İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan apollo7474 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,286
Ynt: İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

.

10122011191.jpg

Etiketler

gaza geliyom bu arabayı görünce 6 ay ugraştık sonra sattık arabayı pişmanım şimdi temiz az km de bir xj arıyorum offroad girmemiş modifiye olmamış takıcam bu sefer 35 leri yardım edin şu kardeşenize bulalı temiz yüksek model bir xj.

aracınız hayırlı ugurlu olsun beyaz renk gerçekten bu araca çok yakışıyo sattıgım araçta beyazdı
aracın resmini paylaşayım sizinle size ilham versin

IMG_3470.jpg

IMG_3480.jpg

Dodiklerimi Eyüp ustaya sipariş ettim.Huma otodan 12000lik sentetik halatlı vincimi,telsizimi,şnorkelimi,hi jackimi de aldım.Hadibakalım hayırlısı.

Alper bey, yaptıklarınızı merakla takip ediyorum, aracınız çok güzel. Yaptıklarınızla çok daha güzel bir hale gelmeye devam ediyor. Yalnız o eksozu ben pek sevmedim. Ezelden beri böyle eksozlardan hoşlanmam ama tabiki zevk sizin :smiley: İyi ve güzel günlerde kullanın. Çamurunuz eksik olmasın :smiley:

Alper bey öncelikle aracınız hayırlı olsun. Ben de 94 kare kasa bir XJ sahibiiyim. Aracımda ABS sistemi var. Huma otodan şınorkel sorduğumda ABS varsa sadece görüntü amaçlı olur, bağlantıları yapamazsınız dediler.Sizin araçta ABS var mıydı? Bu konuyu hiç araştırdınız mı?

Cabbarda da ABS var.Banada aynı şeyi söylediler.Fakat Safarinin Şnorkeline 10 misli para verene kadar bunu alır uğraşırım dedim.Sanırım uydurabileceğim.Şnorkeli uydurup yapınca resimlerini çeker koyarım.İyi seneler herkeze.

merhaba, aracınız cok guzel, sormak ıstedıgım, flowmaster takınca aracta performans ve yakıt konularında artı eksı bır durum olustumu? ben sesı begendım acıkcası

hocam o ilk zaman taktığınız jantlardan kurtulmanıza ne kadar sevindiğimi bilmenizi isterim öncelikle. ayrıca flowmaster uzun zamandır araştırdığım bir konu. sizinki flowmasterin hangi versiyonu acaba ? 40 44 gibi seçenekleri var bu susturucunun ve bildiğim kadarıyla siyah renk oluyor.sizin aldığınızın fiyatı iyiymiş tabi orjinal flowmaster ise.ama işçilik korkuttu beni biraz. amerika satış fiyatı 90 dolar civarı bu susturucunun siz iyi almışsınız. 5.2 ye super 44 çok iyi oluyor ben de düşünüyorum yakın zamanda. sizin araçta 4.0 v6 mı var ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR