İstanbul'a Bir Unimog Daha :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncaaayy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,939

tuncaaayy

Kamp III
Yer
istanbul/ataşehir
resimleri yüklemeye çalışıyorum..

DSC00260-1[1].jpg

Etiketler

Ynt: İstanbul'a Bir Unimog Daha :smiley:

unimog u amcama kayseriden aldık..daha önceden 74 benzinligi unimog kullanıyordu tadından vazgeçemedi bu aracı aldı..ve uzun ugraşlar sonunda bu halini aldı..yeni gibi oldu..önümüzdeki 8 mart gezisine getirtecegim...aslında amcam kendide gelebilir o gelemezse ben geliririm..bir tek lastik seçimini yanlış yaptık galiba..oda gezide belii olacak...(sanki çamuru atamayacak bir yapıya sahip,yol tipi gibi)

süper valla bende kırıyorum hafiften kafayı alıcam sonunda bitane , aslında bu resimlerle birlikte yapılanları detaylıca anlatsan çok daha keyifle tanırız aracı.

aslında unimog da benim ve amcamın fazla bir bilgisi yoktu..ugraşa ugraşa ki daha çok o ugraştı ;D çözdük aracı kullanımı son derce keyifli hele vites degişimleri(4 e kadar normal 8 e kadar havalı ) süper..ondan inip benim cj ye bindigim zaman kamyon hissi alıyorum ;D ama bir sorun var normal b sınıfı ehliyet bu araçta geçmiyor bilginiz olsun...(yakalanmayın da)..exprees nickli mehmet beyin aracının aynısıdır..kendisine de burdan selamlar..tanışmıştık bir ara aracıyla ilgilendik nasip olmadı..nadir abi kadar unimog bilgimiz yok ama iyi iş çıkardık galiba(kendimede pay veriyorum ;D )..saygılar....

Hayırlı uğurlu olsun , Allah kaza beladan korusun.Çok güzel olmuş.Rengi çok beğendim.
Bu araç Mehmet'inki ile birlikte TASİŞ'ten aynı etepta satılanlardan.
Eeee artık unimog filomuz artıyor.Yavaş yavaş 1.nci Gezenbilir Unimog buluşma ve gezisine hazırlanmak gerekiyor. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR