Iveco Daily 40c11 Otobüsten 4+1 Karavana Dönüşüm.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ermus35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 176
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,051

Hafta içi güneş panelini bağlayacağım profili yerine sabitledim. Panel kablosunu içeri almak için 25lik bir plastik su borusu dirseği kullandım. Paneli de yerine monte ettim. Yanında bir panellik daha yer hazır.
Haftasonu yalıtım ve kablo döşeme ile uğraştım fakat telefonumda fazla fotoğraf yok, çekince paylaşırım.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa hocam tavanda hiç korozyon pas yok muydu, önce bir kat boya atsanız miydi diye düşündüm

Mustafa hocam tavanda hiç korozyon pas yok muydu, önce bir kat boya atsanız miydi diye düşündüm
Yanlardaki su oluğunun birinde ve arka tavanın bitim yerinde biraz vardı. Sadece buralara boya sürdüm. Tamamını yapmadım. Tamamına yapsam daha güzel olurdu aslında ama sonra da yapılabilir.

Yalıtım malzemesi olarak 4 çeşit malzeme aldım.
1- Dinamik ısı 13 mm dynaflex rubber kendinden yapışkanlı polietilen kauçuk
2- Dinamik ısı 15 mm climaflex kendinden yapışkanlı polietilen levha
3- ABBA BİZOFOL
4- Bir de yan direk üzerlerine ve tavan kirişlerin üzerine içlerine yalıtım yapamadığım için Bitüself yalıtım bandı kullanıyorum.
Tavana ilk olarak dynaflex yapıştırdım. İkinci kat olarak climaflex yapıştırdım. Son kat olarak BİZOFOL yapıştırdım.
Yan duvarlara climaflex yapıştırdım.
ilk kat yalıtımdan sonra kablo kanallarını ve kabloları döşedim. Kablo kanalları ilk kat ve ikinci katın arasında kaldı.

Son düzenleme:

SON KONULAR - FORUM