İstiyorum!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,606

VitaEsMorte

Zirve
1. Her sürücünün sağ duyulu ve basiretli davranmasını
2. Bu şekilde davranmayanların araç sürme haklarının ellerinden alınmasını
3. Trafikteki kamyon terörüne TSK'nın el koymasını
4. Kent içindeki taksilerin azaltılmasını
5. Kornayı bir uyarı mekanizması olarak değil bir duygu belirteci veya kişisel mastürbasyon aleti olarak görenlerin kafalarının Nadir abinin Acmat'ında bir süre gömülerek havalı korna ayarı yapılmasını
6. Minibüs şöförlerinin evrim haritalarının çıkarılmasını
7. Otobüs (özellikle özel halk) şöförlerinin akülü araba ile TEM'e salınmasını
8. Doğa sporları ile uğraşanların bu sporlarla uğraşmayanlara göre daha hoşgörülü ve sağduyulu olması gerekirken nasıl olup da birbirlerini yeme konusunda başı çektiğinin bulunmasını
9. Kütüphanelerin kapatılıp her eve bir kütüphane kurulmasını
10. Trafik polislerinin bütçe açıkları ile değil trafikle ilgilenmelerini
11. Haber kovalarken insanlığını bir yere koyan gazeteci görünümlü yaratıkların kovaladıkları haberdeki özne ile aynı akibeti paylaşmalarını
12. Demokrasi savunucularının demokrasiyi nalıncı keserinden ayırdeden farkları okuyup sorularla tartışmalarını
13. Bunu yapamayanların sadece konuşmak için konuşmamalarını
14. Fikir beyan etmekle kin kusmak arasında ince bir çizgi olduğunun tüm köşe yazarlarınca bilinmesini
15. Köşe yazarlarının, ait oldukları grupta CEO olmadıklarını anlamasını
16. Kadınları taciz edenlerin ceza olarak kendi ailelerinin de benzer bir şeye maruz kaldıkları simülasyonlarla beyinlerinin yıkanmasını
17. Azınlığın değil çoğunluğun işini iyi yapmasını
18. İşinin iyi yapanların da seslerinin çıkmasını
19. Halkın kendi kendisini yönetmesini
20. Aracımın lastiklerine bıçak sokan korkak adamın bana teslim edilmesini
21. Değnekçilerin değnekle İran sınırına kadar kovalanmasını
22. Devletin mümkünse hiçbir yaramı sarmamasını
23. İnsanların paraya tapmaktan vazgeçip kapımıza kadar gelmiş küresel ısınma tehdidine kulak vermelerini
24. İnsanların içgüdülerine göre yaşamayı bırakıp biraz da çevrelerindeki toplumsal olaylara katılımcı olmalarını
25. Vatanseverim demekle vatanın sevilmeyeceğinin anlaşılmasını
26. Vatanını en çok sevenin işinin en iyi yapan olduğunun idrak edilmesini
27. Sedat'ın bana söz verdiği halde yediği kömelerin kabus olup rüyasına girmesini
28. Yaklaşan seçimlerde politikacıların meydanlarda boş bırakılmasını
29. Dürüstlüğün bir nitelik olmadığının anlaşılmasını
30. Cemal abinin Hemşin'deki evinde bize muhlama yapmasını
31. İstanbul'un trafik sorununu çözebilecek kişilerin "doktor" değil "mimar" olması gerektiğinin anlaşılmasını
32. İstanbul'un trafik sorununun asla çözülemeyeceğinin anlaşılmasını
33. Yeşille maviyi ayının yavrusunu sevdiği gibi seven kişilerin aynı şekilde sevilmesini
34. Doğadaki etkinlikleri piknikle sınırlı insanların doğayı daha yakından tanımalarını
35. 33. maddeyi düşünerek 34. maddenin yürütmesinin durdurulmasını
36. Türkiye'nin sadece İstanbul ve Ankara olmadığının artık anlaşılmasını
37. 3 santim kar yağınca kedi enciği gibi inleyen basın mensuplarının ocak ayında Erzurum'da yakan top oynamaya gönderilmesini
38. İnsanın şu dünyada sadece 3 gün yaşayacağını idrak etmesini
39. Dargınların barışmasını
40. Benden sonra yazacak arkadaşların sıra numarasına riayet etmelerini

Etiketler
Ynt: İstiyorum!

