Iveco 2007 17m3 Ün Karavana Dönüşümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egeboncuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,561

Etiketler
çok
Nedense bizde akuler,gunes panelleri,invertor vs vs cok fazla elektrige yukleniliyor. Rahmetli Ruzgar abimiz 3 sistem buzdolabi + kucuk ustten kapakli 12v buzdolabi ile isi cozmustu. Sahibindenkomdaki ilanlara bakiyorum, ilanlarin %95 i akuye ve gunes panellerine dayali sistem. Bir tup kullanmak yerine niye o kadar ekipman kullaniliyor? Ayrica aku korumazsaniz hemen oluyor.

merhaba evet 3 sistem üstten kapaklı buzdolapları var ve bende uzun süre kullandım
fakat bu tür soğutucular ortam sıcaklığının 25 santigrat altına kadar inebilirler ortam sıcaklığının 40 derecelerde olduğunu farz ederseniz 15 dereceye ancak inebilirler ayrıca çoğunluğu küçük hacimlidirler
bu nedenle benim tercihim değiller

Güzel bir çalışma olmuş marifet iltifata tabidir.Bence de iç dizayn modadan ziyade kullanabilirlik esası oluşturur .Araç seçimi çok olumlu 17 m 3 olarak.Aşama aşama ve tamamını da görelim inşaAllah hayırlı olsun takipteyiz.

Selam.
Öncelikle aracınız hayırlı olsun.Karşıyakada oturuyorum,iş yerim ata sanayide.Hergün iş yerine giderken gördüğüm araç bumu acaba? Son bir aydır araç kaybolmuştu ve ben üzüldüm.Sebebide şu camına yazı bırakmayı düşünüyordum tanışmak için. Yazıyı niye bırakmadımki diye üzülmüştüm. Kolay gelsin şimdiden.

Arkadaşım selam ve teşekkür ederim
Çok büyük ihtimalle tahmin ettiğin araç benimki şu anda Kuşadası'nda mobilyacı arkadaşlarımın dükkanında benim işlerim dolayısı ile ara verdim ama herhalde bir iki hafta içinde tekrar gidip bitirmeye çalışacağım
Bu arada ne zaman istersen tanışabiliriz telefonumu yazayım 532 461 91 26
ne zaman istersen ara Karşıyaka'da oturuyorsan çok yakınız bende tanışıp görüşmek isterim
Selamlar

Sayın Egeboncuk kolay gelsin aracınız güzel olacak bu şimdiden belli oluyor. İveco 17m3 araçtan bende de var. Size tavsiyem işin başında iken arka kapıların iptalini düşünün derim ben sonradan yaptım çok memnun kaldım. Çünkü bu araç kapıları çok büyük kullanımda tıkırtı, ses toz, karanlık oluyor, bir fotoğrafı gönderiyorum iyi çalışmalar.

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gezegen07 arkadaşım uyarın için çok teşekkür ederim seyahat esnasındaki ses içeriye girebilecek soğuk bunlarda çok haklısınız daha öncede yazdım ilk kapatmama nedenim bence tabiki emniyet birde benim projemde oturma gurubum arkada ve o kapıyıda kullanmayı düşünüyorum ilginiz içinde çok teşekkür ederim
ayrıca aracınız çok güzel görünüyor birde iç fotolarını görsek çok sevinirim

Haklısınız kendi ihtiyaç ve zevkinize göre yaptığınız araç en güzeli olur. Bir kaç fotoğraf gönderiyorum, başka bilgi ve foto isterseniz e-mail adresinize gönderebilirim. Kolay gelsin.

Arka kapatmayı Bursa damı yaptırdınız . Müstakilen yaptırdıysanız kaç TL ye hangi firmaya yaptırdınız acaba , yaptırmak isteyen arkadaşlara faydası olsun . Teşekkürler .

Ankara da yaptırdım. Bir kaporta ustasında karavan camı hariç üçbine mal ettim. Cam normal olursa 400-500 civarı ilâve ederseniz üçbuçuk civarı maliyeti var. İyi akşamlar.

SON KONULAR - FORUM