İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan apollo7474 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,463
Ynt: İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Herkeze selamlar,bayağı uzunca bir süre ara verdim sanki.Ama ufaktan birşeylerle başlıyoruz bakalım.En son yazdığımdan beri neler çok fazla birşey yapmadık fakat yapılanları hemen anlatayım.
Öncelikle camlarımıza Alman malı çok şık rüzgarlık taktık.Daha sonra Cabbara yakışan bir sesi olmadığı düşüncesiyle Atatürk sanayi de İskender ustayı ziyaret ettik.İskender usta arka susturucuyu söküp bunun yerine FLOWMASTER susturucu taktı.Susuturucu dediğime bakmayın Cabbar artık kükrüyor.Şimdi sırada Cabbarı satın aldığımda üzerinde takılı olan cooper lastikler ile borudan yapılmış yan basamakları takmak var,fakat yan basamakların sadece boru görüntüsü içime sinmedi.Ufak bir ekleme yapayım dedim bakalım sizlerinde hoşuna gidecekmi?Önce gerekli ölçülerde paslanmaz sac üzerine havşalı delikler deldik(Delikli sac imalatçısıyım ayıptır söylemesi)bu delikli paslanmazları boruların üzerine kaynattık.Sonrasında paslanmaz sacı skoç ile biraz desenledik bu işlem bitince boruları yeniden boyayıp montajını yaptık.

01112011164.jpg

01112011166.jpg

Etiketler

İskender Usta dediğiniz kişinin iletişim bilgilerini ve Flowmaster'ı kaça yaptığınız bilgisini verirseniz çok memnun olurum.

FLOWMASTER muayanede uygun görülmüyor imiş.Bu sebepten ben çıkartılan susturucuyu da aldım ki muayene zamanı gelince değiş tokuş yaptıracağım.Basmak lara gelince kaynakla değil civata ile montaj yaptım.

Hayırlı olsun gerçekten güzel bir araç.Allah kaza bela vermesin inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.