41. 30. maddeki eyleme iştirak etmeyi
42. 41. maddeki eylemi takiben üstüne bir parmak kalınlığında fındık serpiştirilmiş hamsiköy sütlacı yemeyi ;D
43. Yılda en az 45 gün izin kullanmayı

45. Sürücülere sinyal vermenin nasıl ve ne işe yaradığının öğretilmesini
46. Emniyet kemerini kendi hayatımız için takmamız gerektiğini ve "bana bişe olmaz" edalarından vazgeçilmesi gerektiğini (şakası yok bu işin)
47. Yurdum yollarının yapılmasını (yol kenarlarını, süsü püsü yapana kadar önce delik deşik yolların yapılması gerekir) ve zevkle adam gibi araba kullanabilmeyi
48. Vergilerin azalmasını (özellikle otomobil fiyatları ikiye katlanmasın, bizde caaanım arabalardan sahip olalım)
49. Kırmızı ışıkta durulması gerektiğinin öğrenilmesini
50. Hayvanlara eziyet edilmemesini
51. Gülümsemenin zor olmadığını insanların anlamasını
52. İçten olup, canım-cicim diyen her kızın karşısındaki adama iş atmadığını (kaba tabirle oldu ama) anlayamayan adamların bunu anlamasını
53. Saçma sapan kadın programları, tartışma ve yarışma programlarının insanların hayatını zehir etmemesini
54. TV kanallarında daha çok belgesellere yer verilmesini
55. İnsanların hastane kuyruklarında bekletmeyecek bir sistemin getirilmesini
56. Eğitim sisteminin kökten değişmesini
57. Sokaklarda güvenle yürünecek bir Türkiye
58. Kapkaçın, terörün, namussuzluğun yok olmasını
59. 3. sayfa haberlerinin azalmasını
60. İleride büyük bir garajım olsun, içi bol bol araba dolsun ;)
61. Kültür ve refah düzeyimiz yüksek olsun
62. Ülkemin her yerini gezmek
63. 3-4 dil konuşmak
64. Suların şırıl şırıl akmasını
65. Sağlıklı olalım
66. Herkes mutlu, yaşanası hayatlarımız ve hayallerimiz gerçek olsun İSTİYORUM

67. 60. madde için düzeltme: ileride değil hemen olsun. Yaşlanınca napcam o kadar çok ve güçlü arabayı. Şimdi lazım :smiley:
68. meşhur muhlamaların tadına bakabilmeyi

71. 30. maddeye iştirak etmeyi (balum benden çok yaşayacak :D)
72. Asgari ücreti belirleyenlerin yılda 3 ay o parayla yaşamalarını
73. bozuk para vermeyince bozuk atan minibüs şoförlerinin kafasına bozuk para atılmasını
74. binmeden önce nereye gideceğini soran taksi şoförlerinin kısa mesafelere sırtında taşımalarını
75. 71. maddeye iştirak etmeyi

78.gelecek nesile bize bırakılan dünyadan daha yeşil daha mavi ve daha temiz bir dünya bırakılmasını istiyorum.

80. Fosil yakıtının yerini alacak, çevreye zararsız alternatifler bulunmasını
81. Sadece kapalı alanlarda değil, sokakta da sigara yasağı getirilmesini. Kendini zehirlemek isteyenlerin aynı düşüncesizliğe beni ve benim gibileri maruz bırakmamasını.

82. Vatan Bilgisayar'a her gidişimde dakikalarca bakıştığımız 10 megapiksellik Canon'la artık evimde bakışmayı,
83. Afrika'da safariye katılmayı,
84. İşyerimdeki güzel ortamın hiç bozulmamasını,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR