı parçasına tutturulan bir aparat kullandıklarını gördüm. Bunun benzerini kendimce düşünerek hazırladım. Boyadıktan sonra araç üstündeki tırnaklara geçirip sabitledim. Resimlerde nasıl olduğu anlaşılıyordur. Bunun üzerine boydan profil atıp, onun üstüne paneller için hazırladığım şaseyi bağlamayı düşünüyorum. Iveco ve Ducatoda bu tırnaklar var galiba. karavan yapacaklar için yardımcı olacağını düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 518039Ekli dosyayı görüntüle 518040Ekli dosyayı görüntüle 518041Ekli dosyayı görüntüle 518042Ekli dosyayı görüntüle 518043Ekli dosyayı görüntüle 518044
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/
öcelikle kolay gelsin ve herşey gönlünüzce olsun. bu şekilde bir bağlantı aparatı uydurmanız ve aracı delmeden takılması harika.... tebrik ederim, çok güzel bir düşünceGüneş panellerini tutturmak için profilden bir şase oluşturmuştum. Bunu araca delik delmeden nasıl bağlayacağımı araştırırken yurtdışında aracın kendi üzerinde bulunan bağlantı parçasına tutturulan bir aparat kullandıklarını gördüm. Bunun benzerini kendimce düşünerek hazırladım. Boyadıktan sonra araç üstündeki tırnaklara geçirip sabitledim. Resimlerde nasıl olduğu anlaşılıyordur. Bunun üzerine boydan profil atıp, onun üstüne paneller için hazırladığım şaseyi bağlamayı düşünüyorum. Iveco ve Ducatoda bu tırnaklar var galiba. karavan yapacaklar için yardımcı olacağını düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 518039Ekli dosyayı görüntüle 518040Ekli dosyayı görüntüle 518041Ekli dosyayı görüntüle 518042Ekli dosyayı görüntüle 518043Ekli dosyayı görüntüle 518044
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi