İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan apollo7474 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,320
Ynt: İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Yan basamakların hali bu,şimdide geçen hafta aldığım HELLA 550 delicileri takmak için tavana boru aparat yapıyorum.

03122011183.jpg

03122011184.jpg

Etiketler

Alper bey merhaba;

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın, size tavsiye sisler için bar yapacağınıza hazır eliniz değmişken komple port bagaj yapın, sisleri de ona dizersiniz.

Birde Flowmaster susturucunun verdiği sesi merak ettim, zahmet olmazsa bir video çekip koyabilir misiniz ?

flowmasterin sesini bende merak ettim bu her araca oluyormu ki ?
aracınız da hayırlı olsun bu arada guzelmiş allh kaza bela vermesin

Bildiğim kadarı ile her araca uygulanabilir.Aslına bakarsan ahım şahım birşey değil,flowmaster dediğin,susturucu gibi bir kovan fakat farkı içinde sesi izle edecek hiç birşey yok aksine birde ses çarpsın diye içine bölmeler yapılmış.Egzost gazı içinden geçerken buralara çarparak sesi ritimlendiriyor.Bu gün Cabbarla gelmedim işe fakat en kısa zamanda sesini size dinleteceğim.İyi dileklerininiz ve beğenileriniz için teşekkürler.

Düz boru dümdüz bir ses çıkarıyor,aynı patlak egzost gibi.Fakat Flowmasterin içindeki ses duvarları egzost gazı ona çarptıkça ritim veriyor.Araba rolantide çalışırken çıkan ses,gecenin sesizliğinde bir koster geçer uzaklardan motorunun sesi gelir sadece tatlı bir tıkırtı ritmi ile onun gibi bir ses oluyor işte.Kısmetse yarın videoya çeker dinletirim.

apollo7474' Alıntı:
Düz boru dümdüz bir ses çıkarıyor,aynı patlak egzost gibi.Fakat Flowmasterin içindeki ses duvarları egzost gazı ona çarptıkça ritim veriyor.Araba rolantide çalışırken çıkan ses,gecenin sesizliğinde bir koster geçer uzaklardan motorunun sesi gelir sadece tatlı bir tıkırtı ritmi ile onun gibi bir ses oluyor işte.Kısmetse yarın videoya çeker dinletirim.

Açıkcası ben komple 60lık düz boru yaptırdım gayet memnunum gerçi en son egzozdan ceza yedikten sonra bir süreliğine içi boş olan susturuculardan taktım şimdilik sesi çıkmıyor ancak yine susturucuyu çıkaracam ancak bu flowmasterı amerikada da uyguluyorlar merak ettim.Videoyu bekliyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri