Buzdolabı tezgah altı ise 50 cm genişilk/derinlik yetiyor, sizin planınız da uygulanabilir gibi gözüküyor sadece yatak biraz dar gibi ve özellikle de ayak ucu.2.plan da buzdolabı için 50cm derinlik yeterli midir diğer bi sorun araç içinde yükseldikçe daralmaya başlıyor ranza için
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben de çok düşündüm ve yatağın aracın sol tarafında olmasının, herhangi bir yerde yolun sağında park etmiş haldeyken, insanın başınan gelmesin ama arkadan gelen bir aracın çarpması durumunda çok tehlikeli olabileceğini düşünerek 2. plandan vazgeçtim ve 1. planı uyguladım.
Kimse alınmasın ama bizim düşüncemiz şöyle; campervan tarzı bir araç ile gezmek, tabiatla içiçe olamak, kafamıza göre yaşamak ve şehrin sıkıntısından uzaklaşıp, birazcık da olsa oh demek istiyorsak eğer, evimizdeki rahatlığı kesinlikle aklımıza getirmiyoruz ya da evimizden dışarı çıkmıyoruz
Sıcaklarda klima umurumuzda değil, camları açarız olur biter, televizyon olmuş olmamış dert değil, kafamızı dinlemeğe çalışıyoruz ilave strese gerek yok, yerimiz darmış aman sen de; yarın gezeceğimiz antik kentlere, yüzeceğimiz plajların güzelliğine, tanışacağımız insanların insanlığına bak, mutlu ol, anın keyfini yaşa...
diyoruz ve gerçekten de şimdiye kadar yaptığımız gezilerimizde rahat rahat dolaştık, örneğin 30 Ağustos 2013 günü başlayıp 26 Ekim 2013 tarihinde biten, 58 gün süren gezimiz
http://www.gezenbilir.com/konu/kafa...maris-datca-fethiye-denizli-af.107053/page-15
ve yine ne tesadüf 5.Eylül.2016 tarihinde başlayıp 2.Kasım.2016 tarihinde biten 58 günlük gezimiz ( bu gezinin yazısı henüz yok)
2016 yılındaki gezimizin ilk 14 günü abim ve eşi ile birlikte ,160-170 cm boylarında 4 yetişkin, hiç de sıkıntılı olmadan (ama dediğimiz gibi, sıkıntılı olup olmaması sizin yaşam tarzınıza ve neyi nasıl kabullendiğinize bağlı) gezebildik.
yani özetle aracınızın yerleşim pğlanı vesaire konular tamamen sizin ve elbetteki eşinizin kabullerine bağlı, 10 metreküp de yeter, 20 metreküp de az gelir
Biz ilk planı uyguladık ve memnunuz, belki birkaç sene sonra 2. plana geçeriz
Size de kolaylıklar dileriz, gönlünüze göre olsun..