İstanbul'a Bir Unimog Daha :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncaaayy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,367
Ynt: İstanbul'a Bir Unimog Daha

tebrik ediyorum unimog süper olmus ,elinize saglık ön panjurda harika yeni bi hava katmıs güle güle kullanın bol camurlar

Etiketler

fikir ve uygulanma harika
tabi bu aracın kabinsiz de olsa off-road kabiliyeti hafifcene azalmış da olsa
unimoga hayran olmamak elde değil[attachment=1]

doktoribrahim' Alıntı:
fikir ve uygulanma harika
tabi bu aracın kabinsiz de olsa off-road kabiliyeti hafifcene azalmış da olsa
unimoga hayran olmamak elde değil[attachment=1]
portal aks ve 3 noktadan esneyebilen şase sayesinde gösterdiğiniz noktalarda herhangi bir off-road kabiliyeti kaybı olacağını sanmıyorum ki Nadir abim daha iyi bilir o noktalarda kayıp varmı yok mu...
gördüğüm kadarıyla sadece yaklaşma açısı biraz daralmış tekerlek münasebetiye..Onun dışında arka tarafın yüksekliği rock crawling yapılmacaksa gayet uygun.
---
bide u4000 ön panjuru çok şık olmuş ama sanırım panjurdaki amblem eski kasaya ait.
Renk cidden çok mükemmel olmuş. ellerinize sağlık, cebinize kuvvet

kaç zamandır sizin bu aracı merak ediyordum tuncay, nihayet isoff yarışlarında görmüş ateş ve seninkinin aynısından vardı dedi bana, hadi canım felan dedim, sonra jeton düştü bu bizim kayıp kral dı die, maşallah çok güzel ve muhteşem toplamışsınız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle diyor ve nadir abiden ilk unimog toplantı çağrısını sabırsızlıkla bekliyorum..

ve bu arada lastiklerinizi sanırım yanlış seçtiniz, bende asfalta göre yanlış seçmiş bulunuyorum fakat arazide muhteşem ötesi sonuç aldım

bu arada arabayı ilk aldığımda bende şu panjurun orjinali servise sordum ve varmış çok sevindim 2200 EURO imişş ve hala düşünüyorum

yazismalari okudum ve en son sizin basiniza geleni okuyunca fiyat konusnda ; 93. 94 yillari ismi lazim olmaya n bir bankanin reklami macit beni otomobillendir, su dolarla avroyla borcu olana allah kolaylik versin

tuncay abi ben unimog u biliyorum karakirazda kum fabrikasının orda duruyo arabanın sahibinde kar yagdıgında görmüştüm orda gerçekten çok yakışıklı bi makina olmuş güle güle kullanın

Çok güzel olmuş, harikaaa, emeğinize sağlık. Yeni fotolarını ve özelliklede videolarını bekliyoruz...

Tuncay görüşmeyeli neler yapmışsın böyle çok sevindim.

Nadir albay komutasında unimog panzer alayı kurulacak gibi gözüküyor.