gokhan5234
Zirve
Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.
hayırlı olsun mucahıt abı gule gule kullan
hayırlı olsun mucahıt abı gule gule kullan
rumnes' Alıntı:Merhaba Adnan bey;
Daha önce resimde görünen 80 kasa aracım vardı sonra onu satıp vx100 aldım.Resimdeki gibi orjinal stepne taşıyıcı arıyorum.Acaba çalıştığınız IRONMAN firmasında vx100 için varmıdır,varsa kaç TL olur.Teşekkürler.
Bu arada etrafımda ve özellikle bu siteden bir çok kişi bu stepne taşıyıcısından arıyor bilginize.Birkaç model ekledim umarım işinize yarar.
RedlinE' Alıntı:Beyler 80 tamponunu bizzat açtik. Baktik bagaja koyduk
Dumesinden rolesine kadar civatalarina kadar tam takim yarim alt muhafazada var. tamponun takma aparatlarinda ileri geri opsiyonuda var. Her şekilde takilabilir yani.
Ben aldim bayramada sipariş verdik. Bu aksam takacaktim ama eve geldim feci hastayim bizim rum geldi abicim oraya ozenti uzerine giymiş lc montunu tabiii goz etti beni ve tamponumu eger iyileşirsem sanayide aksam mesayi var. yarin koyarim resimleri
Bu arada beni bilenler bilir titiz ve inatciyimdir. İki sene tampon yapmamamin sebebi alinınyum yapmak istememdir. İsil işlem gormemis ithal sert malzeme alinmiş depodaki yerini almişti. Ama ele boyle bir firsat geçince degerlendirdim. arb fiyatlarini herkez biliyodur.
rumnes' Alıntı:Olumlu haberlerinizi bekliyorum inşallah,eğer var bide mantıklı fiyatsa zaten min 20-30 adet kesin.Aslında eşim Toyotacıdır da burayla pek ilgilenmiyor artık.
Adnan Çetinel' Alıntı:Rumeysa Hanım, bizim müdür henüz uyumamış , cevapladı sağolsun, ama şimdilik olumlu değil, üzerinde çalışıyorlarmış, henüz sonuçlanmamış.
Stepne taşıyıcı listelerine girer girmez ben buraya fiyatı yazarım, duruma göre sipariş geçeriz.
From: atinat.ironman@gmail.com [mailto:atinat.ironman@gmail.com]
Sent: Wednesday, April 06, 2011 4:44 PM
To: Adnan Çetinel; Atinat Intharaprasong
Subject: Re: SPARE WHEEL CARIER FOR TOYOTA VX100
Hi Adnan,
Thank you very much for your email.
Sorry to inform you that this product is still under development.
Not yet ready.
Best Regards,
Atinat
Sent via BlackBerry® from AIS
Adnan Çetinel' Alıntı:çok teşekkürler, sizin araç FJ cruiser olarakta tanınıyor olabilir mi, öyleyse ona da kitler var.
Adnan Çetinel' Alıntı:
Adnan Çetinel' Alıntı:Fatih Bey, bizim imalatçılar fabrikasyon üretime geçemiyor birtürlü, yoksa bizde çok daha güzelleri yapılabilir.
MOBİDİK' Alıntı:doğrudur toyota fj serisi olarak geçiyor.daha çok 1985 1995 arası.
tolgameltem' Alıntı:Adnan bey kit için fiyat nedir?