İstanbul'a Bir Unimog Daha :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncaaayy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,934
Ynt: İstanbul'a Bir Unimog Daha :smiley:

tebrik ediyorum unimog süper olmus ,elinize saglık ön panjurda harika yeni bi hava katmıs güle güle kullanın bol camurlar ;)

Etiketler

fikir ve uygulanma harika
tabi bu aracın kabinsiz de olsa off-road kabiliyeti hafifcene azalmış da olsa
unimoga hayran olmamak elde değil[attachment=1]

doktoribrahim' Alıntı:
fikir ve uygulanma harika
tabi bu aracın kabinsiz de olsa off-road kabiliyeti hafifcene azalmış da olsa
unimoga hayran olmamak elde değil[attachment=1]
portal aks ve 3 noktadan esneyebilen şase sayesinde gösterdiğiniz noktalarda herhangi bir off-road kabiliyeti kaybı olacağını sanmıyorum ki Nadir abim daha iyi bilir o noktalarda kayıp varmı yok mu...
gördüğüm kadarıyla sadece yaklaşma açısı biraz daralmış tekerlek münasebetiye..Onun dışında arka tarafın yüksekliği rock crawling yapılmacaksa gayet uygun.
---
bide u4000 ön panjuru çok şık olmuş ama sanırım panjurdaki amblem eski kasaya ait.
Renk cidden çok mükemmel olmuş. ellerinize sağlık, cebinize kuvvet :smiley:

kaç zamandır sizin bu aracı merak ediyordum tuncay, nihayet isoff yarışlarında görmüş ateş ve seninkinin aynısından vardı dedi bana, hadi canım felan dedim, sonra jeton düştü bu bizim kayıp kral dı die, maşallah çok güzel ve muhteşem toplamışsınız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle diyor ve nadir abiden ilk unimog toplantı çağrısını sabırsızlıkla bekliyorum..

ve bu arada lastiklerinizi sanırım yanlış seçtiniz, bende asfalta göre yanlış seçmiş bulunuyorum fakat arazide muhteşem ötesi sonuç aldım ;)

bu arada arabayı ilk aldığımda bende şu panjurun orjinali servise sordum ve varmış çok sevindim 2200 EURO imişş :smiley: ve hala düşünüyorum :smiley:

yazismalari okudum ve en son sizin basiniza geleni okuyunca fiyat konusnda ; 93. 94 yillari ismi lazim olmaya n bir bankanin reklami macit beni otomobillendir,:smiley::smiley::smiley: su dolarla avroyla borcu olana allah kolaylik versin

tuncay abi ben unimog u biliyorum karakirazda kum fabrikasının orda duruyo arabanın sahibinde kar yagdıgında görmüştüm orda gerçekten çok yakışıklı bi makina olmuş güle güle kullanın

P1020169.jpg

Çok güzel olmuş, harikaaa, emeğinize sağlık. Yeni fotolarını ve özelliklede videolarını bekliyoruz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri