Mobil Ofis tadil ruhsata işleme yapılıyor, aracın sınıfı cinsi değişmediği için ÖTV farkı durumu yok. Yine proje çizim onay yapılıyor TSE kontrol onayı ve TÜV araç tespit muayenesi ile aracın ruhsatına sadece açıklama bilgiler kırmına "Mobil Ofis araca tadil edilmiştir" ibaresi oluyor. Benim işimi de yapan Facebook da proje mühendislik firması olan proje işleri yapan Levent Kara diye aratın bulup iletişime geçin bilgi alın çünkü bazı şeylerde olduğu gibi internet de sosyal medya facebook da yanlış bilgiler veriliyor, Mobil Ofis tadili için illada aracın şirket üzerine kayıtlı ticari kullanım amaçlı olması gerekmiyor araç şirket üzerine değil kendi adınıza ruhsat alınca rusatın kullanım amacı kısmında mesela araç kamyonet ise "HUSUSİ-YÜK NAKLİ" yazıyor eğer araç ruhsat şirket üzerine ise "TİCARİ-YÜK NAKLİ" yazıyor, hususi olması avantajınazadır ticari ruhsat araçlarda karayollarında yük taşıma için gerekli olan K belgesi SRC belgesi gibi belglerde olması gerekiyor hususi ruhsatlı araçlarda bunlar olmuyor ve kullanım gezmek ve mobil ofis kullanımı avantajlı ve yurtdışına gezi yapmak için çıkış sorunu olmuyor. Ben de 2019 da Ford Transit aracımı sıfır alarak projeli onaylı ruhsata işli mobil ofs tadlatı yaptım 4 yıldır yurtiçi yurdışı gezilerde kullanıyorum.