İstanbul'a Bir Unimog Daha :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncaaayy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,934

Etiketler

Ynt: İstanbul'a Bir Unimog Daha :smiley:

bu aracı bende görüyodum kayseride off road dünyasına kazandırdığınız için teşekkürler
ayrıca bi sorum olacaktı maliyetinden ve yapılan işlemlerden bahsedermisiniz

elerinize saglık cok güzel olmuş rengi araca yakışmış ekleye bilirseniz öne bir vinc ekletin benimki bir öneri arka kasaya kabin oturtup içini karavan tarzı dizayn etireceksiniz ondan sonra dünya turuna bile cıkar bu mog

EVOLUTİON' Alıntı:
bu aracı bende görüyodum kayseride off road dünyasına kazandırdığınız için teşekkürler
ayrıca bi sorum olacaktı maliyetinden ve yapılan işlemlerden bahsedermisiniz
şu ana kadar sırasıyla motor bakımları,hava kompresörü bakımı,kurutucu tüpler,hava subobları,fren merkezi, balata kaliperinin biri,balatalar,cam fitilleri,kalorifer motoru,kalorifer kazanı ve lastikler degişti(daha aklıma gelmeyen bir kaç parça daha var)komple boya ve iç döşemeyapıldı,aküler sıfırlandı vs.vs...ortalma 42-43 bin lirayı buldu..o da tüm işçilik bizde oldugu halde..gülü seven dikenine katlanır misali :D
reis28' Alıntı:
elerinize saglık cok güzel olmuş rengi araca yakışmış ekleye bilirseniz öne bir vinc ekletin benimki bir öneri arka kasaya kabin oturtup içini karavan tarzı dizayn etireceksiniz ondan sonra dünya turuna bile cıkar bu mog
aynı şeyleri düşünüyoruz :smiley: hayırlısı bakalım teşekkürler..

iki tane daha

01022009443-1[1].jpg

valla hayırlı uğurlu olsun tuncay bey
bol çamurlu günler dilerim
allah kaza bela vermesin
benim şimdiki rotam G serisi
yıllar sonra her gezenbilir üyesi gibi (bazıları kabul etmese de :smiley: )
unimogu hayal ediyorum
darısı hepimize

Vince okey de arka kabin konusunda iyi düşünmek lazım.Yani tercih meselesi.Ekspedisyon tarzında geziler yapılacaksa tadından yenmez.Yok yakın yerlerde sert offroad yapılacaksa, kabinin artısından çok eksileri olacaktır.

nadir abi arka kabin olayını konteyner tarzı yapcan seyyar istenildiginde takılıp cıkarıla bilir şekilde.Ekspedisyon tarzı gezilerde takıcan kısa mesafeli off road durumlarında garaja bırakacan kabini

reis28' Alıntı:
nadir abi arka kabin olayını konteyner tarzı yapcan seyyar istenildiginde takılıp cıkarıla bilir şekilde.Ekspedisyon tarzı gezilerde takıcan kısa mesafeli off road durumlarında garaja bırakacan kabini

Çok doğru söylüyorsun.Karavan bölümüne koymuştum ama geçmiş zaman oldu.
Yeri gelmişken burada da bulunsun da , belki zehirlenen olur. ;D

1871365.jpg

1871366.jpg

1871364.jpg

Nadir abi süper profosyonel ce haletmişler olayı bununla konaklama yerinde indir evini sırtından dal etaplara işin bitince yüklen karavanı devam et mütiş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri