Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
unimog u amcama kayseriden aldık..daha önceden 74 benzinligi unimog kullanıyordu tadından vazgeçemedi bu aracı aldı..ve uzun ugraşlar sonunda bu halini aldı..yeni gibi oldu..önümüzdeki 8 mart gezisine getirtecegim...aslında amcam kendide gelebilir o gelemezse ben geliririm..bir tek lastik seçimini yanlış yaptık galiba..oda gezide belii olacak...(sanki çamuru atamayacak bir yapıya sahip,yol tipi gibi)
süper valla bende kırıyorum hafiften kafayı alıcam sonunda bitane , aslında bu resimlerle birlikte yapılanları detaylıca anlatsan çok daha keyifle tanırız aracı.
aslında unimog da benim ve amcamın fazla bir bilgisi yoktu..ugraşa ugraşa ki daha çok o ugraştı ;D çözdük aracı kullanımı son derce keyifli hele vites degişimleri(4 e kadar normal 8 e kadar havalı ) süper..ondan inip benim cj ye bindigim zaman kamyon hissi alıyorum ;D ama bir sorun var normal b sınıfı ehliyet bu araçta geçmiyor bilginiz olsun...(yakalanmayın da)..exprees nickli mehmet beyin aracının aynısıdır..kendisine de burdan selamlar..tanışmıştık bir ara aracıyla ilgilendik nasip olmadı..nadir abi kadar unimog bilgimiz yok ama iyi iş çıkardık galiba(kendimede pay veriyorum ;D )..saygılar....
Hayırlı uğurlu olsun , Allah kaza beladan korusun.Çok güzel olmuş.Rengi çok beğendim.
Bu araç Mehmet'inki ile birlikte TASİŞ'ten aynı etepta satılanlardan.
Eeee artık unimog filomuz artıyor.Yavaş yavaş 1.nci Gezenbilir Unimog buluşma ve gezisine hazırlanmak gerekiyor.