Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gaza geliyom bu arabayı görünce 6 ay ugraştık sonra sattık arabayı pişmanım şimdi temiz az km de bir xj arıyorum offroad girmemiş modifiye olmamış takıcam bu sefer 35 leri yardım edin şu kardeşenize bulalı temiz yüksek model bir xj.
aracınız hayırlı ugurlu olsun beyaz renk gerçekten bu araca çok yakışıyo sattıgım araçta beyazdı
aracın resmini paylaşayım sizinle size ilham versin
Alper bey, yaptıklarınızı merakla takip ediyorum, aracınız çok güzel. Yaptıklarınızla çok daha güzel bir hale gelmeye devam ediyor. Yalnız o eksozu ben pek sevmedim. Ezelden beri böyle eksozlardan hoşlanmam ama tabiki zevk sizin İyi ve güzel günlerde kullanın. Çamurunuz eksik olmasın
Alper bey öncelikle aracınız hayırlı olsun. Ben de 94 kare kasa bir XJ sahibiiyim. Aracımda ABS sistemi var. Huma otodan şınorkel sorduğumda ABS varsa sadece görüntü amaçlı olur, bağlantıları yapamazsınız dediler.Sizin araçta ABS var mıydı? Bu konuyu hiç araştırdınız mı?
Cabbarda da ABS var.Banada aynı şeyi söylediler.Fakat Safarinin Şnorkeline 10 misli para verene kadar bunu alır uğraşırım dedim.Sanırım uydurabileceğim.Şnorkeli uydurup yapınca resimlerini çeker koyarım.İyi seneler herkeze.
merhaba, aracınız cok guzel, sormak ıstedıgım, flowmaster takınca aracta performans ve yakıt konularında artı eksı bır durum olustumu? ben sesı begendım acıkcası
hocam o ilk zaman taktığınız jantlardan kurtulmanıza ne kadar sevindiğimi bilmenizi isterim öncelikle. ayrıca flowmaster uzun zamandır araştırdığım bir konu. sizinki flowmasterin hangi versiyonu acaba ? 40 44 gibi seçenekleri var bu susturucunun ve bildiğim kadarıyla siyah renk oluyor.sizin aldığınızın fiyatı iyiymiş tabi orjinal flowmaster ise.ama işçilik korkuttu beni biraz. amerika satış fiyatı 90 dolar civarı bu susturucunun siz iyi almışsınız. 5.2 ye super 44 çok iyi oluyor ben de düşünüyorum yakın zamanda. sizin araçta 4.0 v6 mı var ?